Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felix

Administratör
 • Antal inlägg

  88
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  11

felix vann dagen: 9 januari

felix hade det mest gillade innehållet!

3 följare

Om felix

 • Medlemstitel
  IDG Utveckling

Profil

 • Kön
  Hen
 • Intressen
  Eforum

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. felix

  LÖST Tradedoubler-prefix i länkar

  Hej! Jag förstår om det uppstått lite förvirring vad gäller vissa länkar här på forumet som fått en annan url. När man klickar på länkarna ska man fortfarande hamna på rätt sida så det ska inte vara något som stör. Detta rör sig om så kallade affiliate-länkar där ett mindre antal länkar automatiskt genereras i efterhand. Vi länkar till IDGs policy för affiliate-länkar via toppmenyn och vi har precis uppdaterat texten lite mer för att tydliggöra att detta sker på forumet också. Bra att ni påpekar detta! /Felix
 2. Hej igen, det är tyvärr lite komplicerat att ändra detta för mig även om det låter som en enkel sak. Jag provade nu istället att göra en liten widget. Den ligger inte ute ännu men ska i så fall visas för alla inloggade tills att man klickat på "Ja". Lägger ut den lite senare.
 3. Hej! Bra synpunkter. Jag klistrade också in reglerna i slutet på villkors-/registrerings-texten som man måste kryssa i att man läst och godkänt när man blir medlem. https://eforum.idg.se/terms/
 4. Hej! Nu är problemet med mejlen löst, som ni säkert redan sett. Jag beklagar de tekniska problemen. 😣
 5. Hej! Tack för att ni säger till. Vi har ett problem med e-posten nu och jobbar för att lösa det. Jag beklagar detta och återkommer här i tråden när det är löst.
 6. felix

  HTTPS

  Vi kollar på det, såg ut att finnas nån till faktiskt.
 7. felix

  HTTPS

  Hej och tack för att ni sa till! Jag ändrade länken i artikeln eftersom det var enklast. I det här fallet hade skribenten länkat fel. Vi har redirect för www.eforum.se men bara för http. https-redirecten fungerar tyvärr inte eftersom det blir knepigt med certifikaten då.
 8. Tack för påminner Jag har funderat lite på det också men inte kunnat prioritera det tyvärr. Så jag kan inte ge något bättre svar nu än att jag hoppas hinna med det nån gång framöver.
 9. Hej @Flyfisherman Jag kollade lite snabbt och det ser ut som att flödet kollar 365 dagar tillbaka i tiden vilket kanske gör att det tar så lång tid att ladda sidan. Om det fungerar att ändra till tex 30 dagar kanske den laddar lite snabbare? https://eforum.idg.se/discover/52/?&stream_date_type=relative&stream_date_relative_days=30
 10. @Mikael63 @Cecilia @mbgtmari Bra förslag, jag har ställt in att även medlemmar kan bifoga filer i PM nu. Det var tidigare bara tillåtet för moderatorer och admins. Det går däremot inte att finjustera på så vis att det tex bara går att tillåta PNG för PM, så det blir samma fil-restriktioner som gäller när man bifogar filer till ett inlägg. Men jag tror det är lugnt ändå! /Felix
 11. Trodde du menade Tidrapport-filen. Lottas fil verkar jag inte kunna hitta alls. Lotta kan ha tagit bort den från sina bifogade filer.
 12. Kan du prova att rensa cachen eller testa i en annan webbläsare?
 13. Hej igen, Jag är inte riktigt säker på vad som hänt här men hittade filen och laddade upp den på nytt nu.
 14. felix

  LÖST Tidrapport Excel

  Hej! Jag laddade upp filen på nytt, är inte helt säker på vad som blivit fel. Tidrapport_3.xlsx
 15. Hej, Jag vet inte vad det kan vara. Bilagan är borta nu så kan inte testa men säg till om det händer igen så kan jag undersöka det då.
×