Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

oveverner

Medlem
 • Antal inlägg

  24
 • Gick med

 • Senaste besök

Om oveverner

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1942-05-13
 1. Jag har en HP bärbar med Windows 10. När jag ringer fungerar varken kameran eller ljudet. När jag trycker på TESTVIDEO så kommer det upp Webbkameran används just nu av annat program. Jag har installerat om Skype flera gånger utan framgång, och jag förstår inte vilket program som använder webbkameran. Detta hände efter att Microsoft gjorde en automatisk uppdatering, jag vet inte om det finns en koppling till det.
 2. oveverner

  Gadgetar

  Hej Jag har Windows 7 och för någon månad sedan ändrades mina "Gadgeter" på skrivbordet till en enkel variant, till exempel så visar "Väder" enbart temperaturen och inte vädret. Jag har två datorer och samma har hänt på båda. Vad har hänt? Vad att göra? Ove
 3. Tack LARSAS Nu förstår jag att det inte är normalt, men jag har haft min webbläsare i 2 år utan problem och jag får inte upp något om pluginen. Förlåt en novis men vad är "kompalitetsläget som görs genom att markera symbolen till vänster om uppdateringssymbolen" var finns uppdateringssymbolen? är det i Google Earth?
 4. När jag startar Google Earth så är det en ny bild än förut, en liten jordglob med två stora pilar på vardera sida pekande uppåt och utåt. Vad jag än gör eller pekar på så händer ingenting, jag kommer inte vidare ner på jorden för att titta på det jag vill se som förr. Jag har installerat om prorammet, men det ser likadant ut. Vad skall jag göra? jag vill kunna använda programmet.
 5. Hur exportera och importera man kalendern i Windows LiveMail (Windows 7)???
 6. Tack båda två, men inget hjälpte det ser lika ut i alla fall, har även försökt med "uppdatering" inget hjälper. Det är inte roligt att ha oreda på skrivbordet, har ni några fler förslag?? Ove
 7. Har köpt en ny dator EI8. I min gamla hade jag högst upp på sidan Googel för sökning och lite annat med bland annat så man kunde översätta internetsidan till svenska. Hur gör jag för att lägga till detta???
 8. Jag har köpt en ny HP med Windows 7. När jag efter stort jobb placerat alla min Ikoner där jag vill ha dem på skrivbordet och placerat Gadgetarna till höger ser allt bra ut, jag är helt nöjd. Men när jag startar om datorn så finns alla Ikonerna till höger på skrivbordet och Gadgetarna utspridda. Hur får jag Ikonerna att stanna där jag vill ha dem???
 9. Tack ska du ha, nu har jag löst problemet // Ove
 10. Jag har köpt en ny dator(Windows7) och installerat Office 2002, samma som jag haft i min gamla datot. Första gången jag skulle öppna ett Excel-dokument så kan det inte öppnas för det finns ingen program som stöder det, en det står att det är av xls typ och att jag skall välja i listan, men listan innehåller inte Excel. Efter många försök så försöker den nu att öppna i Abode Reader. Samma gäller om jag skriver ett prov på datorn och spar. Har installerat om med samma resultat, har installerat Openoffice med samma resultat. Vad göra??? En som är halvbra på dator.
 11. Jag har en bärbar dator som jag har på Tenerife, till den vill koppla en skärm till för att köra Flight Simulator och andra spel, och även för se på TV från Sverige, vilken är bäst data-skärm eller TV-skärm?
 12. Jag har problem med Microsoft Flight Simulator X. Har haft programmet på min bärbara Asprina 8920 sedan i somras sedan jag fått ”Vistan” ominstallerad och programmet har gått bra ända tills för en månad sedan då jag inte kan starta det längre, det går igång 25 sekunder sedan kommer dialogrutan ”programmet svarar ej ”och sedan ”programmet har slutat att fungera” Jag har installerat om programmet med samma resultat. Jag har även installerat programmet på en dator med XP och där fungerar det. HUR LÖSER JAG PROBLEMET ?
 13. Hej Cecilia och Ruben! Det funkade, det gick bra att dra över fönstret till TVn. Jag försökte med "Rapport" och fick en helt perfekt bild när jag gjorde den till "Fullskärm", men..men det blev inget ljud i TVn. Jag vill dessutom ha samma bild i både Datorn och TVn, jag förstår att det är "Kloning", men Ruben jag förstår inte hur jag kommer in i grafikprogammet, kan du förklara lite mer. Jag är verkligen glad att ni hjälpt mig så här långt, nu är jag nästan i mål. MVH Ove
 14. Hej Ruben! Tack vare dig så närmar jag mig lösningen. Länken visade mig att jag skulle "utöka skrivbordet med denna skärm", så nu ser jag skrivbordet men det är helt rent från ikoner, jag vet att det är skrivbordet för när jag ändran färg så blir det samma färg på TVn, jag kan även "identifiera skärmarna" och TVn blir nummer 2, även musen går över till TVn. Men jag får ingen bild, det händer inget på TVn när jag ändrar bild. Har du fler förslag som kan hjälpa mig MVH oveverner
 15. Nu har jag försökt som du föreslår, när jag slår på datorn så kommer den första bilden både på datorn och TVn, bilden "Microsoft Coporation" med den rullande listen som visar att datorn arbetar vilket visar att det finns förbindelse mellan datorn och TVn, men sen när bilden slocknar för börja uppstartningen så kommer det på TVn "Ingen signal" och så förblir det även om jag skiftar bildskärnsläge i "Bildskärmsinställningar". Har du några fler förslag? MVF oveverner
×
×
 • Skapa nytt...