Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felix

Administratör
 • Antal inlägg

  77
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  8

felix vann dagen: 5 juni

felix hade det mest gillade innehållet!

3 följare

Om felix

 • Medlemstitel
  IDG Utveckling

Profil

 • Kön
  Hen
 • Intressen
  Eforum

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Trodde du menade Tidrapport-filen. Lottas fil verkar jag inte kunna hitta alls. Lotta kan ha tagit bort den från sina bifogade filer.
 2. Kan du prova att rensa cachen eller testa i en annan webbläsare?
 3. Hej igen, Jag är inte riktigt säker på vad som hänt här men hittade filen och laddade upp den på nytt nu.
 4. felix

  LÖST Tidrapport Excel

  Hej! Jag laddade upp filen på nytt, är inte helt säker på vad som blivit fel. Tidrapport_3.xlsx
 5. Hej, Jag vet inte vad det kan vara. Bilagan är borta nu så kan inte testa men säg till om det händer igen så kan jag undersöka det då.
 6. felix

  Forumet uppgraderat

  Nu verkar det ha lugnat ner sig. Det såg ut att vara en tillfällig spik i trafiken som segade ner sajten den här gången. Sökrobotar m.m. Jag ser över hur vi kan hantera det framöver.
 7. Tack @Laso Ja det har lugnat ner sig nu. Det verkar som att det var en tillfällig spik i trafiken som segade ner sajten den här gången. Sökrobotar m.m.
 8. Nej i det här fallet började det gå långsamt innan, så jag uppdaterade och jag hoppades att det skulle lösa problemet. Vilket det gjorde ett litet tag men nu verkar det strula lite igen så jag får felsöka mer sen. Hinner tyvärr inte mer ikväll. @Laso Att det går segt nu har inte att göra med reklamen @Skorpion76
 9. Jag kanske ropade hej lite för tidigt. Det fungerade bra ett tag men verkar gå långsammare nu igen. Jag ska felsöka detta mer i morgon.
 10. felix

  Forumet uppgraderat

  Hej! Ville bara meddela att forumet nu är uppgraderat till den senaste versionen som inkluderade en del buggar och säkerhetsfixar. Sajten verkar ha laddat långsamt under dagen men detta ser ut att vara löst nu efter uppgraderingen. Men hör gärna av er om ni märker att sajten fortfarande laddar långsamt. /Felix
 11. Hej! Jag fick också lite blandat resultat när jag testar att markera webbplatsen som läst. Upptäckte bland annat också att dom fortfarande var fetmarkerade på startsidan ibland. Fast fetmarkeringen verkar också försvinna efter ett tag även om det inte gjorde det direkt. Är det samma upplevelse som ni har?
 12. Pratar du om sidan https://eforum.idg.se/discover/ ? Jag använder mest Chrome och då laddar den direkt vad jag kan se, men ska testa firefox också. Laddar även snabbt i firefox för mig.
 13. Hej! Jag upplever att sidan laddar bra för mig. Jag gjorde även en uppdatering av forummjukvaran för Eforum förra veckan (i onsdags), inga direkta nyheter men en del mindre fixar m.m ska vara lösta med denna uppdatering (release notes för v. 4.3.5 om någon är intresserad, 4.3.4 uppdaterades även samtidigt).
 14. Hej, Hänglåset kan ibland kryssas över om det laddats in en resurs via http:// istället för https://, det räcker att en enstaka bild eller script eller liknande laddas in utan https och då får man en så kallad "mixed content"-varning och då kryssas hänglåset över eller försvinner. Det kan vara så att något av dina tillägg i webbläsaren laddar in en resurs på detta vis, eller någon annons på sajten kan ha gjort det av misstag också men är inte så vanligt längre när vi bara kör https. Om det händer igen bör du kunna se i en varning exakt vilken resurs det är som orsakar detta i consolen i developer tools genom att klicka på F12. (Eventuellt behöver man också ladda om sidan först).
 15. Jag uppdaterade detta nu, tack för att ni såg det! Angående datum-felet ska jag leta lite mer senare när jag har tid. Har letat förut men det är inte helt lätt att hitta just den översättningen.
×