Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gallstax

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag har en vanlig jordad kontakt (ej perilex). som är säkrad till 16A. Min tidigare spis var en kombo med gashäll och elugn. Är det så ovanligt?
 2. Titeln låter konstig, men jag vet inte hur jag ska söka. Jag ska ha en 50 cm bred spis. Spänningen är 230 volt och säkringen är 16A. Amperetalet är nästan aldrig angivet. Någon som har ett tips?
 3. gallstax

  Utforskaren

  Kör Win Vista. Jag har en mapp med många filmer lagrade. Jag skulle vilja sortera dom på datum, men det finns inga synliga datum. Dokument går ju att sortera på datum. Kan man göra något åt det?
 4. Jag drabbades också av Polisviruset. Eftersom felsäkert läge inte funkade, provade jag klicka på start och sedan logga ut. Därefter loggade jag in och ut två gånger, och plötsligt kunde jag starta Malwarebytes. Sedan var viruset borta.....
 5. Varje gång jag startar datorn får jag upp en text, som säger att det finns uppdateringar till Superantispyware. När jag då klickar på Update, får jag en text som säger att jag måste vara inloggad som administratör. Hur ska jag logga in? Någon som vet?
×
×
 • Skapa nytt...