Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PuffyChair

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Spanade just in Visual Studios hemsida för att hitta en referens till systemkrav. Visual Studio 2010 Professional * 1,6 GHz eller snabbare processor * 1024 MB RAM * 3 GB ledigt utrymme på hårddisken * Hårddisk med 5400 RPM * DirektX 9-kompatibelt videokort för 1280 x 1024 eller högre upplösning * DVD-ROM enhet Så det verkar vara lugnt.
 2. Hej igen, Nu har jag sökt runt ett par dagar, besökt lite affärer och jämfört ett gäng olika laptops. Jag vet att ni sa att jag bara behöver spendera ca. 10,000 men jag blev lite smått förälskad i Vaio Z serien. Vad tror ni om VPCZ13M9E/B? http://www.sony.se/product/vnp-z-series/vpcz13m9e-B Slänger även in 2 extra GB RAM så det blir 6 totalt. Räcker det med i5:an 2,53GHz eller ska man gå för i7:an? Jag läste att batteriet har strulat för en del kunder men många andra säger att det är en superfin dator. Har någon haft erfarenhet med denna serien? Tack så mycket!
 3. Tack så jätte mycket för era tips och länkar! Uppskattar verkligen hjälpen. =)
 4. Hej igen och tack för svaret! Det är en bärbar dator jag är ute efter. Just nu sitter jag med en Imac 27", en Imac 17" och en PC som jag har snickrat ihop själv, men det var ett tag sedan jag byggde den och nu har inte så bra koll på vilka komponenter som är ute på marknaden. Jag har just börjat med programmering och vet inte vad som krävs av datorn för IDEs, compilers osv. Har hört att en kraftig processor gör livet enklare, men jag ville fråga om någon visste mer om ämnet och vilken dator som skulle passa bäst för ändamålet. Vill gärna ha en maskin som kommer att klara av stora projekt framöver. Tack så mycket.
 5. Hejsan! Jag letar efter en bärbar dator som jag ska använda för programmering och ev. webbutveckling. Några tankar? Jag kan spendera max 20,000 kr. Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...