Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Presley

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Presley

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1944-04-30

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Angered

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag har en SSD disk (500 GB) samt Windows 10 Prof (1909), och jag undrar om jag kan använda CCleaner Prof på den? Vilka inställningar ska jag INTE göra, och vilka KAN jag göra utan att "slita" ut SSD-dsiken? Hur ofta kan jag köra CCleaner (1 gång/vecka, 1 gång/mån)? Jag använder också Ashampoo Winoptimizer 17 i bland. Finns det några synpunkter på att använda den på liknande sätt?
 2. Jag har Windows 10 prof/64 1903 med en mekanisk HD på 1 TB (ej full), som jag har tänkt att klona till en SSD disk (500 MB). Programmet jag tänker använda är Macrium Reflect Free v 72.4.4524. Jag undrar nu om jag kan utelämna de delar som EJ är bockade? Vad har de för uppgifter? Bifogar en bild på hur det ser ut! Tacksam för svar!
 3. Hej igen! Jag har Windows 10/64/1903 för min dator. Jag köpte en sk EasyCAP från ett e-postföretag för att föra över VHS till min dator, och dom påstod att den skulle fungera för Windows 10, men den fungerade inte pga att datorn inte kunde hitta maskinvaran och inga drivrutiner som jag laddade ner från nätet fungerade heller. Dom hade skickat med ett bildprogram för Windows 10! Jag har nu skickat tillbaka produkten och fått pengarna tillbaka! Det jag har konstaterat är att jag inte kan hitta någon lämplig hårdvara för tillfället som klarar Windows 10/64/1903!
 4. Vilken hårdvara ska jag välja för att SÄKERT kunna överföra VHS filmer till min dator med Windows 10/64/1903?
 5. Vilken hårdvara ska jag välja för att SÄKERT kunna överföra VHS filmer till min dator med Windows 10/64/1903?

  1. Mikael63

   Mikael63

   Du behöver ställa frågan i forumet och inte som här, en statusuppdatering.

 6. Tack för tipset, men tyvärr har jag redan försökt med den föreslagna drivrutinen utan något positivt resultat. Canons Toolbox går heller inte att installera. Canon Support har heller INTE kunnat hjälpa mej utan hänvisar till Microsoft, men jag vill inte betala ca 700:- för hjälp med ett programfel från Microsoft. Nya tips och förslag önskas tacksamt!
 7. Tack för detta tipset, men jag har redan utan framgång installerat aktuell drivrutin från Canon, och Windows 7 uppger att jag har den aktuella drivrutinen, men trots detta hittar inte Windows 7 min scanner, utan den kräver en WIA- eller TWAIN- drivrutin, som jag inte har kunnat hitta på nätet. Tacksam för fler tips!
 8. Tack för tipsen men tyvärr inget napp ännu! Mitt Windows 7 Prof är 32 bitars. Nya förslag efterlyses!
 9. Tack för tipset, men jag har redan provat detta utan resultat! Nya förslag och tips efterlyses!
 10. Jag har en scanner av fabr Canon 5200F som fungerar alldeles ut märkt i min dator när jag kör på en HD med Windows XP Prof, men när jag byter till en anna HD i datorn med Windows 7 Prof så hittas den inte. Jag har laddat ner och installerat Canons drivrutiner för scannern men trots detta hittar inte Windows 7 scannern utan efterlyser WIA-drivrutin resp TWAIN-drivrutin. Om jag låter Windows 7 uppdatera drivrutinen är svaret att det finns ingen bättre drivrutin. Avinstallerar jag scannerns drivrutin, startar om datorn och låter Windows 7 installera drivrutinen, så sker detta, men scannern hittas trots detta inte. Hur löser jag detta? Saknas något i registret? Tacksam för tips!
 11. I bland när jag startar datorn och skrivbordet kommer upp så är muspekaren "fastfrusen" mitt på skärmen och den går inte att röra. Jag måste starta om datorn för att få i gång muspekaren. Har någon en bra lösning på detta?
 12. Här kommer ett litet program som du kan installera! MVH Presley
 13. Jag har Windows XP Prof och med jämna mellanrum skapar jag en startskiva för Windows med nya uppdateringar mm från Microsoft med hjälp av programmet nLite 1.4.9.1. Tyvärr har jag INTE lyckats integrera Internet Explorer 8 i min startskiva och vad jag hittils läst på nätet så kan man INTE slipstreama IE8. Har någon förslag på hur jag gör, eller har Microsoft någon servicepack inkl IE8 med uppdateringar tom okt 2010?
 14. Hej! Du startar datorn och håller ner knappen Delete. Nu kommer du in i Bios och går vidare till Boot. Ändra startpositionen till CD-spelaren. Spara och starta om med skivan i CD-spelaren. Glöm inte sedan att ändra tillbaka till H0 för att datorn ska starta från hårddisken. Lätt som en plätt!
 15. HEUREKA!!!! Nu har jag hittat orsaken! I Ad-Aware Se Prof finns något som heter Ad-Watch. Om den är aktiverad när man försöker ta bort vissa nycklar i registret, så går inte detta permanent. Genom att avaktivera Ad-Watch, så är problemet löst, och de nycklar som jag ville ta bort är nu väck, även i Autostart via MSCONFIG. Detta kan vara en lärdom för alla! Tack för visat intresse för mitt problem!
×
×
 • Skapa nytt...