Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Diskus

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Diskus

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Jönköping
 1. Nja bra och bra - för mig var det ett snabbt sätt att komma in i ett ämne, då som nybörjare. Jag upplevde det ändå som ganska pedagogiskt. Sedan ev felaktigheter hade jag inte en aning om. Men upplägget bra på ett sätt. Med nedlagt alltså ...
 2. Vart tog IDG:s Webstudio vägen ? Det var en så bra utbildningsportal.
 3. Formellösning verkar bäst verkar bäst. Men står det något i kolumn A försvinner allt. Kanske skrev jag formeln fel från början ? När något skrivs i antingen A eller B ska det summeras . Och sedan ska A12 och B12 summeras i F13, där B12 ska summeras med endast 25% .
 4. Det var för att få en tom cell som jag såg i en annan fora. Det kanske inte går att kombinera ?
 5. Varför blir det värdefel här när ena kolumnen innehåller ett värde ? Värdefel.xlsx
 6. Diskus

  Glömt lösen

  Har Vista. Nu när jag ska logga in är lösen glömt ! Vad göra ?
 7. Ja men tack ! Hade jag verkligen missat "Avancerat" - tydligen - och 4 ögon ser antagligen bättre än 2 förvirrade. Och vips försvann alla onödiga inkorgar. Tack igen !
 8. Ja den rutan med "Avancerade inställningar" och "Global inkorg" känner jag igen från tidigare versioner. Men version 3.1.7 verkar inte ha den inställningsmöjligheten - hittar iaf fall inte det. Jag noterar att det inte fungerar lika i min version med Sammanförda mappar och Alla mappar som du beskriver. Vid läget Alla mappar finns flera inkorgar. Så något är annorlunda i denna version vad jag förstår.
 9. Jo men jag vill att det ska fungera som tidigare för samtliga konton med en inkorg. Och det har ju fungerat tidigare. Nu blir det så att - (som jag till sist upptäckte och redigerade om här i inlägget) - att det hamnar kopior i Lokala mappar visserligen. Men originalet ligger kvar i på kontots egen mapp. Jag har 15 epostkonton så det blir lite jobbigt med alla kopior och original - lika jobbigt som det skulle bli att öppna respektive inkorg var för sig - som jag tycker. Det måste bero att uppgraderingen av Thunderbird - eftersom jag tidigare kunnat lägga till konton utan att få kopior OCH orginal.
 10. När man skapar ett nytt konto i Thunderbird går det ju att : Vid kontoinställningar "Kopior och mappar" "Lägg kopia ..." i olika "Lokala mappar" som - skickat , utkast mm. Men för inkorgen finns ingen sådant val - vad jag kan se. Således läggs inkorgen för nya konton utom lokala mappar vilket gör om jag väljer att - endast via favoritmappar - försvinner inkorgen för dessa nya konton. Programmet har inte fungerat så tidigare utan nya konton har kunnat ställas in att skapa en inkorg i Lokala mappar / Favoriter. Samma sak blir det Papperskorgen för nya kontot. Men däremot Skickat och Utkast hamnar under Lokala / Favoriter - som det också finns inställningar för. Programmet är uppdaterat flera gånger - så jag undrar om inställningen försvunnit eller vad - men jag minns inte hur det var tidigare. Tips ? Redigerar : Jo nu när jag skapade kontot på nytt läggs en kopia i Lokala mappar / Inkorgen . Men fortfarande är också ett original kvar utanför Lokala mappar om man visar ALLA mappar. Där finns alltså inkorgen för just det kontot - och inkommande post ligger där oläst även om jag läst det med Favoriter inställt under Lokala mappar. Alla gamla konton syns inte på det sättet trots samma inställningar. Kan det ha att göra med programuppdateringen i Thunderbird ?
×
×
 • Skapa nytt...