Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

henke dator

Medlem
 • Antal inlägg

  185
 • Gick med

 • Senaste besök

Om henke dator

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1995-11-19
 1. Headseten som jag pratar om är sådana med speljudet i också så det gör ju helt klart skillnad.
 2. De som du länkar till är ju microsofts egna xbox headset men jag vet att det finns "riktiga" headset som man kan använda till xboxet tex. turtle beach x41 men med dom kan man inte använda micken till datorn utan bara till xboxet. Vad jag letar efter är ett par där man kan använda micken till båda.
 3. Hejsan. Mitt headset gick sönder tidigare idag så jag är på jakt efter ett nytt och behöver lite hjälp. Jag vill ha ett headset som, jag kan använda till datorn men också koppla till xboxet och snacka via xbox live. Är det någon som kan tipsa om något bra som man inte behöver tömma plånboken för. Jag kan väl tänka mig att lägga ut 1000 spänn ungefär kanske lite mer om det behövs. Headsetet ska ju användas till spel så jag vill ha bra ljud och det ska vara bekvämt. Tacksam för hjälp.
 4. Jag har ett album med en låt på i iTunes men det går varken redigera albumet eller låten. När man ska göra de så är texten grå och inget händer om man klickar. Var ska jag göra?
 5. Ja jag får väl göra så då PS. Paketet som du skrev om var bara 5.0 ljud i
 6. Jag kollade med komplett och dom skickade en länk till en youtube video, där visade det sig att det följde med en adapter fran rca till en 3.5mm plug så det blir inte äkta 5.1 ljud. Är det någon som vet någon annan lösning med äkta 5.1 ljud eller måste jag helt enkelt bita i det sura äpplet och köpa ett dyrare paket.
 7. Jag funderar på att skaffa en 5.1 ljudanläggning till min dator. Eftersom jag inte har så jätte mycket pengar så tänkte jag att en anläggning i 1000 kronorsklassen skulle passa bra t.ex denna http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=327538#ProductTabs . Problemet är att jag gärna vill koppla in mitt xbox i anläggningen men de har ju bara en optisk ljudutgång och rca. Finns det några adaptrar eller liknande som inte kostar skjortan för detta eller måste man helt enkelt köpa en dyrare anläggning?
 8. Det står "windows har aktiverats" och sen står produkt ID:t
 9. Jag har en "retail" version av windows och datorn är nybyggd så den hade inget os innan. Nu startde datorn normalt, är det någon fara med att fortsätta köra som vanligt eller borde jag ta kontakt med microsoft direkt.
 10. startade datorn idag och dett meddelandet kom upp: Jag har windows 7 home premium 64 bit som jag köpte på komplett för ca 3 månader sedan.
 11. Vi har en dator hemma som min syster vill använda till att surfa på, hon har en Tv på sitt rum som hon vill använda men den har bara scart kontakt. Var kan man köpa en billig adapter från scart till vga?
 12. det ska gå att få plats med alla delarna i midtower lådan
 13. Det va dyrt att handla på elgiganten http://www.elgiganten.se/product/spel-konsoler/pc-spel/PCCDCOD4GOTY/call-of-duty-4-game-of-the-year-pc
 14. Det fanns fyra stycken processorer där så allting är okej, tack så mycket för hjälpen.
 15. Tack så mycket för svaret, jag åkte bort ett tag och när jag kom hem så hade jag glömt bort tråden, jag gjorde alla steg du sa (några X.M.P gick ju inte att göra men annars så funkade det). Du frågade i en tidigare tråd om vad jag använde för att mäta temperaturen och jag hittade ett program på internet som heter RealTemp. I detta programmet så fick jag upp 4 tal innan så jag antog att det var en temperatur för varje kärna. Nu så är det bara tre siffror, är en kärna borta? Detta hände när jag efter att ha överklockat den förra gången använde "Use failsafe settings" i menyn.
×
×
 • Skapa nytt...