Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

HenkO

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senaste besök

Om HenkO

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1980-11-18
  1. Hej. Jag har en Acer med Intel core 2 duo 2.80 GHz cpu, 6 gb ram och Windows Vista 64-bitars. Datorn har börjat stänga av sig lite då och då. Alltså inte att program stängs ner och Windows avslutas utan strömmen stängs direkt på den. Datorn är inte ansträngd när det händer och känns inte överhettad. Vad kan detta bero på? Det har hänt vid nätsurfande. Igår hände det 3 gånger men många dagar händer det aldrig. Så det är väldigt sporadiskt liksom. Men störande ändå och finns det nån enkel lösning så tar jag gärna emot förslag.
  2. Ja de har ju bokstäver. De låg på den externa G: och jag flyttade dom sen till en partition D: Men programmet hittar inga logiska som sagt. Man kan ju välja på Återställ raderade filer, Sök förlorad data och Sök förlorad enhet. Programmet hittar ju de fysiska enheterna. Det står Fixed disk #1 samt #2.
  3. Vista 64. Jag flyttade över de filer jag skulle ha kvar och så. Formaterade sen den externa Och flyttade tillbaka dom. Har läst att detta kan vara ett tecken på att disken håller på att gå sönder, stämmer det? Läste oxå att många inte kunde använda sina filer när sånt här hänt. Men mina filer är som de var innan så det e jag tacksam för. Edit: Några filer försvann när jag flyttade över dom igår, kan varit mitt egna fel. De finns inte i papperskorgen så jag tänkte se om det går att få tillbaka dom. Hittade programmet PC inspector file recovery. När jag startar programmet så hittar det inte nån logisk enhet utan bara de fysiska. Då kan jag inte välja nån enhet att kolla efter filerna på. Nån som vet hur jag gör? När jag söker logiska enheter så händer ingenting.
  4. Tack för responsen. Jag har alltså ingen åtkomst av mappen när den är på hårddisken. Men jag kunde kopiera den och flyttade då över den till vanliga hårddisken och fick då åtkomst till den. Och mina filer är inte förlorade utan jag kunde kopiera dom från mapparna i mappen och flyttade tillbaka lite av dom nu. Men efter jag kopierat hela mappen från externa så tänkte jag ju ta bort den för att göra plats för filerna igen. Men det går såklart inte. Hur gör jag det?
  5. Nej. Kan testa med min gamla dator som står i garderoben Jag testar nu att kopiera den found.000 mappen till en annan hårddiskdel och det går. Kom då in i mappen oxå och hittade några filer. Gick även att starta filer. Frågan är om de går att flytta igen.
  6. Hej. Har ett problem med en extern hårddisk. Plötsligt har två mappar försvunnit från den men utrymmet har inte förändrats. Har försökt söka efter svar på nätet men hittar inget som jag tror kan hjälpa mig. Dessutom har ikonen för hårddisken ändrats. Innan var det en ikon som var blå och det stod WD i. Nu är det bara en vanlig hdd ikon. Jag har valt att visa dolda mappar och filer. På hårddisken finns en mapp som heter found.000 som skapades den 8/4 2010. Det står att mappen är tom men jag kommer inte in i den. Även en mapp som heter System volume information skapades vid den tiden och även den är tom och jag blir nekad åtkomst. Edit: Nu medans jag skrev detta startade jag en sökning med Malwarebytes och ser då hur programmet söker i just den found.000 mappen och ser då alla mina försvunna filer sökas igenom!! Hur kommer jag åt dom igen? Jag visste det var nåt lömskt med den mappen. Är disken sönder eller vad händer? Går de att återställa. Har försökt med systemåterställning men inte lyckats. Tacksam för svar.
