Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cay

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tjena. Där finns en tråd på mozillas forum här http://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?comments_parentId=7929&forumId=1 med massor av förslag. Ett alternativ är att ta bort och sedan installera om flash pluginen. Kör custom install / anpassad och kolla så att mozilla plugin är markerad.
 2. Det här kanske låter lite knäppt som lösning . Jag får samma problem efter att jag spelat visa spel. Left 4 Dead bl.a. Det svarta blir lila och oavsett hur många gånger man startar om programmet eller vilket program man kör e det samma. Jag har inte löst problemet men att ändra upplösning till något och sedan tillbaka tar bort det lila för mig.
 3. IRQ meddelandet brukar bero på hårdvara, har jag för mig. Eftersom det är uTorrent den pratar om skulle jag börja med att uppdatera nätverks drivarna sedan utorrent.
 4. Ofta finns det en mail sändnings funktion i excel. http://support.microsoft.com/kb/821404 berättar i första paragrafen var du hittar funktioen och skulle det inte funka berättar den också hur du fixar det. Men som Alexa skriver är det inte säkert allt ser rätt ut när den kommer fram.
 5. Wow, vilken diskussion http://computer.howstuffworks.com/question434.htm berättar hur du skapar en cd skiva som funkar i bilen. Använder du http://infrarecorder.org/ för att bränna skivor är det knappen 'audio cd' du vill använda. Funkar det fortfarande inte i din grejer tror jag att det antingen är cd skivornas kvalitet eller utrustningen som inte accpeterar brända skivor. Testa hos en polare för att se om det är utrustningen. Byta cd märke för att testa om det är det. Verbatim är ett bra märke.
 6. Har du kört någon hårdvaru diagnostik? Kan vara värt det innan du går och köper grejer. Finns några i http://www.ultimatebootcd.com/. Finns säkert fler på nätet.
 7. Höger klicka på dokumentet och välj exportera
 8. Menar du uppspelningen av skivan? I så fall är det nog autostart funktionen som blivet avstängd. Välj egenskaper för cd/dvd spelaren i utforskaren. Inställningen ska finnas under någon av flikarna om jag minns rätt.
 9. Tjena. Har du gjort en sökning på http://technet.microsoft.com och tillverkarnas forum? Kanske är det ett känt problem... Kan vara värt att titta i Windows loggarna också. Höger klicka på 'My Computer' och välj manage. Loggarna är under System Tools > Event Viewer. Själv hade jag bootat med ultimate boot cd och testat funktionen där. Vet inte om viloläge funkar med ubc men antagligen... http://www.ultimatebootcd.com/
 10. Tjena. Så vitt jag vet är program skrivna i Visual Basic beroende av kod bibliotek som fööljer med Windows (eller windows update). Om det är så kommer du alltid att behöva Windows eller möjligen någon existerande open source lösning för att köra dina program. Använder till exempel din webb läsare internet explorer kontrollerna i VB? I så fall kommer du att behöva internet explorer i ditt operativ system och eftersom IE behöver Windows behövs Windows också. Kanske har jag missförstått. Läs http://susam.in/articles/boot-sector-code/ för lite info om boot sektorer. Läs http://www.gnu.org/software/grub/ för info om en boot loader. Den laddar sedan din kernel som ligger som grund för ditt operativ system och ger kod tillgång till kod bibliotek. The kernel boot process: http://duartes.org/gustavo/blog/post/kernel-boot-process Hoppas ovan var ett vettigt svar. [Edit] Hmm... där finns ett läge i windows som kallas kiosk där man kan låsa alla vanliga saker som start menyn och sånt. Gör du det så kan du använda windows utan att det syns (så att säga).
×
×
 • Skapa nytt...