Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

FxEffekt

Medlem
 • Antal inlägg

  56
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

FxEffekt vann dagen: 12 februari 2011

FxEffekt hade det mest gillade innehållet!

Om FxEffekt

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Så länge det är en SATA disk så är det lugnt. De är bakåtkompatibla.
 2. Måste man verkligen använda sin egna ip eller dyndns? Kan man inte bara köra med en öppen tracker?
 3. Har för mig att dom ligger nånstans under användare / application data / windows eller outlook express. Leta där. Eller så kanske du kan klicka på inkorgen och välja egenskaper och se vart den leder. Enklast är sedan att kopiera rubbet i den mappen, inte bara inkorgen och utkorgen utan allt annat också så får du med inställningar etc. Dock tror jag inte du kan välja att importera enstaka brev från denna utan du har bara en säkerhetskopia på hela innehållet. Men har du med den i din vanliga backup så kan du ju alltid återställa mailen till den tidpunkten om nåt krashar.
 4. Väljer du att bränna som dvd-video i brännarprogrammet?
 5. Lägg upp den biten av låten du har så är det ju lite lättare
 6. Det bästa är att ominstallera vid datorbyte då det (väl?) är helt andra komponenter i den andra datorn än vad du hade i gamla. Gå annars in via enhetshanteraren och avinstallera drivrutinerna på nätverkskortet där. Och leta upp nya som hör till ditt nuvarande nätverkskort.
 7. Har du någon brandvägg som inte släpper igenom kanske?
 8. Då ber du din kompis att ansluta till ditt externa ip. När din router får förfrågan på den aktuella porten så slussar den vidare till ditt interna ip. Det var därför du var tvungen att öppna porten.
 9. Jo jag ska nog prova 11.1 innan jag börjar "backa" igen. Har dock inte så höga förväntningar då det mest verkar vara prestanda ökningar i nyare spel och buggfixar till nyare kort. Jag har ett så attans gammalt G-kort eftersom jag knappt spelar något, och känns lite dumt att köpa ett nytt kort bara för att försöka komma undan en bugg
 10. Jag har ett gammalt Radeon kort som funkade fint i win xp. När jag uppdaterade till win7 så installerade jag senaste catalyst drivisarna (10.12) och har haft jätteproblem med dom, dock inga hysteriska pixelfel. Började gå neråt med att prova 10.11, 10.10 etc och vid någon av dessa så fick jag liknande fel som du, hela skärmen blev storpixlig och efter ett par minuter lyckades jag ändå leta mig fram till startmenyn och starta om datorn på vanligt sätt. Efter omstart var den bra men avinstallerade kvickt dom drivisarna och nu är jag på 10.7 och har fortfarande problemen men inte i lika stor utsträckning. Vanligtvis får jag bara frysningar av skärmen, men datorn fortsätter att jobba i bakgrunden. Jag kan tex hålla ett skypesamtal men allt fryser. Sedan blinkar det till och jag får upp meddelanderutan att drivrutinen slutade svara och har återställts. Ett par gånger har jag fått totalt svart skärm och varit tvungen att göra en kallstart. Det är ju surare
 11. Det övre är ditt externa ip ut och det som gäller. Det andra är ditt interna ip i nätverket. Sitter ni på samma hemnätverk så kan ni ansluta till det.
 12. Jag har samma problem, dock med annat grafik-kort. Och det är tydligen ett känt problem bland många där det inte verkar finnas en lösning för alla. Jag har provat 5-6 olika drivrutiner och kommit fram till att den bästa för mig hittills med minst fel är en version som är ett halvår gammal. För mig uppstod problemet i och med uppgradering till win 7, under win xp hade jag aldrig problem. Medans hos andra har det varit tvärtom. Andra lösningar folk lyckats med är bättre kylning till G kortet och andra genom att klocka ner kortet under standardfrekvensen. Ibland är det inte ens grafik-kortet det är fel på utan man kan lösa det genom att kolla om alla ram-pinnarna är överens eller ge dom lite högre spänning. Det sista har inte jag gett mig på dock. Berätta gärna hur det går för dig och om du hittar felet
 13. Har du läst det här? http://www.minecraftwiki.net/wiki/Server Står nåt om att default porten är 25565 TCP/UDP så testa att öppna den i routern och se om det funkar bättre.
 14. Jag har inte stenkoll men tror att windows live mail (är väl till win7) använder sig av "contacts" som är ersättningen för adressboken i windows 7. Isåfall går du in under din användare och sedan kontakter. I övre delen av fönstret så finns det "importera" eller om det ligger under en verktygsmeny. Där ska du kunna importera från den gamla adressboken från tex win xp.
×
×
 • Skapa nytt...