  7. Hej. På min gamla dator kunde jag, när jag var inloggad på msn, komma direkt till min hotmail genom att trycka på inbox i msnfönstret. Utan att behöva skriva i lösenord och så alltså. Nu på min nya dator går inte detta utan jag kommer till loginsidan och måste skriva in lösenord. Jag klickar i att min mail och lösenord ska sparas men lösenordet sparas aldrig. Jag använder firefox som default. Gjorde även så innan och då öppnades hotmail i explorer. Har kört den där fixen som finns så att det öppnas i explorer även nu på min nya dator men blir som sagt inte inloggad direkt som innan. Nån vänlig som kan hjälpa mig med detta? För det borde väl gå att lösa. / Henrik
  8. Hej. På min gamla dator kunde jag, när jag var inloggad på msn, komma direkt till min hotmail genom att trycka på inbox i msnfönstret. Utan att behöva skriva i lösenord och så alltså. Nu på min nya dator går inte detta utan jag kommer till loginsidan och måste skriva in lösenord. Jag klickar i att min mail och lösenord ska sparas men lösenordet sparas aldrig. Jag använder firefox som default. Gjorde även så innan och då öppnades hotmail i explorer. Har kört den där fixen som finns så att det öppnas i explorer även nu på min nya dator men blir som sagt inte inloggad direkt som innan. Nån vänlig som kan hjälpa mig med detta? För det borde väl gå att lösa. / Henrik
  9. Om du tar bort sidoplåten, går det då att höra varifrån ljudet kommer? Vet inte, kan kolla det nästa gång. Har iaf startat ett ärende hos Acer, ska se va de säger. Har inte fått nån bluescreen alls. Har läst att när det e nåt me minnena så brukar man få bluescreen lite sporadiskt.
  10. Redan innan problemet med att datorn inte startade uppstod så har datorn vid uppstart börjat knäppa/småpipit. Detta kommer när den nästan e inne i Windows, när Microsoft corporation loggan står o laddar. Nu varje morgon när datorn varit av så blir det så. Fick boota om idag igen. Testade stänga av och på igår när den varit på hela dagen och då blev det inte så. Precis som det bara är vid kallstart. Vad detta nu beror på?
  11. Det har inte hänt igen men idag så stannade datorn innan windows startade. muspilen syntes på en svart skärm bara. Fick stänga av me knappen sen startade datorn som vanligt. Funderar på att kanske köra mina backupskivor då jag den kanske mår bäst av det.
  12. Undrar över en sak nu igen. När jag startade datorn i morse så kom det upp nåt om 599/599 registry bla bla install..stod där en stund sen kom jag in som vanligt. Är det nåt jag behöver åtgärda eller? Vågar inte pilla me registret, känner mig osäker. Tacksam för svar.
  13. Ok. Jag lånade ett ps/2 tangentbord av en kompis för att testa om det gick att använda. Startade datorn och kom till valet att välja Felsäkert läge men tb funkade inte. Kopplade in mitt vanliga tb oxå för att kunna välja läge men hinner inte göra det så datorn startar normalt och kraschar då förstås. Vid omstart så håller jag inne f8 på båda tangentborden (märkte att det lånade tb blinkade till) och kommer då till felsäkert läge menyn. Men av nån anledning så finns där jättemånga alternativ plötsligt. Kan ta Senast fungernade konfiguration och nu kommer jag in i datorn som innan De där grejerna som va till ps3kontrollinstallationen låg dock kvar, borde inte de ha försvunnit om de var orsaken till krasch? Nåväl så funkar datorn igen och jag är nöjd Tack alla för alla svar och tips. Jättebra forum.
  14. Och tar jag systemåterställning så står det att det inte finns nån på den här disken. Men jag kommer uppenbarligen inte åt disken då den intefinns som alternativ för repair. När jag tar browse så finns där en partition som heter X: och är typ 30 mb stor. Men mappar som Windows, program files och sånt. Min gamla är nog oxå från 2004. En Dell. Inga SATAkontakter alls i den.
  15. Nej men jag skulle nu sätta i hårddisken i den gamla datorn..då är det ju andra kablar i den så jag kan inte sätta i den Förstår ändå inte dig 927. Jag kommer inte åt nåt i datorn förblue screen kommer direkt. Så om det är nån fil på datorn där som du menar så går det inte.
×
×
  • Skapa nytt...