Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Öjvind (MikroDatorn)

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

4 följare

Om Öjvind (MikroDatorn)

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Hej ledsen för det sena svaret. Tack för erbjudandet men jag vet nu precis vilka moderkort som jag är ute efter nu, det fanns BX modeller åtminstone på slutet av 1998 så det blir ett sådant. Mvh Öjvind
 2. Jag har mailat dig och skickat meddelanden, kontakta mig asap. Mvh Öjvind
 3. Synd att du missade tiden, men det var kul att se din överklockning iaf
 4. Nu är kvalifikationen avslutad och vi vill tacka alla som vart med. Vi kommer se över alla resultat och begära kompletteringar från en del. Ifall vi inte fått in kompletteringar (vi kontaktar dem senast imorgon via forumet) senast på måndag kommer man inte ha chans att vara med i finalen. De som sedan går vidare till final skall välja komponenter till sina system. De som ligger bra till kan redan nu fundera på vad de skulle välja. Vi kommer även be er motivera valen (för artiklarna) och man måste även specificera vilken mjukvara man vill använda (max 10 program). Det kommer inte vara tillåtet att ha med någon hårdvara eller mjukvara till finalen (vi ordnar den mjukvara ni ber om). All mjukvara måste vara tillgänglig för alla (man skall inkludera länk där man laddar ned den). De program som ingår med komponenterna räknas dock inte in här. Vi vill även ha motivation på varför ni väljer mjukvaran (för våra artiklar).
 5. Nu är det tyvärr försent, att verifiera resultat (kompletteringar osv) som är uppe är en annan sak
 6. Det ser ok ut, två tidningar och en biljett till finalen är vad jag vet att man får ifall man deltar.
 7. Trevlig överklockning Bilderna skall vara printscreens inte foton sen kan jag inte följa med att det verkligen är kabeln från grafikkortet som går till skärmen. Filmen behöver göras om där och det är väldigt mörkt, försök göra det så tydligt som det bara går.
 8. Det innebär att flera personer inte får använda samma processor, däremot får flera använda samma processormodell
 9. Det går inte att ändra inför denna tävling men det är en möjlig väg att dela upp det i olika klasser. Att ha högsta möjliga prestanda kanske går men allt måste gå att verifiera och det måste även vara enkelt för alla att göra (inte kräva licens eller liknande så antingen ett gratisprogram eller demo). Ja det kanske är en sak man kan fixa till nästa gång. Mvh Öjvind
 10. Filmningen av kylningen gick väldigt fort tex så filma om det, men det är en god idé att börja med skärmen precis som du gjorde.
 11. Den högsta procentuella överklockningen från standard (i MHz) Hej Jon Precis, det är inte tillåtet att låsa upp de deaktiverade kärnorna just på grund av det i finalen. Ifall det automatiskt skulle lyckas på alla = då hade vi tillåtit det i finalen.
 12. Jag godkänner dem, det är kanske inte dedikerade datorfläktar men de används av överklockare i datorer. Gränsen kan vara lite svår att dra ibland. Jag har kvar några delta fläktar och de användes nog till både det ena och det andra, men även av överklockare. Ledsen för det sena svaret.
 13. Här finns lite guider: Hårdvara Mjukvara
 14. Tackar jag skall kolla vad jag kan få tag på Trevligt det var en del spel, skall försöka få tag på dem också.
 15. Det räcker om den är tillräckligt stabil för att visa cpuz. Heatpipes fungerar då det numera är standard på de flesta högpresterande processorkylare.
×
×
 • Skapa nytt...