Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jarskaveln

Medlem
 • Antal inlägg

  23
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Ja det är usb på den men det kanske är som du säger får väl satsa på andra.Tack.
 2. Har en stationär dator.Vill koppla in en enkel högtalare förutom de jag har.Har skaffat en splitter(?) och kopplat in alltihop men det är bara de gamla som funkar,vad är fel?
 3. gjorde misstaget att ladda ner ESET bod bankbetalning.Nu kan jag inte starta e leg,någon som har tips?
 4. Jag har några äldre kasett inspelningar av körsång(kör jag varit med i).De är väldigt burkiga.Har audacity.Vet någon om något enkelt program som jag kan använda för att förbätra ljudet?
 5. Tack för svar.har gjort detta ett problem kvarstår dock.När jag öppnar word ligger titlarna kvar på listan med senast använda dokument.Går ej att ta bort.Tips?
 6. Har av misstag sparat flera nästan likadana dokument i worrd 2007.Jag vill ta bort dom.Hur gör jag?
 7. Hej! har en äldre laptop som inte startar.De senaste ggr den fungerade kom enn batteri varning.Nu startar den inte alls varken med elller utan batteri,helt död.Är det någon ide att köpa ett nytt batteri .Någon som vet?
 8. Jag har aktiverat säkerhetskopiering till google av mina bilder.Nu vill jag stänga av det.Lyckas ej.Tips?Har windows 7.jarskaveln
 9. jarskaveln

  e leg

  jag blir så förtvivlad för e leg funkar inte.Har testat den och den är riktig.Har bank id .Widows xp.Jag har varit inne på nexus personal och gjort den ändring som rekommenderas.Nu skulle jag in på jordbruksverkets sam internet och göra en ansökan och kommer inte in.Vad göra?Jarskaveln
 10. ja om jag klickar på google crome kommer medd att sudan kan inte hämtas.Går jag in på firefox och söker google i sökrutan kommer jag dit.
 11. jarskaveln

  google crome

  Plötsligt kommer jag inte in på google den normala vägen utan måste gå genom firefox.Någon som förstår vad som hänt?
 12. Hej! Tack för svar,.Förstår vad du menar och har försökt flera ggr men det funkar inte.Har även ominstallerat och då funkar det tills nästa gång jag slår på datorn.Nån som har fler tips?
 13. Heh! Jag har windows xp.Brukar lyssna på musik i i tunes.Nu har jag lyckats vela till det så nu startar inte i Tunes utan bara widows mediaplayer..Vet någon hur jag aterställer.I Tunes finns kvar men starta inte.
 14. Tack för hjälpen!Du hittade en annan länk till Movie maker,det fungerade!Tack Jarskaveln.
 15. Hej! jag har windows xp proffesional.Har inte programmer moviemaker.När jag försöker ladda ner det säger microsoft att men skall ha service pac 2 men jag har 3.Vad skall jag göra.Vill bara kunna föra över filmer till e post e post facebook you tube.Enklare redigering.Tips?
×
×
 • Skapa nytt...