Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

NeLaToLe

Medlem
 • Antal inlägg

  143
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. hej, har det redan där jag bl a har lagt in KeePass och har fungerat utmärkt hittills men det skulle underlätta för mig att även ha Folder Vault (surftips i PC för Alla NR 1 FEB 2014)
 2. hej surftips.se/foldervault => http://www.gearboxcomputers.com/products/folder-vault/ har installerat programmet flera gånger men allt jag får i princip är dra och släpp längst upp - Select All, Unselect All och settings längst ner - Add Items, Lock Selected, Unlock Selected, Remove Selected, Remove All Items ingen kontrollpanel alltså och de andra verktyg man fick läsa om och se i screenshots är det någon som har försökt eller vet vad det kan bero på? tack på förhand vänligen
 3. Nu har jag avinstallerat det och uppdateringen är borta. Tack för hjälpen.
 4. Tack skall göra det senare idag.
 5. Visst har jag gjort det men metoderna ovan är dock testade och har inte fungerat. Det rätta numret är: KB2656370. att du är där, hälsningar.
 6. hej, 643 igen och denna gången KB265370 har testat båda metoderna på http://support.microsoft.com/kb/976982 problemet kvarstår och vet inte hur jag skall fortsätta har inte kört CCleaner eller något annat liknande program sedan sist tack på förhand
 7. för all del - det är som det skall
 8. Inspelningsprogrammet avser Vista 64-bitars, jag har 32. Igår ställde jag datorn på 'Vila'. Idag några få sekunder efter inloggningen avslutades Windows plötsligt och datorn startades om. Uppdateringen försvann och Skype fortsatt krångla. Avinstallerade allt med Revo och installerade om, råkade förlora alla koversationer men det är inte så farligt. Nu verkar allt fungera normalt igen. Tack än en gång.
 9. Det gick inte att starta Skype från Aktivitetsfältet och när jag tittade på en utländsk tv-nyheterna så stannade det plötsligt men när jag 'spolade' fram så fortsatt det som vanligt.
 10. Har installerat om KB867460, fungerade bra. Startade om. Installerade KB2656353 via Windows Update, startade om. Kom tillbaka. Installerar manuellt, startade om. Kom tillbaka.
 11. Det är kanske dags att låta bli CCleaner och kommer inte att röra Regcleaner. Senare idag skall jag försöka greja uppdateringen och återkommer sedan med besked.
 12. Jag brukar använda mig bara av Analysera (Filstädning) och Sök efter Problem (Registret). Har läst i någon tidning att Regcleaner skulle vara bra.
 13. CCleaner men det har jag inte använt på någon månad eller så. Däremot var det många uppdateringar på en gång, typ 14 st, eftersom jag inte använt datorn på ca en månad. Hade redan kikat på egen hand på länken http://answers.micro...8f-cf4ca2ee565d men var inte säker på vad jag skulle göra. Uppfattar den så här: 1. Installera om KB867460 2. Installera KB2656353 igen Är det rätt uppfattat?
 14. Hej, då var det dags igen Kod 643 och denna gången KB 2656353. Vem kommer till undsättning (Cecilia?)? Tack på förhand.
×
×
 • Skapa nytt...