Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Erik V

Medlem
  • Antal inlägg

    65
  • Gick med

  • Senaste besök

1 följare

Om Erik V

  • Medlemstitel
    Användare
  1. Hej! Jag har en dator med ett inbyggt "Nvidia nForce" (nätverkskort). Det har funkat bra ända tills några dagar sen då nätverkskortet sluta ta emot. Om man lämnar datorn avslagen i några dagar, funkar det kanske 3 tim utan krångel, och sedan slutar det "ta emot". Om man går till "nätverksanslutningar" och trycker på "NVIDIA nForce", så ser man att det fortsätter skicka fast inget händer på mottaget. Tacksam för svar!
  2. Hej! Jag har en dator-ratt som jag har använt för längesen, men då krashade den datorn som jag använde den på. Så nu i några år har den legat och skräpa, men nu tog jag fram den för att spela lite "Need for Speed", men då hittar jag inga drivrutiner på nätet! Jag har en original skiva med drivrutinerna på men dem går inte att installera, kanske är för att jag har XP, men vem vet? Skulle uppskatta hjälp riktigt mycket! Tack, Erik V
  3. Hej och tack för alla svar! Det stämde att hårddisken var formaterad i FAT32! Men, om jag formaterar den till NTFS och kopierar filerna till hårddisken, kan jag kopiera in filerna i en Mac? Jag funderar på att köpa en och skulle vara bra att kunna använda hårddisken i den. Erik V EDIT: Hittade ett program som man nog ska köpa om man köper en Mac, NTFS for Mac OS X 8.0
  4. Hej tuzlak! Om du ska ha en bra surfdator så kan man behöva ganska bra grejer ändå. Jo, och en Pentium Dual-Core är riktigt svag om man jämför men en i3. i3:orna använder nyare teknik och är ganska så starka. Men kom ihåg, om du har en bra t.ex. grafikkort, så måste ju också processorn och RAM följa med i svängarna. Happas att det var hjälpfullt, Erik V.
  5. Hej! Jag köpte en extern hårddisk igår och började kopiera från min gamla hårddisk nu på morgonen. Och det flöt på ganska bra tills jag försökte med de större filerna. När jag försökte kopiera en 8.37GB fil, så står det att disken inte har tillräckligt med diskutrymme, men det är en 1TB och det är ledigt 850GB. Är nå fel på hårddisken eller är det min dator? Keep me posted. Erik V
  6. Okej, tack för alla svar! Nu får jag försöka på egen hand Keep me posted. eMacMaster98
  7. Hej! Det blir ingen skillnad även om jag petar i grafikkortet eller RAM-minnena. Keep me posted. eMacMaster98
  8. Hej! Ja, jag har kollat ESD-skyddet. Jag ska pilla lite i grafikkortet och mina RAM-minnen. Keep me posted. eMacMaster98
  9. Hej! Kan det vara processorn som har kortslutigt nätaggregatet? För en timme sen så testade jag lägga i en ny processor. (I datorn som jag använder) Då började samma sak hända, sen då jag satte tillbaka den gamla processorn så händer det samma j***a sak! Keep me posted. eMacMaster98
  10. Hej alla och tack för svaren! Cecilia: Jag har lagt på ny kylpasta. Monshi, Mats H: Men mitt nätaggregat är ju helt nytt, kan det verkligen vara någonting fel på den? Monshi: Ja, jag har BIOS pip. Jag har ett 400W ATX12V. Nej, jag har tyvärr inget starkare och vet ingen jag kan låna ett av... PS. Jag kanske var lite otydlig då jag startade tråden, då jag startar den så kan jag välja att se "POST screen" eller välja "BIOS", även om jag väljer POST eller BIOS, så stänger den av. Keep me posted. eMacMaster98
  11. Hej! Jag har en dator som jag har håll på bygga nu ett tag, har haft en tråd om denna dator. (Det var moderkort som var trasigt, men fick inte ett nytt...) Men nu har jag skaffat ett nytt moderkort, men denna gång så slår den av efter ungefär 5 sekunder. Efter den slagits av så måste jag koppla ur strömkabeln och vänta ungefär 5 minuter (varierar)... Jag har köpt nytt grafikkort, PSU och RAM-minnen (Jag fick moderkortet av en kompis). Om det nu visar sig att det är processorn, vilken tycker ni att jag ska köpa? MSI K8N Neo4 AMD Atlhon 64 X2 3800+ 2.0GHz Socket 939 2560MB RAM Gigabyte Geforce GT430 1GB DDR3 Keep me posted. eMacMaster98
  12. Hej! Jag har rengjort dator i minsta detalj men det blir samma resultat, HD Tune vet jag inte vad man ska göra med, men om det hjälper nå så är min hårddisk ungefär 46 grader, och som jag sa, så är datorn helt om installerad så det finns nästan inga startprogram. Keep me posted. eMacMaster98
  13. Hej! Jag har en dator med prestanda: Intel Pentium 4 2.00GHz 1536MB DDR RAM Nvidia Geforce Ti 4200 Och en kompis har en dator med prestanda: Intel Pentium 4 2.00GHz 768MB DDR RAM Nvidia Geforce Ti 4200 (Utan fläkt ) Och nu är det så, att hans dator kör Counter Strike: Source laggfritt, medans jag kör det så laggit så ni vet int Så nu undrar jag, är det något fel med min hårdvara, eller finns det något sätt att snabba upp datorn? Keep me posted. eMacMaster98 PS. Jag har installerat om den så jag har endast NVIDIA Drivrutiner och Firefox...
  14. Hej! Jag har en iPhone 3G som jag köpte begagnad, som är seg och laggig. Den var tappad så att skärmen var sprucken, men den fungerade iallafall. Men då jag t.ex. spelar på den så är det väldigt laggigt och i övrigt seg. Jag har testat "restore" fliken i iTunes, och jag har uppdatera den till det senaste iOS 4.2. Vet nu inte vad jag ska göra, vill ju inte ha en laggig iPhone... Keep me posted. eMacMaster98
  15. Hej! Kan ett dåligt nätaggregat vara källan, i den andra datorn så var det ett likadant som i min huvud dator. Jag tror jag har ett 350W. Keep me posted. eMacMaster98
×
×
  • Skapa nytt...