Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lelilj

Medlem
 • Antal inlägg

  36
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

lelilj vann dagen: 2 februari 2011

lelilj hade det mest gillade innehållet!

Om lelilj

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1944-12-13
 1. Tack för alla tips, mycket lärorikt. Visst, jag är äldre, tack för tips om återanvändning av barnbarnens telefoner, god tanke, men jag är ju gammal tekniker så jag gillar ju också allt jag fått lära om roota etc. Om BankID kan jag ge ett exempel när jag i förra året var i Frankrike och såg lite handbollsmästerskap, Sverige gick vidare, måste köpa biljett via webben till fortsatt spel, fungerar utmärkt, måste verifiera betalningen via BankID, fungerar utmärkt. Även om min bank, vilket den inte gör, hade godtagit verifiering via BankID på fil så hade det inte fungerat. Reser man så blir det lite krångligare, särskilt om man är omodern och gammal. Funderar trots allt på ny mobil, kanske Samsung A3, vad tror ni om det?
 2. Håller med iPelle i allt väsentligt, men den bank där jag har ett MasterCard kräver att jag bekräftar köp på Internet med just Mobilt BankID. Mobiltelefon ringer jag med annars.
 3. lelilj

  mobilt bankid

  Jag har en fullt fungerande Samsung Galaxy Express 2, den kör Android 4.4.2. Nu kräver plötsligt BankID att jag måste ha Android 5 för att fungera. Alltså måste jag köpa ny telefon för att ha BankID. Är det någon som har en enkel lösning?
 4. Verkar som att jag har lite spänningsfall i ett par rj45-kontakter, kanske lite oxidation eller något liknande. Kan man använda någon kontaktspray, i så fall vilken?
 5. Det är en ljus plastmatta som delvis smält i ytskiktet och blivit helt svart. Jag har nu placerat den på en klinkerplatta. Dessutom har jag dammsugit och blåst igenom ventilationshålen.
 6. Hej, min fru upptäckte under julstädningen brännskador på golvet under vår Ruckus, alltså den trådlösa länk som Telia sålde som tillbehör till sitt TV-abonnemang. Kontaktade Telia och fick veta att den sedan två år utgått ur deras sortiment. Någon varning för överhettning var Telia inte beredda att utfärda, utan hänvisade bara till nya produkter. Här föreligger uppenbar brandfara tycker jag. Någon som har tips på en ersättningsprodukt?
 7. Tusen tack för kreativa bidrag, här kan man få svar på det mesta. Jag har vidaresänt till vår web-ansvarige.
 8. Du finner sidan på www.drevviken.com Detta är ingen kritik mot vår web-ansvarige, men ett problem för våra medlemmar.
 9. Hej, jag är med i en förening som har en web-sida med en web-ansvarig. Jag sänder info till honom, han uppdaterar, men när jag eller andra medlemmar går in på sidan, syns inte det nya förrän vi trycker F5 eller motsvarande på varenda sida vi går in på. Web-ansvarige påstår att så är det. Finns det inget sätt som den web-ansvarige kan göra, utan att lägga ansvaret på våra stackars medlemmar i föreningen? Tyvärr vet jag inget om tekniken bakom web-servern.
 10. Har hittat svaret själv: dubbelklicka på mappen Gmail så dyker den upp!
 11. Hej, har tidigare kört XP, Outlook Express och ett telia mailkonto. Är nu ny på Win8, Outlook och ett Gmail-konto. Smidig installation, men saknar mappen Skickat, vart har den tagit vägen? Har bara en Inkorg och Utkast. mvh LL
 12. Tyvärr så kan jag inte det. Har fått igång min gamla Dell, men kan inte se någon aktivitet i Telia Smart, när jag försöker logga in till WPA2-kryptering. Men, vafan, WEP fungerar ju................ Borde finnas någon bättre drivrutin därute, än den som Acer gav ut som sista 2004, det har väl hänt något sedan dess??
 13. Citat från mitt ursprungliga inlägg ovan: Har senaste officiella drivrutin från Acer.
 14. Tack för era svar, kul att någon bryr sig. Till Cecilia måste jag fråga, är det hårdvaran som är begränsningen när det gäller WPA2, jag trodde att allt angående kryptering låg i programvaran?? Till Laso kan jag bara säga att jag skall kolla, när och om jag får igång en andra dator, en närmast "ångdriven" gammal Dell som också kör XP. Jag återkommer.
 15. Tack för snabbt svar, men detta kom jag faktiskt fram till alldeles själv, trots att jag är pensionär. Men man kan väl ha lite stolthet och få även gamla grejor att fungera? Någon som tänker och vet eller förstår? Kanske inte på modet, men???
×
×
 • Skapa nytt...