Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gson81

Medlem
 • Antal inlägg

  31
 • Gick med

 • Senaste besök

Om gson81

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1981-02-01

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Norrköping
 1. Jo där syns den. Jag kommer åt basen. Fast när man är inne i programmet till nasen så står det att den inte är ansluten till nätverket så man inte kan installera program till den. Funderar på att återställa den i fabriks ställning så den blir nollade.
 2. Hej Har en synology ds 214+ som jag inte har haft något problem med. Fast nu när jag skaffade en ny router för att jag var trött på telias slöa router så gjorde jag om den till ett modem och skaffade asus rt-ac66u router istället. Och nu när jag ska försöka att installera program eller komma åt nätverket från den så står det att den inte är ansluten till nätverket, fast jag kommer åt den från webbläsaren och "Den här dator" . När man går in på nätverk på nasen så står det "Anslutningsstatus: Avbruten". Hur gör man för att fixa det?
 3. Tyvärr funkade det inte med det jag ville. Vill kunna komma åt bilderna från min nas. Tack endå.
 4. Hej. Söker efter program till datorn eller till android som man kan föra över kort till chromecast eller smart tv. Och man ska kunna radera kort i programmet och kunna bläddra bland kortet lätt. Har hittat massa program som man kan bläddra med bara en knapp tryck eller så, fast inte radera korten när man tittar på dom.
 5. Jag har en Synology ds 214+ nas och jag skulle vilja köra över filmer till en chromcast. Video programmet som är med i nasen vill inte göra om filerna, för chromecast klarar inte av dts ljud. Tänkte installera plex på nasen, fast jag kan inte köra spk filer från den. Vet inte hur jag ska få in den filen så jag kan installera plex på nasen
 6. Har skaffat en synology ds214+ och använder båda hårdiskarna till olika saker så jag skulle vilja göra backup lite då och då till usb hårdisk. Hur gör man det smidigt?
 7. Jag tänkte ha en hårddisk till dokument, bilder och sånt material och en till filmer, musik och sånt. Sen tänkte jag ha extern hårddisk vid sidan av som jag kopplar på en gång i månaden för att ta backup. För sån hårddisk har jag nu så då jag lika gärna ha den som backup då oxå. Skrivare har jag redan trådlöst så den behöver jag inte koppla till nasen.
 8. Hej. Tänkte skaffa mig en Nas då jag börjar bli trött på att föra över saker från alla elektroniska apparater i hemmet. Tänkte ha mest av dokument, bilder och filmer på den. Och har funderat på att ha 2 st 3 TB hårddiskar i den. Den ska stå i tvbänken där jag har routern, så den får helst inte vara för stor och inte låta för mycket. Hade tänkt mig en prislapp mellan 4000 och 6000 för nas och hårdiskar. Blev tipsad att skaffa "Synology DiskStation DS214+". Den verkar vara rätt bra eller finns det någon bättre för det priset?
 9. Hej. Jag tänkte höra efter hur man "drar ner eller upp" skärmen, för jag kom inte ihåg hur jag gjorde i min stationära dator för att dra upp och ner skärmen på tv, för som den är nu så är den för stor för att se hela skärmen på Tv:n. Jag ändrade inte upplösningen. Jag fick fram som ett "L" som man fick ändra. Jag har en Hp Ultrabook med W8 Tack i förhand.
 10. Hej. Jag har ett litet problem med mitt nätverk. Jag tänkte ha stationära datorn till en nas nu när jag har skaffat mig en bärbar dator och en rasperry pi till media spelare. På nasen har jag windows 7 och bärbara har jag windows 8. När jag försöker komma åt filer på nasen så kommer jag åt de 2-3 första undermapparnarn, fast sen kommer det en felruta som står att det är oväntat nätverksfel inträffade. Hur ska man göra för att få komma åt de mapparna också? Tacksam för svar.
 11. Tack så mycket för svaren. jag har en samsung telefon så då får jag 48 extra gb i 2 år alltså. Allt för att locka så man ska forsätta sen o betala.
 12. Hej. Jag har nyss skaffat mig "DropBox". När jag skaffade det så stog det att jag hade 2 eller 5 gb utrymme, kommer inte ihåg riktigt. Fast nu när jag tittar så står det att jag har 53,4 gb utrymme. Vågar jag utnyttja det eller är det något skumt med det. Jag har inte betalt för större utrymme, enda jag har gjort är att skicka ett mail för att tipsa en kompis.
 13. Tänkte höra vad man ska välja mellan, en bra media spelare eller en smart blu-ray? Jag funderar på media spelare "D-Link Boxee Box DSM-380" eller blu-ray "samsung BD-D6500". Jag tittar på rätt så mycket film från datorn nu, fast jag vill slippa sätta på datorn varje gång man ska se någon film. Vad finns det för fördelar och nackdelar med media spelare och blu-ray? Finns det några bättre alternativ eller märken?
 14. Jag ska ha dop och skulle vilja göra snygga inbjudnings kort. Vill ha något bra och lätt program som är gratis o göra inbjudningskort i. Någon som har något tips?
×
×
 • Skapa nytt...