Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Scooby

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Har en trött HTC uppdaterad till Android 3.*. Smörgåsen finns inte som uppdatering och givetvis inte heller gelebönan. Jag undrar därför, eftersom jag kör mycket mail, film och läser en hel del i nuvarande mobil (4,7'-skärm) om det kan vara värt att satsa på en padda i stället? Men vilket märke? Kraven jag har: 3G-uppkoppling (gärna lte också, men absolut inte nödvändigt- är inte utbyggt där jag bor ) Bra batteritid - laddaren ska max behövas en gång om dagen vid normalanvändning. Då kikar jag gärna på film/tv från/till jobb (totalt drygt 1,5 tim,, streamar oftast), mailar och surfar lite efter behov. WIFI- givetvis, gärna 5 GHz, men det funkar med enbart 2,4 GHz också. Android 4.* - gärna redan nu Jellybean, men inget krav. Vill INTE ha Apple! Önskemål Gärna möjligheter att köra Officefiler (mest Excel) Gärna anslutningsbar till nätverksskrivare utan allt för mycket IP-pill... Har en dålig (3) operatör idag. Mottar gärna förslag på någon bättre. SMS:ar minimalt, mailar och ringer till Telias nät mest. Det jag gärna tar emot tips på Platta som uppfyller kraven och så långt det är möjligt önskemålen ovan. Pris är i nuläget orelevant. Bra abb, om jag nu ska lämna mobilen hemma helt (har snart utgången bindningstid, så)... Tackar allra ödmjukast på förhand!
 2. Hej, Har ett jobbproblem. Har skapat en bild i Word med tre rektanglar som jag har grupperat. Sedan har jag lagt till text i respektive figur. Problemet jag har är att jag vill kunna öka och minska storleken på den grupperade figuren och få textstorleken att anpassas automatiskt. Går det? Kan gärna tänka mig att konvertera filen till ett annat format för att få det att funka- gärna JPEG- men har ingen program som funkar för att göra det. Och nä, Paint öppnar inte Wordfilen . Tacksam för hjälp så snart som möjligt innan chefen får ett utbrott på mig
 3. Men hallå? Starta en ny tråd? Är det jag som är helt borta eller?? Var gör jag det?

 4. Hej allihop, Har Win 7 i burken och ett Conexant CX20671 Smart Audio HD för ljudet. Vill ha tips på bra headset (har redan kamera så helst inga kombinerade head set och kamera) som funkar med min burk och Skype. Kostnad max 500 kr för headsetet (kan ju vara bra o veta ). Kanontack !
 5. Jättetack för snabbt svar! Är inte särskilt bra på VBA-kod, så går med det andra alternativet i stället. Tack för hjälpen!
 6. Hej, behöver hjälp med att skriva en formel enligt följande: Jag skriver in en summa, t.ex. 100 (kr). Det jag vill är att summan automatiskt räknas om utan moms, dvs. den inskrivna summan gånger 0,8 plus att momssumman hänvisas till en viss cell. Tackar på förhand. /J
×
×
 • Skapa nytt...