Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hankki

Medlem
 • Antal inlägg

  445
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  8

Hankki vann dagen: 27 november 2018

Hankki hade det mest gillade innehållet!

Om Hankki

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1971-10-19

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ett smidigt sätt om du vill ha utklippt ett område till exakta pixelvärden är som på bilden.
 2. PS express har färdiga mallar för crop verktyget. Även när du ska spara går det att ändra storlek. Du behöver ju inte använda 180*180 utan FB trycker ihop den om den är för stor.
 3. Klicka i ”ändra bildupplösning” sen klickar du på ”cm” och byter till ”pixlar” > skriv i 180 och bibehåll proportioner.
 4. Enklast skulle jag säga är att aktivera fotouppladdning i appen google photos. Då har du tillgång till dom där det finns internet. Samtidigt som du kan radera bilderna på telefonen om du behöver spara utrymme.
 5. https://www.bokfynd.nu/9789163610011/photoshop-cs6-fran-borjan/
 6. Eftersom Toslink adaptern fungerar båda vägarna så borde paketet fungera ihop.
 7. Billigare version https://www.biltema.se/kontor---teknik/ljud/tradlosa-hogtalare/bluetooth-sandare-2000039705
 8. Kanske en sådan du behöver? Har du optisk utgång på tvn så blir det väl inte mycket bättre än vad BT klarar av. https://sv-se.sennheiser.com/bt-t100
 9. Tack så mycket! Fick det inte att fungera först men efter din rättelse blev det precis det jag sökte.
 10. Lite svårt att förklara men jag har en gjort en budget och funderar ifall Excel har någon funktion där man kan sätta in räkningarna, eller summan då, direkt men att de inte tas med i beräkningen förrän en viss dag. T ex har vi banklån som går varje månad den 15:e så kunde man slå in alla för hela året men inte synas i resultatet före det dras. Förstår ni hur jag menar?🙄 EDIT: Bifogar en exempelfil. Denna skulle nu visa 30, från den 15 mars skulle den visa 60 och från den 20 mars skulle den visa 100. exempel.xlsx
 11. Har batteriet blivit tomt så behövs det ofta en bättre laddare, t.ex. den svenska fina ctek laddaren för 600-700 kr, för att få laddat det fullt och hålla laddning. Det kan även vara bra att ladda ett par gånger/år fast batteriet inte är tomt.
 12. PSE 8 stöds inte officiellt av Win8 och senare men har ju tydligen fungerat ändå. Kan du nyligen ha fått nån Win 1809 uppdatering, eller vad den heter, som gjort att det inte längre fungerar? Startar du upp så du väljer om du ska organisera eller editera? Om du gör det så sök efter *.exe filen som startar själva elements och testa direktstart.
 13. Eftersom iphone 7 saknar hörlursuttag så antar jag att du menar lightning kontakten när du även nämner att laddning fungerar. Eftersom du testat lurarna på annan enhet så är de kanske med 3,5 mm plug + adapter. Adaptern trasig?
 14. Jo lagen är väl lite luddig var gränsen ska dras och hur många kopior man får göra. Samtidigt bör ju de som får materialet vara medvetna om att de inte får sprida det vidare eftersom en kopia inte får kopieras (åtminstone här i Finland).
 15. Biblioteksskivor faller väl inom ramen för privatkopiering så det borde vara ok. Däremot har du ingen rätt att visa filmen för utomstående med tanke på den upphovsskyddade musiken som filmen innehåller.
×
×
 • Skapa nytt...