Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felix

Administratör
 • Antal inlägg

  119
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  17

felix vann dagen: 23 augusti

felix hade det mest gillade innehållet!

3 följare

Om felix

 • Medlemstitel
  IDG Utveckling

Profil

 • Kön
  Hen
 • Intressen
  Eforum

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Bra förslag, ändrade inbäddade länkar till blå nu. Här är en länk. 🙂
 2. Jag fick inaktivera en cache-funktion nu på morgonen som tyvärr inte fungerade så bra efter uppdateringen. Om ni märkte att forumet gick långsamt under kvällen var det därför.
 3. Vill du att vi testar sätta den på 5 inlägg / timme istället? Jag gillar utropstecken! 🙂 Låter det vara som det är nu.
 4. Hej, Jag tror funktionen "hett!" har funnits med sedan ett tag tillbaka. Den är som Cecilia skriver är baserad på antal inlägg över tid. Den går att justera också.
 5. Jag har gjort några små ändringar för att öka textstorleken i inläggen bland nu i samband med senaste forumuppdateringen. Hoppas det fungerar lite bättre. /Felix
 6. Hej igen! Vill bara meddela att jag uppdaterat Eforum till senaste versionen idag. Det var två maintenance-uppdateringar som mest innehöll buggfixar och liknande. Klistrar in en lista på några av fixarna nedan.
 7. Hej! Lite sent svar. Jag hade missat detta innan sommaren och kom tillbaka nyligen. @.M Jag håller med om att font-storleken nog är lite liten. På en dator är det enklare att ändra men i min mobilen verkar det också lite bökigare. Temat vi använder är forummjukvarans egna tema men med en del justeringar och det är dom som utvecklat temat som satt storleken från början. Jag se se om det går att öka den och/eller ändra till rem istället px framöver. Jag uppskattar att du kan tänka dig hjälpa till men hoppas jag kan fixa det själv istället!
 8. Vad bra att du upptäckte detta. Det var ett fel som gjorde att den subdomänen för microsoft-länken inte hamnade rätt i länkwrappern. Men det är löst nu. Tack, och jag beklagar förvirringen.
 9. Hej! Bättre sent än aldrig hoppas jag (pga semester). Hoppas att jag trollat fram rätt filerna och bifogar dom här på nytt nu. matcher2.xlsxEM 2012.xlsx
 10. 👍 Vad bra! Jag hoppas det håller i sig nu! Ska hålla koll under dagen men ska bort resten av veckan sedan.
 11. God kväll! Nu under kvällen har jag ändrat från vår nätverksdisk till en snabbare variant, skalat upp servern något samt justerat ett cache-lager som också verkar ställt till det. Sajten känns betydligt snabbare för mig när jag testar, och hoppas ni har samma upplevelse också! 🏃‍♀️ Ska hålla ett öga under måndagen så att det fungerar som det ska.
 12. Just nu är det problem att ansluta till Invisions servrar vilket påverkar spam-tjänsten vilket gör att det kanske kommer in mer spam tillfälligt. Förhoppningsvis är det löst snart.
 13. Hej! Jag beklagar att det går segare nu, det är inte riktigt stabilt efter senaste uppdateringarna. Jag ska felsöka detta mer och vi planerar även att flytta över till en annan server också så fort det finns tid. Vilket jag hoppas kan snabba på sajten också.
 14. @Robin88 Jag lägger upp de andra filerna här också, missade att det var flera. Bra noterat! Löneuträkning.xlslönekoll.xlsLön.xls
 15. Hej igen! Nu är forumet uppdaterat till senaste versionen. Detta var en maintenance-release som innehåller fixar och ska ge bättre stabilitet. Skriv gärna här i tråden om ni upptäcker flera buggar och fel. Release notes.
×
×
 • Skapa nytt...