Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kjellake27

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Kjellake27

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1955-02-06
 1. Hej Kan tyvärr inte ge er något något vettigt svar. Ett antal omstarter och omflyttningar av usb minne mellan olika portar Där i mellan installation av trådlösa utrustningen på en stationär dator med win 10 samma som på lapptoppen-(win10.) Och där fungerade allt. Återflyttning av tgnbord och mus till lapptoppen. Efter detta fick all utrustning vara avstängd cirka 24 timmar Förövrigt inga andra åtgärder på datorer programvaror etc. Fungerar utan problem i nuläget.
 2. Tack Cecilia för hjälpen! Jag löste nog problemet igår hitills har det funkat.
 3. Har en hp notebook 15ay som jag försöker installera hp desktop 2060 trådlös mus/tangentbord på Datorn verkar inte godkänna de drivrutiner som följer med jag får gulmarkering i enhetshanteraren. Har sökt efter drivrutiner på hp hemsida men finns inga där Desktoppen fungerar på stationär dator några tips?
 4. Hej Alla Tack för era svar! Jag har nu prövat spänningen i adaptern med en testmejsel och den ger spänning ut till kontakten.(Jag hade ingen lämplig adapter) Har även luktat på routerlådan och tyvärr luktar den bränt så slutsatsen blir väl att skaffa en ny router. Har någon ett tips på en enkel och bra modell som inte är "trådlös"? Tack för all hjälp alla!
 5. Hej Jag har sedan länge en D-link 604 i går efter ett strömavbrott så tändes inte kontrolllamporna alls och det går inte att surfa. Vad kan ha hänt? Tacksam för hjälp
 6. Hej En fråga: Hur får jag bort att min programmapp i C öppnar sig vid uppstart av datorn? Jag har fixat det här problemet men det var flera år sedan så tyvärr har jag glömt bort hur man gjorde Tack på förhand!
 7. Hej kanske någon vet svaret Hur länge(år)bör man spara säkerhetsuppdateringar från Microsoft på datorns hårddisk?
×
×
 • Skapa nytt...