Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

P_M

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Men måste man verkligen ha en modul även om man bara ska ha gratiskanalerna? Så var det inte i min förra lägenhet då jag hade en annan lcd-tv. Jag får väl kolla upp det i alla fall, för något fel är det ju.
  2. Nu har jag testat att söka med en massa olika länder - inget fungerar. Vet inte riktigt vad jag försöka med nu... Några andra förslag?
  3. Tack för svar! Tyvärr finns inte Finland med (inga nordiska länder finns) att välja på när jag ställer in inställningarna, några andra länder jag kan testa med? (Varken Tyskland eller Estland fungerade.) Men det är alltså digitalt jag ska söka på? Inte analogt alls? Kabel eller antenn?
  4. Hej! Hoppas jag kan få lite hjälp här... Jag har köpt en ny TV (Samsung LE32C450EW1) och kopplade igår in antennsladden (2,5 meters koaxialkabel) och gjorde en kanalsökning, men då hittade den inga kanaler alls. Jag sökte både analogt och digitalt. Jag har precis flyttat in i en bostadsrätt som har kabel-tv genom Tele2, men jag har bara tänkt få in gratiskanalerna. TV:n har en inbyggd box, men jag vet inte om det spelar någon roll? Borde det inte räcka med en vanlig antennsladd ändå? Vid antennuttaget finns det också ett datauttag, men för att testa det måste jag köpa en annan sladd. Kan det vara där problemet ligger? Jag har inte riktigt koll på hur det funkar nu med analogt och digitalt... Finns det någon som har några förslag på hur jag kan få in kanalerna? Tack på förhand! M
×
×
  • Skapa nytt...