Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kjbe

Medlem
 • Antal inlägg

  30
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

kjbe vann dagen: 9 augusti 2019

kjbe hade det mest gillade innehållet!

Om kjbe

 • Medlemstitel
  Användare
 1. kjbe

  LÖST Ny PC

  Fel av mig, den heter tydligen HP 250 G7 numera. Även nu med nedsatt pris.
 2. kjbe

  LÖST Ny PC

  Det blev en HP 250 G6 även för mig. Tack för tipset!
 3. kjbe

  LÖST Ny PC

  Det kan nog vara något även för mig! När jag tittar omkring blev jag också lite nyfiken på HP Spectre 360, 13" el 15". Men de har tyvärr en annan prisbild.
 4. kjbe

  LÖST Ny PC

  Har sedan 2014 en HP ENVY 15 Notebook PC som jag vill byta, främst pga av högt fläktljud. Har tittat på två HP alternativ: HP Pavilion - 14-ce2005no - 8:e gen. i5 & FHD IR-kamera HP ENVY 13-aq0010no med Core i5 & 256 GB SSD Är det någon som har erfarenhet av någon av dessa? /kjbe2
 5. Det finns kanske ingen lösning på att man vill behålla filens ursprungliga datum? Jag har inte tänkt på att detta sker endast då man kopierar/flyttar filen till externa enheter. Molnlagring får samma effekt. När man skall gruppera foton underlättar det om man vet när bilden är tagen. I utforskaren har jag försökt lägga till fotodatum som kolumnrubrik men det har inte hjälpt.
 6. Jag har Win 8.1 och upptäckt att fildatum ändras vid kopiering (ej vid flytning?) av bildfiler (jpg). Det inträffade vid kopiering till "molnet", (Telenors Capture). Det verkar som att detta inte inträffar varje gång som kopiering görs? Någon som har tips om hur man kan bibehålla filens ursprungliga egenskaper?
 7. När jag startar min Accer 3810T med Vista Home Premium får jag följande meddelande när jag klickar på mitt konto: "Tjänsten User Profile Service misslyckades med inloggningen Det går inte att läsa in användarprofilen" När jag sedan klickar på "OK" blir svaret "Du loggas nu ut" och datorns två konton visas igen. Förutom admin kontot finns det ett vanligt användarkonto som går att öppna. Admin lösenordet var tidigare blankt med det fungerar inte heller nu så jag kommer inte åt mina mappar och filer som finns under mitt adminkonto. Någon som har tips som gör att jag får full tillgång till mina mappar och filer igen?
 8. OK då är det bara att börja installera TB. Tackar för svaren!
 9. Tack för er information! TB har många fler funktioner än Gmail. Men är det inte en nackdel att man lagrar mail, kontaktlistor, mm på den egna datorn? Om man har en bärbar och en stationär dator, hur gör man om man vill arbeta med eposten på båda enheterna?
 10. Många i eforum prisar Thunderbird när det gäller epost. Har den klienten så många fler funktioner än t.ex. Gmail? Gmail är väl enklare att använda, speciellt om man vill nå sin mail från olika datorer och smartphones? Man behöver inte heller fundera så mycket på backuper när det gäller Gmail, även om det finns backupprogram även för Gmail.
 11. Hittade just "sökvägen": Klicka på "nedpilen" på "profilknappen" när man är inloggad på sitt googlekonto Välj Konto Öppna webbhistoriken och Pausknappen går att välja
 12. OK, tack för svaret! När man följer din länk Inkognitoläge så får man möjlighet att pausa Googles spårning av webbhistorik. En möjlighet som inte dyker upp efter "klickningen" Anpassa och kontrollera Google Chrome Historik Undrar hur man hittar den "pausmöjligheten" via "Anpassa och kontrollera Google Chrome. Kör Version 23.0.1271.64 med winXP.
 13. Att ta bort historiken i Googles Chrome hittar jag till men hur gör jag för att helt stänga av historiklagringen av besökta sidor? Har för mig att funktionen fanns tidigare men nu hittar jag inte den.
 14. OK, tackar för tipsen!
 15. Felskrivet. Har ändrat 1MB till 1GB! Menar du att Ursp skall vara 1 GB och max = 2,5 GB?
×
×
 • Skapa nytt...