Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gedcub

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag har en MacBook som jag vill tömma och installera om MacOS i. Jag har försökt att följa instruktionerna som finns på Apple support och har kommit en bit på vägen men nu när jag har startat om datorn och får upp macOS - verktygsprogram får jag problem. Jag väljer ”installera om Mac OS” och får upp en bild ” Installera macOS Catalina.” Klickar på ”fortsätt” och godkänner villkoren sen ska jag ”markera den skiva där du vill installera macOS”. Här kör det ihop sig för mig. Jag får inga val på den bilden som kommer upp. Det finns bara ett ställe där jag kan göra ett val, under ”äpplet” och när jag klickar där så kan jag bara välja ”startskivan”. Den kommer ett fönster där jag skall välja vilket system jag vill starta datorn ifrån men det kommer inga val. Det enda alternativ är att klicka på ”starta om” och då får jag ett felmeddelande ”Du kan inte ändra startskivan till den markerade skivan, startskivan kunde inte samla tillräcklig information om den valda skivan. Det blir en ond circle. Några förslag?
 2. gedcub

  Icloud hjälp

  Jag har ett icloud konto och trodde att det var bara att göra en säkerhetskopia på bilder, epost och kontakter och sedan logga in på icloud och konstatera att där finns dem, va skönt. Så är det inte. Jag vet inte vad jag gör för fel. Jag har en iphone 5s, 25 gb lagringsutrymme(behövs c:a 10 gb för det som skall kopieras), mail och kontakter finns i telefonen men kommit från gmail. Bilderna finns bara i telefonen. Förslag?
 3. Jag är upplagd som administratör på min sons eee pc top, windows 7, men kan inte logga in som administratör. Jag måste har missat en tangent när jag slog in lösenordet eftersom det lösenordet jag brukar använder inte fungerar. Administratörs inloggning är nödvändigt för att kunna göra många saker. Hur kan man ta bort administratörs kontot eller återställa den? Jag vet att det finns en återställnings knapp för det men man måste ha bränt en cd innan för att kunna använda den. Förslag?
×
×
 • Skapa nytt...