Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dixi

Medlem
 • Antal inlägg

  32
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Dixi

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Ja, det fungerade! Diskbokstaven F är nu borta! Disken syns nu inte i Utforskaren, men finns kvar i Diskhanteringen! Tack!
 2. Ja, det fungerade! Diskbokstaven F är nu borta! Disken syns nu inte i Utforskaren, men finns kvar i Diskhanteringen! Tack!
 3. Fick också en extra partition på en av mina datorer med bokstaven F: 301 MB ledigt av 908 MB fast den är tom. Min andra dator fick ingen synlig extra partition.
 4. Så bra! Vet dock inte riktigt hur det går då profilen raderat allt innehåll på sitt konto eller så har han inaktiverat kontot. Ser bara namnet men inget innehåll alls. Så jag får återkomma, med hur det går.
 5. Tack, felsökning pågår. Har tappat kontakten med profilen. Får återkomma!
 6. Tack, ska vidarebefordra detta tips! Återkommer med hur det går.
 7. Ja, vi måste nog följa upp detta lite strängare. Personen har dock varit med länge och är väldigt aktiv. Men så irriterande med dessa spam! Ska föreslå Malwarebytes och AdwCleaner. Tack för råd!
 8. I en grupp där jag är admin på Facebook finns en medlem vars konto skickar ut spam lite då och då i gruppen. (Spam om IKEA, Gratis bensin och om iPhone.) Medlemmen kan som vanligt även posta riktiga inlägg. På vilket sätt är kontot hackat? Räcker det att byta lösenord på det drabbade kontot? Verkar inte fungera då vi påtalat problemet för vederbörande. Själv skulle jag skanna datorn med ex. Malwarebytes eller installera om datorn.
 9. Kör Edge - Defender - Malwarebytes 3.0! En kombination som jag tror fungerar bra!
 10. Windows 8 pro installerade jag helt ren. Inga program från datortillverkaren sparades.
 11. Har nu fått igång alla appar inklusive Store Så här gjorde jag: Fabriks återställde datorn med F9 till Windows 7 Home Premium Satte i en cd med Windows 8 pro med nyckel. Hoppade över Windows 8.1 Installerade Windows 10 pro från Microsofts sida. Klart Nu håller jag tummarna att det ska fungera framöver! Tack för all hjälp Cecilia!
 12. Så här blev resultaten:
 13. Har nu kört FIX ALL - Long med samma resultat som tidigare: "Congratulations your Seagate Product has passed an important diagnostic test".
 14. Har nu kört Seagate SEA TOOLS FOR WINDOWS i läge FIX ALL FAST och resultatet blev: "Congratulations your Seagate Product has passed an important diagnostic test" Har även kört i läge S.M.A.R.T Check med samma resultat. Har kört Intel driver update utility och fann en tillgänglig uppdatering: Intel chipset device software 10.1.1.14 som dock misslyckades att installeras: Okänt fel. Enligt det jag fann på tillverkarens sida via test kör jag Intel chipset device software 9.1.1.1027. Har även testat att köra nVIDIA Geforce Update och fann uppdateringar på deras(ny version) sida och på tillverkarens sida (äkldre version) med samma reultat: "Denna grafikdrivrutin kan inte hitta kompatibel grafikmaskinvara". Felet kanske ligger här på nVidia Geforce?
 15. Har nu skapat ett nytt fristående användarkonto men felet består.
×
×
 • Skapa nytt...