Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gidaz

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tidigare hade jag win 7 plus Office, och jag tror det fanns ett tilläggsprogram, Publisher, som man kunde göra visitkort med. Nu har jag win 10 och ett officeprogram, men kan inte hitta Publisherdelen där. Vad finns det för andra alternativ för att kunna göra visitkort?
 2. gidaz

  winmail.dat

  När jag får mail med bifogad fil från ett par av mina kontakter visas filen i formatet winmail.dat trots att det kanske är en Excelfil eller en PDF från början. Min winmailfil kan jag inte öppna. Vad kan detta bero på? Själv kör jag på en PC med Windows 7 Ultimate, 32-bitars Från alla andra fungerar det perfekt,
 3. Jag hämtade ny uppdatering från Tunes förslag. Den laddade ner, och avslutades utan felmeddelande. Därefter gick jag in på Windows Update enl Larsas förslag, och då låg den nerladdade filen där. Jag tryckte igång installationen, och den pågick utan besvär. Efter nerladdning startade jag om datorn, men fortfarande IE 9. :-(( Kollade i Visa installerade uppdateringar, men där fanns bara IE 9. Om jag går tillbaka till Sök uppdateringar, ligger IE 11 kvar där och grinar mig mitt i ansiktet... Datorn hålls automatiskt uppdaterad av Windows-systemet. Skall jag söka på och ominstallera SP1? Andra alternativ?
 4. Jag har Windows 7 Ultimate, 32-bitars, med Office 2007 och använder IE 9, men vill uppdatera till IE 11. Jag har gjort flera försök, men efter lång väntetid visar det sig att det inte går. Varför?
 5. Är det tillåtet för tredje man att utan tillåtelse från ursprungsskribenten eller de(n) som är med på bilden kopiera bilder från Facebook, inlagda av mig eller annan, samt att lägga in dessa bilder på egen blogg och eventuellt med egen text? Ursprungskällan är ej angiven i det kopierade inlägget. En följdfråga: Jag har en egen hemsida, som i ingressen är markerad med copyrighttecken, och undrar då om någon annan utan min tillåtelse får kopiera bilder eller texter, samt lägga in detta på en annan hemsida eller blogg. Om ej tillåtet i de båda fallen ovan, vad har då jag för rättighet eller möjlighet att beivra sådant tilltag?
 6. Tack för det! Jag avinstallerade Acrobat Reader 5.o, som tydligen inte var kompatibelt med Windows 7, och nu fungerar det som det skall. Har ju även Adobe Reader, och det är kanske det programmet som nu tagit över. Tack!!!
 7. När jag trycker på en länk till PDF-fil i IE9 stänger webbläsaren ner, och jag kommer inte åt den aktuella filen. Om jag däremot gör samma sak i Firefox, fungerar det som det skall. Jag använder Windows 7. Vad kan detta bero på?
 8. Jag har en Canonscan 5000F kopplad till min stationära PC, och jag kör på Win 7. När jag skall scanna en bild får jag försöka minst 3 ggr, då det blir en helsvart bild. Först därefter kan det bli bra, helt eller delvis. Drivrutin uppdaterad. Kan det bero på att lampan börjar bli dålig, och kan man i så fall få tag på en ny? Montera själv?
 9. Jag har bytt till Wind 7 på min stationära PC, och nu vill inte datorn stängas av när jag trycker på Start, Stäng av. Den är avstängd ca 5 sekunder, men sedan går den automatiskt igång igen. Måste stänga av med strömbrytaren. Vad kan det vara för fel?
×
×
 • Skapa nytt...