Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felix

Administratör
 • Antal inlägg

  127
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  18

felix vann dagen: 24 augusti 2019

felix hade det mest gillade innehållet!

3 följare

Om felix

 • Medlemstitel
  IDG Utveckling

Profil

 • Kön
  Hen
 • Intressen
  Eforum

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej! Vi startade om databas-servern under måndagen eftersom den fått jobba mer än vanligt. Säg till om ni tycker det går fortsatt segt efter det? Gammal tråd här ser jag
 2. Hej! Tack för synpunkten Jag hade fullt upp med annat så hade inte hunnit svara här. I översta blocket på startsidan kan jag hålla med om att paddingen nog var en aning tilltagen så jag minskade ner den från 15 till 10 pixlar nu och ökade samtidigt listan från 10 till 12 stycken inlägg nu. Hoppas det blev bättre?
 3. Provade att ändra till 6 stycken inlägg senaste 120 minuterna nu.
 4. Hej! Jag har lagt in en knapp för marginaljustering, "justify" i editorn nu som syns för större skärmar (i mindre skärmar som mobiler m.m. är editorns verktygsrad lite mer begränsad). Testa gärna den. Avstavning kräver mer utveckling och test för att få till och inget jag kan kolla på nu. Men bra förslag 🙂 /Felix
 5. Bra förslag, ändrade inbäddade länkar till blå nu. Här är en länk. 🙂
 6. Jag fick inaktivera en cache-funktion nu på morgonen som tyvärr inte fungerade så bra efter uppdateringen. Om ni märkte att forumet gick långsamt under kvällen var det därför.
 7. Vill du att vi testar sätta den på 5 inlägg / timme istället? Jag gillar utropstecken! 🙂 Låter det vara som det är nu.
 8. Hej, Jag tror funktionen "hett!" har funnits med sedan ett tag tillbaka. Den är som Cecilia skriver är baserad på antal inlägg över tid. Den går att justera också.
 9. Jag har gjort några små ändringar för att öka textstorleken i inläggen bland nu i samband med senaste forumuppdateringen. Hoppas det fungerar lite bättre. /Felix
 10. Hej igen! Vill bara meddela att jag uppdaterat Eforum till senaste versionen idag. Det var två maintenance-uppdateringar som mest innehöll buggfixar och liknande. Klistrar in en lista på några av fixarna nedan.
 11. Hej! Lite sent svar. Jag hade missat detta innan sommaren och kom tillbaka nyligen. @.M Jag håller med om att font-storleken nog är lite liten. På en dator är det enklare att ändra men i min mobilen verkar det också lite bökigare. Temat vi använder är forummjukvarans egna tema men med en del justeringar och det är dom som utvecklat temat som satt storleken från början. Jag se se om det går att öka den och/eller ändra till rem istället px framöver. Jag uppskattar att du kan tänka dig hjälpa till men hoppas jag kan fixa det själv istället!
 12. Vad bra att du upptäckte detta. Det var ett fel som gjorde att den subdomänen för microsoft-länken inte hamnade rätt i länkwrappern. Men det är löst nu. Tack, och jag beklagar förvirringen.
 13. Hej! Bättre sent än aldrig hoppas jag (pga semester). Hoppas att jag trollat fram rätt filerna och bifogar dom här på nytt nu. matcher2.xlsxEM 2012.xlsx
 14. 👍 Vad bra! Jag hoppas det håller i sig nu! Ska hålla koll under dagen men ska bort resten av veckan sedan.
 15. God kväll! Nu under kvällen har jag ändrat från vår nätverksdisk till en snabbare variant, skalat upp servern något samt justerat ett cache-lager som också verkar ställt till det. Sajten känns betydligt snabbare för mig när jag testar, och hoppas ni har samma upplevelse också! 🏃‍♀️ Ska hålla ett öga under måndagen så att det fungerar som det ska.
×
×
 • Skapa nytt...