Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tommie

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tommie

  Windows 7

  Hej. Nu blev jag glad, det funkade jipiii. Tack för alla råd särskilt det sista. Vänliga hälsningar Tommie
 2. Tommie

  Windows 7

  Hej igen. Hittade denna lösning, se nedan, men vet inte riktigt vad som skall tas bort?? Vet någon? Vänligen Tommie You can try this fix: start regedit.exe to edit the registry - go to [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion­\Explorer\MountPoints2 delete all drive references you find her
 3. Tommie

  Windows 7

  Nu har jag gjort alla update på drivers, men inte hjälpe det, tyvärr...... what to doooo
 4. Tommie

  Windows 7

  Hej. Jag ska aldrig skriva med stora bokstäver igen, visste inte om det. Nu har jag provat med kommandotolken men inget resultat, har även kört systemreparationskiva jag gjorde efter nyinstallationen utan resultat. Fick besked om att den hittat fel o åtgärdat, men tydligen inte det jag ville. Känns som jag får ominstallera igen för att komma tillrätta eller leva med det tills jag kanske måste göra en ominstallation. Vänligen Tommie
 5. Tommie

  Windows 7

  HEJ IGEN. TYVÄRR LÖSTE DET INGET. DET KONSIGA ÄR ATT OM JAG KLCKAR I DEN VÄSTRA KOLUMNEN SÅ FUNKAR DET MEN INTE I DEN HÖGRA.
 6. Tommie

  Windows 7

  Hej. När jag dubbelklickar för att öppna C eller någon annan enhet får jag upp bifogat meddelande och jag måste högerklicka och välja öppna för att komma in. Detta hände plötsligt har ju fungerat tidigare. Vänligen Tommie
 7. Helt plötsligt kan jag inte få nätverket till min laptop att funka. Har en anna laptop + en stationär som fungerar, den stationära med kabel. Men den ena laptopen får jag meddelande "Trådlös nätverksanslutning saknar giltig ip konfiguration]". Detta meddelande kommer upp både med den trådlösa och när jag har provat med nätverksladd. Tacksam för hjälp har försökt att köra lagning hur många gånger som helst men får samma svar hela tiden.
 8. Tack så väldigt mycket för hjälpen. Nu vet jag vad som orsakade routerproblemet. Har haft ett annat torrentprogram tidigare och då inte märkt att det slöat ner hastigheten. Tack än en gång!! Vänliga hälsningar Tommie
 9. Nu stängde jag av laptopen med torrentprogrammet och hastigheterna på mina andra 2 datorer är ok nu. Är det så att torrentprogrammet påverkar hastigheten?? Är alla lika eller kan man använda något program som är ok???
 10. Routorn är en nyinköpt Dlink Dir 655. Ja jag kör ett torrentprogram men inte på den stationära datorn utan på laptopen.
 11. Eftersom jag har rätt hastighet när jag kör direkt från modemet till datorn så säger de att det måste vara routern som felar. men jag fattar inte varför den nya kan väl inte vara felaktig också? men man vet inte.funderar på om det kan vara någon drivrutin som inte funkar??
 12. jag mäter med TPTEST 5, ja det är lika oberoende hur många datorer som är uppkopplade. Det är mycket irriterande när det tar hur lång tid som helst för att öppna en sida på nätet.. Felet bara kom plötsligt, jobbigt när man köpt en ny router som det verkar till ingen nytta.
 13. alla inställningar ska vara ok. har fått klarttecken i programmet att det ska funka
 14. ja det är på alla den stationära plus två laptoppar
×
×
 • Skapa nytt...