Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

drivrutiner.net

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

Om drivrutiner.net

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Jag skulle föreslå du använder några av alla de gratis webbhotell du hittar på nätet idag. I dem hittar du precis en guestbook i fantastico och liknande. ***************'''' Annars om du skall experimentera på hårddisken hittar du ett gäng scripts på http://php.resourceindex.com/Complete_Scripts/Guestbooks/ Lycka till.
 2. Det är många som har problem med både 3 samt 4g i ögonblicket. 3 och telenor bygger ut men det är mycket kvar. Jag ser omdömen på många 3/4g tjänster ute på http://bredbandsbloggen.se/ och många av 3g-tjänsterna får dåligt betyg här. Nej det är mycket kvar innan man skall betala för mobilt bredband. Jag skulle nog använda http://www.joors.com/ så länge det inte finns ordentlig täckning. Du betalar några hundralappar för att få utrustningen och sedan surfar du med några reklambanners du skall titta på.
 3. Det är väldigt mycket trojaner i omlopp för just Firefox just nu. Problemet är att om du har lyckats få in ett elakt script i din FF är den svår att dra ut från systemet. Blev själv utsatt för en attack genom att öppna ett hemsida som dök upp i google. Tror jag letade efter något affiliateprogram. Efter att ha öppnat sidan skrek defender och avg att denna sidan skall du stänga. Jag hann dock inte stänga sidan innan den släckt ner hela datorn, tagit bort en boot-string på en hårddisk och tvingade mig att formatera. Jag använde sedan ett olinescanning-system och hittade två trojaner som lyckats nästla sig in i FF. Kan hända du kan hitta den om du stänger av för FF och kör en scanning av Hårddisken med ditt antivirusprogram. Du kan ju även dra en ordentlig scanning från nätet och upptäcker den alltför mycket kan det nog löna sig att köra en ominstallation. Du har flera ställen med gratis onlinescanning. Jag ger några tips här : http://www.eset.se/hotcenter/onlinegenomsokning/ , http://housecall.trendmicro.com/, http://www.f-secure.com/sv/web/home_se/protection/free-online-tools/free-online-tools du hittar fler på http://www.drivrutiner.net/drivrutiner/online/antivirus.php
 4. Ja, det är ju ett trådlöst problem. Ingenting annat. det gamla vanliga, gå in i routerns wi och prova olika kanaler.
 5. Det är helt riktigt Cecilia. Men hur skall du bevisa att felet redan förekom från början? Har du tur kan distributören hitta felet men skall den skickas till producenten kan det bli svårare. På tal om det. Hur ser det ut med uppdateringar av BIOS på datorn? Är det något som är undersökt? När uppdaterades BIOS senast?
 6. Är din acer äldre än 2 år är frågan om du fortfarande har gratis support på den. Du får nog jobba själv här för att få igång den igen. det kan hjälpa som föregående skriver att blås ur damm. Du köper en liten sprayburk hos en återförsäljare för en hundring, öppnar lådan och blåser ut allt damm. Andra saker som kan krångla är kabeln mellan datorn och skärmen. Du kan även ha en bildskärm som börjar ge sig. Hör med grannen eller någon bekant om du kan låna en bildskärm av dem. Om det bara är kabeln handlar du en sådan för en hundring. Bildskärmar har också blivit mycket billigare och där köper du en mycket bra för någon tusenlapp. Det finns fler saker på en gammal dator och det är fläkten till cpu eller processor. Snurrar den fortfarande? Om den är defekt blir processorn för varm. Kan även hjälpa här att blåsa ur fläkten.
 7. Det står ingenting i manualen om att den kan väckas upp med hjälp av USB-porten men jag menar du har någon form av wake-on-lan i ditt 7 starter system.
 8. Du skulle kunna använda olika raid-konfigurationer och sedan döpa dem till vad du vill (c,d,e o.s.v) Gå till kontrollpanelens hårddiskhantering under administartion->datorhantering och konfigurera olika uppsättningar av hårddiskar. Kom ihåg att du behöver formatera efteråt så du skall spara det du vill använda senare.
 9. Nej, det är inte drivrutinerna. Troligtvis handlar det om givaren till fläkten. Fungerar nästan som en kylare till en bil. Termostaten i dessa brukar ge med sig efter ett par år och kan kosta mycket pillande eller pengar. Har för mig du kan få en reparation utförd av verkstad på acer för någon tusenlapp. Ett annat alternativ kan annars vara att köpa en ny för en tusenlapp extra. Då vet du du har en dator ännu ett år. ***********'
 10. Att installera Linux på boot-partitionen(antar det är här problemen startade) kan ge problem. Mitt tips är att återgå till ett tidigare tillstånd, köpa ännu en hårddisk och installera Linux på denna istället.
 11. Ser ut som om sladden mellan grafikkort och skärm är av. Skulle kunna vara en garantisak men vad jag förstår är den för gammal för det. Vad händer om du kopplar en annan skärm till vga-uttaget på datorn? Får du bild på den nya skärmen? Om detta fungerar kör du den återställning jag beskrev tidigare. Om det inte går, du inte har några recovery-skivor(menar dessa går att handla för några hundralappar på packard_bells hemsida), är det nog dags att byta ut datorn. Såvida du inte har en kompis, typ mig;), som kan skruva isär burken. Du får en bärbar dator idag för några tusenlappar så frågan är om det är värt att lägga ner någon tid på denna. ************
 12. Tycker det ser ut som om du skall kolla kabeln. Koppla kabeln direkt till en usb port på datorn. Fungerar den inte tillfredställande här, prova på en annan dator. Får du samma problem på en annan dator köper du helt enkelt en kabel med USB och usb mini.
 13. Ser ut som om du behöver ominstallera hela systemet. Som du skriver aktiverade du inte skyddet utan stängde bara av den trådlösa anslutningen. Du skulle kunna, om du gjort en återställningspunkt, kunna återställa operativsystemet med msconfig eller genom utforskaren. ************ Skulle du nu inte ha en återställningspunkt är du tvungen att ominstallera ditt windows med HP recovery. Det gör du genom att trycka tangenten F11 när datorn bootar upp. OBS!!! Glöm inte att spara de filer du vill använda senare innan du gör återställningen för risken är stor att de försvinner. Du skriver att din USB fungerar så då kan det vara läge att lägga dem där. När du så återställt systemet till original igen kan det vara en ide att uppdatera drivrutiner och BIOS. Dessa filer hittar du ute på HP:s webbplats. Se mer på http://www8.hp.com/se/sv/support-drivers.html
 14. Jag behöver svar på 2 frågor här för att kunna avgöra felet. 1. Kör du trådlöst eller med kabel för att koppla upp dig? 2. Är det ett routermodem med flowcontrol eller bara ett dåligt adsl-modem med telelinan?
 15. Gå in på inställningar och ljud här kan du välja tyst läge eller att det skall pipa när du trycker på skärmen.
×
×
 • Skapa nytt...