Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Beneke

Medlem
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. Finns det något bra gratisprogram som kan exportera ljudet i ett MP4-klipp som waw-fil?
 2. Sorry. Windows 7 använder jag
 3. Finns det något gratisprogram som kan redigera Youtube-klipp. Jag behöver endast enkla funktioner som att förkorta och klistra ihop olika klipp. Materialet kommer jag sedan att bränna ner på en DVD-skiva som ska visas på TV. Jag har använt Avidemux tidigare. Men det vägrar att starta trots ominstallation
 4. Varje gång jag öppnar en länk i Google Chrome så öppnar webbläsaren en ny flik med innehåll som jag inte begärt. Går det att få bort det?
 5. Jag laddar ner Youtube-filer som jag sedan koverterar till mpeg-II för att bränna ner på DVD. Problemet är att windows brännarprogram säger att många av filerna är skadade och inte går att bränna- Men det går alldeles utmärkt att titta på dem i "Windows media player". Jag har prövat med både "Freemake video convereter" och "Any video converter ultimate" men inget hjälper. Nu har dessa båda program massor av olika inställningar som jag fattar nada av. Något som vet vad som löser problemet?
 6. Jag läser in texter Audacity. Men jag vill ha allt på samma ljudspår. Varje gång som jag har lyssnat av det jag har läst in och vill fortsätta så skapar Audacity ett nytt ljudspår vilket är mycket irriterande. Hur löser jag det?
 7. Nej, det är inte så jag menar. Bilden blir förvrängd så den blir mosaiklik ungefär som när man lägger på ett filter i ett bildbehandlingsprogram. Är MP4 bästa format att spara i för visning på DVD? Jag har gjort ett försök för länge sedan och då klarade inte alla DVD-spelare av att visa i det format jag sparade i då (minns ej vilket).
 8. Musen fastnar

  Det är bara musen som fastnar. Jag har Windows 7 Proffesionel samt trådlös mus.
 9. Jag laddar ner youtube-klipp som jag sedan klipper ner i kortare sekvenser i Avidemux. Problemet är att det videoklipp som kommer efter ett annat klipp blir kraftigt förvrängt i ca 2 sekunder i början.Materialet bränner jag ner på DVD som ska visas på en vanlig TV.. hur får jag bort det? Finns det bättre gratisprogram för uppgiften än Avidemux? Vilket är det bästa formatet att spara i om det ska visas på TV-skärm?
 10. Musen fastnar

  Musen fastnar ideligen så jag måste vänta 5-10 sekunder innan jag kan fortsätta. Det övervakningsprogram som jag har visar att det finns gott om kapacitet kvar både vad det gäller processor och minne. Finns det något program som kan åtgärda problemet?
 11. Finns det något gratisprogram som skarvar ihop MP4-klipp
 12. De senaste dagarna har jag fått meddelande om att flera av mina mail går inte att skicka. Det är helt korrekt adress. Vet någon vad som är fel? För något år sedan så stals information ifrån olika Yahoo-konton. Sedan dessa så får jag med jämna mellanrum besked ifrån olika spelbolag om att min konto har blivit låst pga för många felaktiga inloggningsförsök. Jag har försökt att få besked om vad som händer ifrån spelbolagen. Men de svarar inte. Någon som har besked att ge?
 13. Ett städprogram föreslår att jag ska ta bort ett antal skräpprogram som slöar ner datorn. Men varje gång jag gör så slutar internet att fungera och jag blir tvungen att använda återställningen för få allt att fungera igen. Dessutom så är webbbrowsern seg som sirap. Det tar minuter för Opera att starta och att bläddra på sidor tar evigheter. Ibland kommer en ruta upp som säger att flash saktar ner internet men när jag ominstallerar flash så återkommer problemet. När jag återvänder till datorn efter paus har den ofta öppnat upp olika flikar i Opera som går till reklamsidor. Hur får jag bort trögheten? Det är rejält irriterande. MVH/ Anders
 14. Samtliga klipp som jag försöker ladda ner med programmet Youtube-downloader får felsignal "error 404". Jag surfar med Comviq kontant mobilsurf. Någon som vet om det går att fixa. Går det att ladda ner bild/ljud direkt ifrån skärmen med något progam som alternativ. Finns det något bra gratisprogram där jag kan redigera klippen. Jag behöver kunna ändra på bildytan då klipp med låg upplösning inte gör sig bra på stor platt-TV. Tacksam om någon har nått tips som fungerar. MVH Anders
×