Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

karup66

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

Om karup66

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1932-01-18

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://medlem.spray.se/usundin

Profil

 • Kön
  Man
 1. Jag har bytt skrivare från Canon Pixmaip7250 till Epson Et-2711. Jag har kvar påfyllnadsbläck till den gamla skrivaren i flaskor på 30 ml. Kan jag använda det bläcket till den nya skrivaren?
 2. Jag har bytt dator och har nu Windows 8.1, men hittar inga drivrutiner till min Epson perfection 2400 photo. Någon som vet?
 3. Jag laddade hem imageshack för att enkelt kunna få en webbadress och därmed kunna publicera en bild i en nätförening jag tillhör. Nu strular det, och jag kan inte ta bort det. Det finns inte i kontrollpanelen under ta bort program, men väl i utforskaren i program. När jag markerar det och begär ta bort, får jag till svar att detta inte går på grund av att det är filer som först måste stängas. Dom hittar jag inte. Vad göra? Ulf 81 år
 4. Min scanner, Epson perfection 2400 photo, fungerar f n enbart som flatbäddscanner. Tidigare har den fungerat OK på XP, men inte nu längre. På min Win 7 har jag installerat drivrutiner för win 7, men alla funktioner för s/v negativ, färgnegativ och diafärgbilder är borta. Kan jag plocka fram skivan med de drivrutiner som följde med scannern och lägga in i Win 7?
 5. Jag får följande felmeddelande när jag försöker öppna Outlook express: "Det gick inte att starta Outlook Express.Programmet kunde inte öppna lagret för Outlook Express-meddelande. Det finns inte tillräckligt mycket ledigt minne eller så är hårddisken full." När jag klickar bort meddelandet kommer ett nytt med erbljudande att komprimera. Tackar jag ja till detta dyker det upp en skylt med att Windows stött på ett problem och måste avslutas. Jag har XP-professional, 2 Gb ramminne och 74 GB ledigt på hårddisken. Nu har jag istället installerat Windows Live Mail, och varje gång jag öppnar WLM dyker ovanstående två meddeladen upp och måste klickas bort innan WLM öppnas. Jag kan heller inte ta bort Outlook Express, och jag kommer inte åt mina sparade mail där. Kan någon ge mig ett råd?
 6. Jag tror inte alls att de bilder som nu ligger i topp är vinnarbilderna. De råkade bara ligga där när röstningen avbröts. Nu återstår för tävlingsledningen att gallra och rensa och plocka bort alla bilder som har hundratals tior från samma IP-adress. Om de sedan kan vaska fram en rättvis vinnarbild återstår att se. Jag tvivlar starkt på det, och instämmer med alla som tycker detta är en skandaltävling.
 7. "Tävlingen" blir mer och mer bizarr ju närmare slutet man kommer! Att fusket är utbrett kan men ju konstatera, men att som Jaanus Heeringson skylla på att en "handfull vänner" åstadkommit att en medioker bild, som aldrig borde ha lämnat familjealbumet, vecka efter vecka ligger orörlig på första plats håller inte. Det torde krävas åtskilliga hundratal vänner som alla ger höga poäng för att en bild skall ligga kvar på det viset. Det finns ett stort antal bilder med ur alla aspekter högre kvalitet än bilden på det glassätande barnet, som är nerröstade.
 8. Fredrik skriver: "Vi kan alltid jaga fram lite spännande prylar att lotta ut till PC för Allas hängivna läsare och besökare! (Ni är fasligt eftertraktade bland våra annonsörer och sponsorer ska ni veta!") Det där låter inte så litet nedlåtande mot dina läsare! Du ska inte vara så säker på att vi blir så många hängivna läsare och besökare efter denna skandalösa tävling, som urartar mer och mer! Det finns andra PC-tidningar, och det är inte omöjligt att både annonsörer och sponsorer reagerar negativt på tävlingsupplägget. Den som sponsrar priskamerorna i år har deklarerat att han inte kommer att medverka med fler priser i fortsättningen!
 9. Fredrik! Varför i all världen ska en jury "vaska fram" några hederspriser? Skulle det då vara de som utmärkt sig som värsta fuskare? Nej, juryn skall naturligtvis vaska fram de tio pristagarna, så vi slipper detta vansinniga röstningssystem!
 10. Det är märkligt att en PC-tidning inte förmår/eller vill/ konstruera ett röstningsförfarande som omöjliggör röstning på egna bidrag, och att tävlingsbestämmelserna kan kringgås genom att rensa kakor och cache! Samtidigt undrar man om redaktionen inte alls bryr sig om att detta undergräver förtroendet för en PC-tidning, som hävdar att den är en av de största. Det utbredda fusket skapar misstämning och frustation!
 11. Det är märkligt att en PC-tidning inte förmår /eller vill/ konstruera ett röstningsförfarande som omöjliggör röstning på egna bidrag, och att tävlingsbestämmelserna kan kringgås genom att rensa kakor och cache! Samtidigt undrar man om redaktionen inte alls bryr sig om att detta undergräver förtroendet för en PC-tidning som hävar att den är en av de största. Det utbredda fusket skapar misstämning och frustation!
 12. På min dator nummer två är också frugan flitig användare, trots sina 78 år.
×
×
 • Skapa nytt...