Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

maccaddam

Medlem
 • Antal inlägg

  51
 • Gick med

 • Senaste besök

Om maccaddam

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. När jag använder Skriv ut - egenskaper så är plötsligt egenskapsrutan på japanska efter senaste Windows-10-uppdateringen. Skrivaren är Canon MF210 laserskrivare. Någon som råkat ut för något liknande?
 2. Cecilia - hittar ingen Plats-flik Mikael63 - Jag flyttade D:\stiga\Documents\ till D:\Users\SA\Documents\ stiga\Dokuments\ och det verkar funka ibland. Då har jag i alla fall ganska nära till att ändra till där jag vill ha den utan att hoppa omkring mellan hårddiskarna. Egentligen är C:\Användare\stiga med 32GB filer ett större problem eftersom C:\ är en SSD-disk med begränsat utrymme. Den är tydligen låst av systemet och verkar inte gå att göra något åt. Alltså skulle det var bra om man kunde ändra så att defaultmapp skulle kunna ligga i D:\
 3. Varje gång jag sparar något från word, paint och en del andra program hamnar jag i D:\stiga\Documents\ trots att det inte finns någon användare som heter så. Defaultvärde i word t ex är D:\Users\SA\Documents\ (det är där jag vill ha mina dokument) men det struntar systemet i. Problemet uppstod för ett par uppdateringar sedan, tidigare har det funkat OK. Det verkar vara någon standardinställning i Windows som jag inte hittar.
 4. Hej Cecilia, du verkar ha varit med sedan tidernas begynnelse i det här forumet! När jag startade datorn igen så verkar problemet ha försvunnit av sig självt eller p g a jag rensat lite här och där. Jag tänkte köra programmet i alla fall men då får jag varning från Defender och f-secure stoppar programmet helt. ( DeepGuard har blockerat ett skadligt program...). Men som sagt så verkar problemet ha upphört i alla fall.
 5. Ett bakgrundsprogram ticotourandtravel.com hoppar upp och säger att datorn är infekterad, Installera senaste mjukvaran NU. Programmet finns inte i atostart, appar, eller aktivitetshanteraren vad jag kan se. Hittar inte något på Internet om detta. F-secure hittar inga virus. Alltså, vad göra?
 6. Det finns ju Android-plattor där man kan anteckna med specialpenna. Kan man på något sätt få dessa anteckningar till en PC i Word-format?
 7. newImage.src = "image.jpg?t=" + new Date().getTime(); som jag hämtat från https://stackoverflow.com/questions/1077041/refresh-image-with-a-new-one-at-the-same-url verkar fungera
 8. Egentligen inte, men om det finns ett enkelt sätt att göra en "Ctrl-F5" i Android skulle det vara bra att veta. Jag har försökt att programmera "Ctrl-F5" i html, men det är en annan tråd.
 9. Har inte fått något svar som fungerar - och just Ctrl-F5 i Android har jag inte fått något svar på - därför öppnade jag ny tråd med ny rubrik
 10. Med Ctrl-F5 laddas sidan och bilder direkt från webserver. Gör man en vanlig "reload-Hämta sidan igen" i Chrome kan det hända att sidan uppdateras men inte bilderna. Men hur gör man på ett enkelt sätt för att göra en Ctrl-F5 i en androidenhet? Dessutom skulle jag behöva en html-kod som gör en Ctrl-F5 så att mina bilder på min hemsida alltid uppdateras.. Det finns ett antal förslag på nätet men jag har inte fått någon att fungera.
 11. Med Ctrl-F5 laddas sidan direkt från server. Vad jag behöver är en html-kod som gör en Ctrl-F5. Det finns ett antal förslag på nätet men jag har inte fått någon att fungera.
 12. Det märkliga är att fenomenet är nytt, jag haft den här hemsidan i bortåt 20 år på olika servrar och inte råkat ut för det här problemet. Jag har också testat samma sida på ytterligare två servrar och resultatet i Chrome är lika illa. Alltså verkar det som det är Chrome som har ändrat något. Om jag öppnar bilden i ny flik och trycker reload så uppdateras bilden även på sidan. Det kanske finns någon kodsnutt som kan fixa detta?
 13. Det är ju inte så enkelt att byta namn, jag kan ju inte gärna gå in och byta länkkod varje gång jag laddar upp ny bild?
 14. Samma namn varje dag, ja. Vanlig enkel html, en av sidorna är http://notudden.eu/fiske.htm. Jag har försökt med <META HTTP-EQUIV="CACHE-CONTROL" CONTENT="NO-CACHE"> <META HTTP-EQUIV="REFRESH" men det verkar inte fungera
×
×
 • Skapa nytt...