Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Isalucy

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om Isalucy

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1959-01-01
 1. Min tanke med att spela in Play på DVD är att jag ska kunna sitta i tv-soffan o titta på tvn. Inte att titta på datorskärmen. Jag vill titta på Morden i Midsomer (som exempel) i en tillbakalutad, nära en 180 gradig kroppställning i tv-soffan. Och nej... Jag har inte någon möjlighet att koppla datorn till tvn. Dels är det för långt mellan dem, och dels har jag inte någon HDMI-ingång på tvn. Förresten, nu när "tråden" ändå är igång... Jag har inte lyckats få det att fungera. Jag har testat diverse program för att spela in live-video, men de kräver att man skriver in URL-adressen som man vill spela in. Att få fram den på Play, har i alla fall inte jag lyckats med. Någon som vet hur man får fram den? Eller något program som inte kräver en URL-adress vid live-video-inspelning?
 2. Tack så mycket för tipsen!!! Jag ska gå till länken som du bifogade och titta.
 3. Real Player, det kan väl inte vara så enkelt att "gratisversionen" klarar av att spela in? Ja, som du säger, vad är skillnaden mellan att spela in från tvn egegentligen? Jag har dessutom redan abonemang på de flesta satellitkanalerna via Canal Digital, så dåligt samvete behöver jag inte drabbas av med mina behov. Min tanke är, att spela in tittbara program från Play. Att bränna dem på en dvd och sitta i tv-soffan och titta på dessa. Jag kanske inte vill titta på programmen när de sänds (direkt). Visst, video, men det går ju inte att hålla reda på allt som sänds. Bra då att somligt samlas på Playkanalerna senare.
 4. Tack för snabbt svar!!! Upps, jaså är det upphovsrättsbrott? Så långt har jag inte ens kollat upp. Jag tog för givet att det var tillåtet att spela in, åtminstone för eget bruk hemmavid. Tack så mycket för ditt svar i alla fall, nu är jag något mindre okunnig.
 5. Halloj! Jag skulle gärna vilja kunna spela in program som visas på SVT-play, TV3 play med mera, och spara dem på hårddisken på datorn, för att därefter bränna dem på CD/DVD. Antagligen måste jag spela in dem live när de visas på min dator (på något sätt) anar jag? Är det någon som vet om det finns något program som jag kan använda mig av, och hur jag gör i så fall? Tacksam för svar, Isalucy
×
×
 • Skapa nytt...