Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MICIMAN

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Om MICIMAN

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ja, det gjorde det. För mig var den bästa lösningen.
 2. Tror inte det. Min dator är bara två år gammal och rätt så avancerad. Gällande fel 0x80070005 har läst någonstans att det betyder ACCES DENIED och kan betyda vad som helst.
 3. Tack för hjälpen! I början gick som så många gånger för, d.v.s. misslyckad uppdatering. Men under natten hände det ett mirakel och uppdateringen gick igenom. Tror att det berodde på att tjänsten uppdateringar var avaktiverad.

  1. Hanse

   Hanse

   Det är Windows Update som ställer till problem ibland tyvärr men som väl är så går det ju att stänga av.

   Skönt att det lösts sig

    

   HANS

 4. Hej, Misslyckas gång på gång med uppdateringen till nya Windows 10 p.g.a. fel 0x80070005. Har försökt med allt Microsoft erbjuder som lösningar vid problem med uppdateringen, utan resultat. Har provat några "lösningar" hittade på nätet och avaktiverat antivirusprogrammet, även där utan resultat. Detta händer på min dator. På min laptop, som har samma variant av operativsystem, gick det bra att uppdatera. VÄLDIGT TACKSAM FÖR HJÄLP!
 5. Hej Cecilia och tack för svaret! Tyvärr är problemet inte löst. Det intressanta är att länken hänvisar till en Windowsuppdatering, MEN jag hade inga problem innan jag uppdaterade Google Chrome och detta hände igår.
 6. Efter sista uppdateringen av Google Chrome blinkar skärmen, med ca 1 min mellanrum, när jag använder webbläsaren. Trodde först att skärmen blivit dålig, men den fungerar perfekt med Edge, Firefox eller Office. Har installerat Google Chrome på nytt, startat om datorn, inget hjälper. Det låter konstigt, med det är sant. Någon som råkat ut för samma "fenomen"? Tacksam för svar och hjälp! Miciman
 7. Hej,

  Efter sista uppdateringen av Google Chrome blinkar skärmen med ca 1 min mellanrum. Trodde först att skärmen blivit dålig, men den blinkar inte i Edge, Firefox eller Office. Däremot blinkar den även i Google Chrome Beta. Det låter konstigt men det är sant. Någon som har råkat ut för samma "fenomen"?

  Tacksam för svar och hjälp!

 8. Hej, Kan inte öppna filer i PDF format i Google Chrome. Google hävdar att i deras sista version ska finnas inbyggt ett program som kan öppna eller läsa PDF filer, men det funkar inte för mig. Glömde säga att jag använder Windows 7. Tacksam för hjälp! Miciman
 9. Hej och tack för svaret! Det gör jag inte, utan jag använder datorn måttligt. Jag förstår din mening och nöjer mig med det jag har.
 10. Hej! Har ett moderkort med BIOS från 2005. När jag kör EVEREST så får jag förslaget att uppdatera BIOS "om nödvändigt". Jag kan inte säga att jag har något problem med mitt Windows 7 Ultimate trots att BIOS-systemet är 5 år gammalt. Så min fråga är: har jag något att vinna med en BIOS-uppdatering? TACKSAM FÖR SVAR OCH RÅD!! Miciman
×
×
 • Skapa nytt...