Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MetalElectra

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag riktade mej väl närmast till den person som möjligtvis kunde svara på frågan. E väl onödigt att svara om man använder nån annan webbläsare doh o inte har en aning om detta doh..
 2. Ok, tack för svaret! Man borde gnälla där som d kan ha effekt, så kanske dom fixar nån form av blockering till slut (kommande updates) men d kanske dom jobbar på.
 3. Hmm, ja jag sökte nog upp en tråd som hette POPUP, inget med virus såvitt jag vet.. Men nu har jag suttit o försökt lägga upp en bild på fenomenet i en kvart under filer här utan att lyckas så jag ger upp * Ett fel inträffade. Var god försök igen.
 4. Hej! E d nån som vet hur man blir av med irriterande popupfönster som dyker upp när man håller musen över viss text? Inte vanliga popupfönster utan såna som lägger sej uppepå allt annat bara man för musen över.. På den här sidan finns några såna.. http://forums.techguy.org/windows-vista/488545-solved-vista-scan-result-information.html När man har musen över hardware så kommer reklam för mazda 3 upp o på processor kommer d upp nån tröja. Säkert finns d nånstans någon möjlighet att få bort den här irriterande typen av popups, men d fungerar inte med att blockera popups o jag har testat med olika inställningar för Internet Explorer o startat om datorn emellan, men dom finns kvar. Jag kör Vista Home Premium m sp1, allt e nyuppdaterat.
×
×
 • Skapa nytt...