Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Attas

Medlem
 • Antal inlägg

  854
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

1 följare

Om Attas

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1951-12-19

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Nu har det strulat till sig rent. Hur formaterar jag datorn HELT?
 2. Är dålig på engelska men översatt med Google Translate står det så här: RUNINGTIME FEL Denna ansökan har begärt att runingtime att avsluta det på ett ovanligt sätt. Har du klickat på något medan programmet kördes eller är det originalprogram du har?
 3. Systemåterställning gör du så här: Start - Alla program - Tillbehör - Systemverktyg - Systemåterställning. Kör gärna detta program också (Windows). Det kan ta ett par timmar.
 4. Min engelska är ju inte så bra men om du laddar ner detta program (SIW) och scrollar ner till Network - Network Information så kanske du hittar något.
 5. På bland annat denna (LÄNK) kan du läsa om vad andra tycker om Driver Detective. Tycker inte Driver Detective har något bättre betyg någonstans. Vad det gäller Windows Live OneCare så scrollar du bara ner till slutet av sidan och klickar på den blå rutan "Fullständig servicegenomgång". Det kommer upp en ruta där du ska hämta verktyg och det är bara att klicka OK. Sedan sköter sig allt själv.
 6. Då får du konvertera dina filer. Här är två program. (ILSC) (MediaConvert)
 7. Gå först in på denna sida (LÄNK) och gör en fullständig servicegenomgång av din dator. O B S ! Genomgången kan ta flera timmar. Hör av dig sedan om hur det blivit.
 8. På senaste CD:n i PC för Alla var temat program för Windows 7. Där fanns GOM Media Player (LÄNK) Annars är (VLC) ett mycket bra program. Får inte bortse från (K-Lite) heller.
 9. Att slå itu hårddisken har jag själv föreslagit någon gång här i forumet och det är ju det bästa. Men eftersom datorn nu inte är min och ska återlämnas så får jag gå efter de andra förslagen. Tackar för tipsen.
 10. Då var det dags att lämna tillbaka min lånade laptop jag haft i drygt 4 år. Allt arbete jag haft på datorn har jag naturligtvis sparat ner på extern hårddisk samt en del USB-minnen. Så allt det materialet är säkrat. Nu vill jag tömma datorn helt så att inga filer kan återskapas. Det finns material i datorn som är mycket intressant för några, och ska absolut inte komma i orätta händer. Vilket är det bästa sättet att tömma dator på? Jag är även beredd på att formatera datorn om så behövs och bara lägga in Windows XP igen.
 11. På vissa mappar och dokument som jag vill ska ligga först har jag infogat en symbol först. Byt namn på mappen eller dokumentet och tag Ctrl + "bakåtpil" så blir det en fyrkant om du sätter "pekaren" före namnet på mappen eller dokumentet.
 12. RealPlayer är inget att ha. Använd någon av dessa istället. http://pcforalla.idg.se/2.4476/1.120940 http://pcforalla.idg.se/2.4476/1.133814
 13. Hoppas du är bra på engelska, http://www.nu2.nu/bootcd/#cdrommi
 14. Det trådlösa på min dator har inte aktiverats. Funderar på om de inte kan ställa "känsligheten" på Proxyservern. Installerade SUPER Anti Spyware men då kom jag inte ut på nätet. Är ofta problem med PC Tolls Firewall också. Får tillfälligt inaktivera brandväggen för att komma ut på nätet. De påstår att det finns ett bra skydd här i Proxyservern och att vi som är uppkopplade inte behöver eget skydd. Detta har jag aldrig trott på och det har också visat sig hos de patienter som varit utan eget skydd att de fått virus ganska omgående. De IT ansvariga här lever i en egen värld och tror förmodligen att det är bättre virisskydd här på Proxyservern än det finns på Pentagon där någon har lyckats hacka sig in. Men de vill ju ha total koll på vilka sidor som vi surfar på och helst också vad vi skriver.
 15. Versionen jag har är 5.0.0.38 Ska uppdatera omedelbart. Någon Horan är det ingen som känner till, men det kan ju vara ett fejkat namn. GOD JUL själv och var rädd om dig. Du är oumbärlig här. Uppdaterad till version 6.0.0.86 samt att i Profile står Public
×
×
 • Skapa nytt...