Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lassel5

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tyvärr uppstår problemet oavsett om jag kör Windows Media Player eller vlc. Suck! Hämtade även hem ett service pack med nya drivrutiner för grafikkrotet men samma sak händer ändå.
 2. Pratade med internet leverantören. Dom uppdaterar IP adressen en gång i timmen. Och kör man ej genom router så låser den på "första" datorns mac-adress. Tom tipasde om ipconfig /release tricket.....men jag köper nog en router snart.
 3. Hej! Har problem med att datorn kraschar (blåskärm) när Norton sätter igång och utför arbete. Det är när jag spelar upp film i Windows Media Player som bilden först låser sig (ljudet är kvar), sen blir skärmen "streck-ig" och efter några minuter kommer blåskärmen upp. Har märkt att just före låsningen så sätter Norton igång med "Bakomliggande arbete" (Nortons informations ruta dyker upp). Vad kan detta bero på? Datorn är alldeles ny. Har installerat Windows 7 codec pack, http://www.windows7codecs.com/ för att kunna spela upp olika format. Informationen på blåskärmen säger: ..to your computoer. dxgkrnl.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGEED_AREA Technical information: ***STOP: 0x00000050 (.....osv) Hej! Kan tillägga att jag även provat med vlc men samma problem dyker upp då också. Och då var det atikmpag.sys som blåskärmen pekade på. När jag startar filmen så kan jag spela den ända tills Norton dialogrutan dyker upp och talar om att den börjar utföra bakomliggande arbete. sen tar det några minuter så låser bilden osv. Jag kör datorn off-line då jag tittar på film så jag förstår inte riktigt vad Norton gör? Mvh. Lasse
 4. Hej!Har problem med att det tar otroligt lång tid att få internetåtkomst då jag ansluter min bärbara dator. Det kan ta upp till 1 timme. När jag ansluter datorn så kommer det upp en gul triangel på nätverks-iconen (och det står internetåtkomst saknas). Sen efter en lång stund så börjar det fungera. Blir tokig - vad sjutton beror det på? Använder ("varvar") tre olika bärbara HP-datorer där jag kör Windows XP, Vista respektive 7. Kör inte alla samtidigt utan en i taget. Jag ansluter med kabel direkt från bredbandsutaget i lägenheten (har ingen router). Mvh.Lasse
 5. Hej! Har stött på problem med nya vlc-1.1.10 media player. Filmen fryser efter 15-20min och sen kraschar datorn. Vilken version av vlc fungerar stabilast till Windows 7, 64 bit? Finns det andra bättre gratisprogram för att spela upp divX, AVI mm?
 6. Hej! Har Norton antivirus på min nya dator. Behöver jag installera Ad-aware också eller täcker Norton även det ad-aware gör? Tacksam för hjälp! /Lasse
 7. Hej! Någon som vet vilken version av musicmatch jukebox fungerar för windows 7? Tack Lasse
 8. Kollade nätverksanslutningrna. Det finns tre stycken. - Broadcom - Realtek - WAN Miniport (PPPOE) WAN har en gul triangel på sig. Testade också att köra ipconfig och fick svaret.... Tillstånd: Frånkopplad
 9. Vad sjutton beror det på att jag inte kommer åt internet med min nya dator? Kör på den windows 7, 64-bitars. Min gamla dator med vista funkar perfekt. I min lägenhet kör jag anslutning med kabel direkt från bredbandsuttaget in i datorn. Inget modem/router emellan.
 10. Hej! Har en folder på min externa hårddisk som inte går att komma åt. Så fort jag klickar på den så får jag följande meddelande. "Filnamn"...is not accessible. the file or directory is corrupted and unreadable. Hur gör jag för att komma åt eller ta bort mappen?
 11. Tack för svaren! >Monshi - Behöver nog lite mer hjälp. Kan du vänligen beskriva hur jag avinstallerar respektive installerar nya drivrutiner till grafikkortet? Tack!
 12. Hej! Behöver verkligen några goda råd. Min bärbara Hp Pavillion låste sig igår och tillslut var jag tvungen att trycka på off knappen. När jag sedan startade datorn igen så startar den upp som vanligt men istället för att se min vanliga skärmblid så ser jag nu bara en svart skärm. På den svarta skärmen finns två horrisontella fält/band med några färgglada streck över skärmen. Pga den svara skärmen kan jag inte orientera mig och således inte se om datorn svarar på kommandon. Har provar att starta om datorn några gånger men samma sak händer. Jag kan starta datorn i safe mode. Vad sjutton gör jag nu???
×
×
 • Skapa nytt...