Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

bba

Medlem
 • Antal inlägg

  204
 • Gick med

 • Senaste besök

Om bba

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Ort
  Järfälla
 1. Löste det själv till slut. Verkar som man måste vara inloggad som admin för att det ska funka, vilket inte nämns någonstans i programmet, eller varnas för. Kan kanske vara bra att veta för nån annan framöver
 2. Verkar behövas dator för att uppdatera firmware och ändra språk mm som inte går att göra via appen.
 3. Har nu testat på en annan dator och får samma problem
 4. Har testat flera ja. Alla funkar om jag stoppar in usbminnet
 5. Försöker ansluta mitt Plantronics headset till programmet "Plantronics hub" som jag laddat ner från Plantronics hemsida för att kunna uppdatera mm. Får inte usbporten att känna att jag pluggar in det. Samma usbport har inga problem med att känna av ett usbminne tex. Nån som har någon idé? Jag kör win 10 och misstänker att det är någon inställning som är fel. Jag fick det att fungera utan problem tidigare på en annan dator med win 10, men den har kraschat nu, så den kan jag inte använda. *LÖST* se nedan
 6. Nja , jag tror jag släpper det här så. Har inte riktigt tid att gräva ner mig i det även om jag vill veta. Fick ju samma problem oavsett vilken dator jag använde, så det ligger iallafall innan datorn. Men det funkar ju som sagt nu.
 7. Tack båda En tanke slog mig som jag inte riktigt förstår: Det funkade ju när jag körde datorn direkt mot Bahnhofs lina, utan inkopplad router. Tyder inte det på att det inte är hos Bahnhof felet ligger utan lokalt i Routern bara? Hur det nu kan vara det? Försöker förstå hur detta hänger ihop.
 8. Nu funkar det ! Stort tack Cecilia för att du tog dig tid! Fast vad är det vi har gjort och varför? Läste länken men blev inte så jättemycket klokare Är det nåt fel på Bahnhofs DNS-server? Behöver jag göra nåt mer? Kommer det att fortsätta fungera med dessa inställningar? Ska jag klaga hos Bahnhof? Klaga på HM? Kan inte så mycket om det här området. Svara gärna om du har lust vid tillfälle, ingen panik längre
 9. Aha tack Jag ställde in ddns en gång för länge sen. Tror det används till mina kameror men är inte säker. Adressen är i vart fall aktiv . Här kommer en bild på det jag tror är rätt nu:
 10. Jag har problem med HM´s hemsida (https://www2.hm.com/sv_se/index.html) när jag kör via min router (Asus RT-AC66u). Så fort jag klickar på nåt plagg så får jag felmeddelande: "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.Your support ID is: 12321322272373350329[Go Back]" Har provat flera datorer både med och utan kabel med samma resultat. Även om jag kör appen i telefonen så kraschar det när jag är uppkopplad via WiFi. Om jag däremot kör utan routern och alltså kopplar direkt på inkommande ledning, så funkar allt, alltså måste det vara något i routern som stör, men vad? Har varit i kontakt med HM´s support men de hade inga idéer, men det måste ju vara något speciellt med deras websida. Hoppas nån kan hjälpa mig med vad det kan vara. Det konstiga är att inga andra sidor är drabbade vad jag kan se. Störande då min fru handlar en hel del därifrån.
 11. Jag hittade en gammal mediaspelare som heter Icy Box IB-MP3011, som jag tänkte försöka använda till nåt. Med denna försöker jag komma åt filerna som ligger på mina win 7 datorer, men jag får hela tiden inloggningsfel trots att namn och lösenord är rätt. Jag har testat Guest-kontot med och utan lösen och tom. skapat en ny testprofil utan resultat. På min gamla XP-datoroch min Xreamer funkar det bra att logga in och komma åt filer. Min gamla ur-Xtreamer kommer även in på win 7 datorerna. Misstänker att det är något i Windows som ställer till det. Tacksam för tips
 12. Tack, tror jag ligger lågt med att köpa ny router ett tag. Vinsten verkar inte vara så stor och den jag har (Linksys WRT54GL) är stabil och bra, även om den bara tuffar på B/G-bandet.
 13. Har man någon användning av en dualbandrouter om man inte har nån dator som stödjer 5 GHz? Kan man tex använda den för 2 olika 2,4 GHz band eller nåt? Mitt problem är att jag har prylar som går på b, g och n nätet och så vitt jag förstår anpassar sig nätet till det sämsta och då har man ingen glädje av en n-router ens. Tror inte jag har nåt som klarar 5 Ghz-bandet Skulle vilja utnyttja ett nät till n och ett till b och g, men samtidigt skall man kunna komma åt filer mellan datorerna. Nån som har nån idé utan att behöva köpa en massa extra prylar utöver ny router. Gärna förslag på router också(maxpris dryga tusenlappen om det krävs). Skulle vilja ha möjlighet att ansluta usb-skrivare och nätverkshårddisk till den. Jag har adsl 24 från BBB, men för över en del mellan datorerna samt streamar trådlöst till Xtreamern från kabelansluten dator. Laddar ner en hel del, men där är ju linan begränsningen.
×
×
 • Skapa nytt...