Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felix

Administratör
 • Antal inlägg

  84
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  10

felix vann dagen: 10 november

felix hade det mest gillade innehållet!

3 följare

Om felix

 • Medlemstitel
  IDG Utveckling

Profil

 • Kön
  Hen
 • Intressen
  Eforum

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej! Nu är problemet med mejlen löst, som ni säkert redan sett. Jag beklagar de tekniska problemen. 😣
 2. Hej! Tack för att ni säger till. Vi har ett problem med e-posten nu och jobbar för att lösa det. Jag beklagar detta och återkommer här i tråden när det är löst.
 3. felix

  HTTPS

  Vi kollar på det, såg ut att finnas nån till faktiskt.
 4. felix

  HTTPS

  Hej och tack för att ni sa till! Jag ändrade länken i artikeln eftersom det var enklast. I det här fallet hade skribenten länkat fel. Vi har redirect för www.eforum.se men bara för http. https-redirecten fungerar tyvärr inte eftersom det blir knepigt med certifikaten då.
 5. Tack för påminner Jag har funderat lite på det också men inte kunnat prioritera det tyvärr. Så jag kan inte ge något bättre svar nu än att jag hoppas hinna med det nån gång framöver.
 6. Hej @Flyfisherman Jag kollade lite snabbt och det ser ut som att flödet kollar 365 dagar tillbaka i tiden vilket kanske gör att det tar så lång tid att ladda sidan. Om det fungerar att ändra till tex 30 dagar kanske den laddar lite snabbare? https://eforum.idg.se/discover/52/?&stream_date_type=relative&stream_date_relative_days=30
 7. @Mikael63 @Cecilia @mbgtmari Bra förslag, jag har ställt in att även medlemmar kan bifoga filer i PM nu. Det var tidigare bara tillåtet för moderatorer och admins. Det går däremot inte att finjustera på så vis att det tex bara går att tillåta PNG för PM, så det blir samma fil-restriktioner som gäller när man bifogar filer till ett inlägg. Men jag tror det är lugnt ändå! /Felix
 8. Trodde du menade Tidrapport-filen. Lottas fil verkar jag inte kunna hitta alls. Lotta kan ha tagit bort den från sina bifogade filer.
 9. Kan du prova att rensa cachen eller testa i en annan webbläsare?
 10. Hej igen, Jag är inte riktigt säker på vad som hänt här men hittade filen och laddade upp den på nytt nu.
 11. felix

  LÖST Tidrapport Excel

  Hej! Jag laddade upp filen på nytt, är inte helt säker på vad som blivit fel. Tidrapport_3.xlsx
 12. Hej, Jag vet inte vad det kan vara. Bilagan är borta nu så kan inte testa men säg till om det händer igen så kan jag undersöka det då.
 13. felix

  Forumet uppgraderat

  Nu verkar det ha lugnat ner sig. Det såg ut att vara en tillfällig spik i trafiken som segade ner sajten den här gången. Sökrobotar m.m. Jag ser över hur vi kan hantera det framöver.
 14. Tack @Laso Ja det har lugnat ner sig nu. Det verkar som att det var en tillfällig spik i trafiken som segade ner sajten den här gången. Sökrobotar m.m.
 15. Nej i det här fallet började det gå långsamt innan, så jag uppdaterade och jag hoppades att det skulle lösa problemet. Vilket det gjorde ett litet tag men nu verkar det strula lite igen så jag får felsöka mer sen. Hinner tyvärr inte mer ikväll. @Laso Att det går segt nu har inte att göra med reklamen @Skorpion76
×