Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lunken

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

Om lunken

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1967-03-31
 1. Tack då hittade jag! Bockar man bara i en av varje då för att ta bort och vars far dom då, papperskorgen eller borta för gott?
 2. Hjälpte tyvärr inte heller.
 3. Går inget bra för mig, tar en sekund o söka och så står det sökning klar o inga dubbletter funna typ. Vad gör jag för fel tro?
 4. Har nu laddat hem CCleaner men lyckas inte få det att hitta dubbletterna som jag har i en mapp på skrivbordet..det är bara bilder från telefoner så dom har kommit dit vid olika tillfällen o jag vet det finns massor av dubbletter men dom kan ha olika namn. Mappen är nästan på 10 gb så jag vill rensa den. I Martin Appels beskrivnings stod det ju nåt om att programmet inte hittar bilder med olika namn som är dubbletter egentligen.
 5. Engelska är inte min starka sida tyvärr så hoppas någon kan förklara på svenska...har försökt dra o släppa men inte lyckats. Nålen fanns tidigare men tror den försvann i senaste Edge uppdateringen.
 6. Tack , ska testa det då o hoppas jag fattar hur man ska göra.
 7. lunken

  Favoriter i Edge

  Jag vill fästa favoriterna längst till höger men nålen att fästa med är borta nu, hur gör jag? Vill även att när jag öppnar en mapp att den fälls ut nedåt istället för som nu åt höger eller vänster, går det ställa in också?
 8. Tack för tipset! Ser inte ut som det är uppdaterat sen 2016 om jag fattar det rätt men kanske funkar för det...
 9. Jag lyckades hitta den inställningen men hjälper inte...Programmet borde väl hitta dubbletter även om dom ligger i samma mapp som jag har nu? Någon med tips på annat bra enkelt program?
 10. Har laddat hem programmet Auslogics Duplicate finder för att rensa en massa dubbletter jag har i en mapp på skrivbordet, det är bara bilder som jag fört över från telefon till dator o jag se ju att jag har en massa dubbletter där för det är tagit säkerhetskopior ibland o nu vill jag få bort dubbletterna men programmet hittar inga. Har jag gjort missat någon inställning? Är tyvärr inte jättebra på engelska när det kommer till inställningar o facktermer....Någon som kan hjälpa, läste att man kan dra in mapp i programmet för söka men lyckas inte med det heller!
 11. Tack, då är det nog så det är då. Men tycker det skulle vara på alla mail oavsett var dom hamnar ...
 12. Får kanske lov o testa det i windows då. Jag har tillåtit notiser men det fungerar inte iaf...misstänker att det kan ha göra med att jag gjort alias mappar men vet egentligen inte varför. Har androidtelefon.
 13. Jag har outlook appen i telefonen o på datorn har outlook.com men jag får inga aviseringar om att jag har fått mejl annat än om jag går in i programmet elr appen o kollar manuellt, jag har bockat för överallt att jag ska ha det men får inte det iaf! Kan det ha nåt med att jag även har gjort såna där alias adresser som man kan i outlook?? Får man dom automatiskt i mappar elr måste man göra dom själva ? Minns inte hur jag gjorde för det var ett tag sen..Har tänkt sluta använda windows live mail även om det fungerar bra men uppdateras ju inte o tänkte ha samma på dator och telefon. Hur är annars epost programmet i windows 10?
 14. Den har rutan kommer upp varje gång jag startar datorn, hade tidigare Windows 7 och den kom upp då också, jag hoppades att det skulle bli bättre efter uppgradering till Windows 10 men den är tyvärr kvar. Hur gör jag för att slippa den?
 15. Nu börjar jag ha svårt hänga med, tror inte jag ställt in i Windows Live Mail för jag är ju bara en enkel amtöranvändare... Men jag tackar så mycket för att du försöker hjälpa mig. En fråga till, man kan inte ha olika avsändarnamn till varje alias utan det blir det namnet som står på den primära adressen eller?
×
×
 • Skapa nytt...