Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ruben

Medlem
 • Antal inlägg

  364
 • Gick med

 • Senaste besök

2 följare

Om ruben

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Om jag förstod rätt så skriver du Manuellt, Här får du ett tips till ett bra program ( Det bästa tycker jag). http://www.nikse.dk/SubtitleEdit Det är en dansk kille som plockat dom bästa delarna från olika program, och gjort ett eget Freeware. Du laddar filmen du villa ha text till och sedan är det bara att skriva. Har du en fil med text och film men Frames inte stämmer så synkar programmet allt på 2 sek. Har du Text men på annat språk så kan den automatiskt översätta( det kan behövas lite justeringar sedan). Olika format på text fil. Massor av olika möjligheter som man kan tänkas behöva. Använder själv Any video Converter För inläggning av text. Tack för ni delar med er!
 2. Jag har fått det förklarat från en anna person att man måste ladda ner alla Ordlistor för Engelska. Om man inte har dom. Sedan ändra allt till engelska, Under Verktyg, Språk, Mer ändra till den engelska du vill ha. Du ser vilka som du har tillgång till. Sedan bara ändra vilket språk som stavningskontrollen ska gälla. Hoppas det hjälper. Tack för ni delar med er!
 3. http://www.streamtransport.com/ Kommer du till sidan tillet Suveränt program. Du surfar i programmet sätter du igång en video så kommer det en videolänk upp i nedre delen. Den länken markerar du sedan klickar du på Download knappen så börjar den ladda ner Videon. Du kan surfa vidare o ladda ner flera videos eller Namnge den du laddar ner. Tänk på att vissa Material är skyddat. Youtube är den perfekt för man sätter igång youtube video på 360 ändrar till 450 eller 780hq. Varje gång du ändrar kommer ny nedladdnings länk det är den sista som gäller. Lycka till! Tack för ni delar med er!
 4. Jag använde youtube downloader den strejka ofta. Sedan hitta jag ett program som det är inga problem med. Streamtorrent Tack för ni delar med er!
 5. Jag tror att du har fel codec på filen i formatet Mp4. Videostorleken kan var fel ochså för det formatet. Vad klarar telefonen? Har ej kollat din telefon vad den klarar. Det kan ochså vara att du kör 30 frames på video men telefonen klarar bara högst 25 frames. Jag gör det enkelt för mig Jag använder Any Video Converter, Kommer på svenska är gratis. http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/ nedladdning. Man laddar filen i programmet ställer om upptill vänster till Mobile phone mpeg-4 movie. Under det kan du ställa in olika parametrar under Video alternativ kan du ändra Video size ändra den till 320-240.Du behöver inte större på en Mobil. Video bitrate 192 ( den är ny på denna version har ej testat vilket som blir bra, förut var det tusental man använde.) Video Framerate 25. Så är det bra att konvertera Du kan kolla andra inställninga för att bli bekant med programmet. Tack för ni delar med er!
 6. Det är väldiga problem med detta program svårt att installera och kombatibelt. Jag skulle prova med detta program. http://www.avs4you.com/AVS-Video-Recorder.aspx Det är Freeware. Det har funkat för mig. Svara gärna hur det gick. Tack för ni delar med Er!
 7. ruben

  Pren. brev

  Så här stog det i brevet för Gizmo. Märk att det står "September" "15% rabatt på hela Mr Gizmos sortiment! Alla medlemmar i PC för Alla Bonus får under september månad 15% rabatt alla köp hos MrGizmo! Välj mellan radiostyrda prylar, batterier eller tilbehör till dina tekniska prylar!" Källa: Pc för Alla:s Prenumerations Brev. Tack för ni delar med er!
 8. Kan det vara så filerna är förstora? Dom kan vara för stora i storlek. Men även Bitrate kan vara för stor- Hd material. Minneskapaciteten kan vara uppnådd. Tack för ni delar med er!
 9. Jag undrar om Realplayer klarar formatet på streamingen? Jag har testat olika Stream länkar och det är inte många som fungerar med Realplayer. Tack för ni delar med er!
 10. Det jag måste göra innan jag går över till att sända till Tv:n, är att sätta ljudet på Hdmi. jag går till Högtalaren i aktivitetsfältet. Klickar på den , sedan Mixer. Enhet upp till vänster, där bockar jag Digital output HDMI. Sedan ska det fungera. Tack för ni delar med er.
 11. Jag har nog inte hela bilden klar. Men jag ska försöka ge ett förslag. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=479156 ett exempel finns många fler. En mediastation kan vara lösningen. Du kan koppla med nätverkskabel via nätverk, du kan köra trådlöst med dongeln som följer med. Har hårddisk som du spelar in på. Du kan koppla in extern hårdisk via Usb. Via Usb kan du ha ett Minne som du lägger över film eller serie som du spelat in(Mpeg2 format). sedan tar du den till datorn och gör din DVD. Du kan koppla in antenn få fram DVB-t signaler.(marksända tv-nät). Comhems analoga kabel-tv signaler får man inte in. Från dekoder kan det vara svårt beroende hur den har utgång. Men jag lyckades från min dekoder koppla in så jag kan spela in digitala signaler. Det har kommit lösningar ochså direkt i TV-apparaten. Det finns Usb som spelar in till videofil. Det finns Dlna man kopplar tv:n till nätverket, Lösningen har inte fått så bra betyg. Jag läste för ett tag sedan om att producenter(tillverkare) och Tv-bolag ska försöka hindra med teknik att folk ska kunna spela in och lägga över till DVD. En Hd brännare kanske inte är lösningen om du inte har hd material att bränna. Lite tankar. Tack för ni delar med er!
 12. När det gäller Språkversionen. Du kommer troligen att få köpa Svensk språk paket. Det finns en massa språk som är gratis men inte svensk vad jag kommit fram till. http://office.microsoft.com/sv-se/suites/sprakpaket-for-2007-microsoft-office-systemet-produktoversikt-HA010211368.aspx?CTT=3 en länk till lite information. Tack för ni delar med er!
 13. Angående gammal word. Du kan prova att installera Open office 3.2,det är gratis. Det klarar att öppna olika word document. Det var med på sista Cd:n Pc för alla. Du kan ochså prova Avs Dokument Converter, den är gratis. Den är i Beta version just nu, men funkar väldigt bra. Den har uppdateras flera gånger som beta version. http://www.avs4you.com/AVS-Document-Converter.aspx Lycka till Tack för ni delar med er!
 14. Nu har nya versionen kommit. S10 webalbums 3.2 har kommit. Problem med å,ä,ö Fixat. Det är bara att Installera över den gamla versionen. Gamla sparade index filer, laddar man och sparar så uppgraderas dom. http://www.s10soft.com/webalbums.htm Nedladdning och information. Tack för ni delar med er!
 15. När den försvinner, är du i Helskärmsläge då? Kolla genom att högerklicka i bilden, rutan som kommer upp står det i så fall stäng Helskärmsläge. Stäng den och menyraden kommer tillbaka men visar endast visningsläge. Du kan även högerklicka på raden under Menyraden, där kommer upp alternativet visa Menyrad. Tack för ni delar med er!
×
×
 • Skapa nytt...