Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Amazonite

Medlem
 • Antal inlägg

  186
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Amazonite

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1992-12-05

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Det blir nog en ny men definitivt inte en likadan. Livslängden på de möss jag har använt ligger på 1-2 år. Ska köpa en lite dyrare nu och hoppas på bättre kvalitet. Tack för all hjälp!
 2. Jag ville bara ha det bekräftat. Tack! Men hur kan du vara säker på att scrollhjulet har lagt av när det funkar att scrolla genom att trycka på den?
 3. Min mus heter Ace MOUB101 och scrollhjulet har slutat fungera. Det går alldeles utmärkt att scrolla genom att trycka på scrollhjulet och dra musen åt det håll man vill scrolla. Däremot funkar det inte att scrolla när man scrollar scrollhjulet. Programmet WizMouse löste inte problemet! Drivrutiner hittar jag inte på nätet. Har avinstallerat musen via Enhetshanteraren och kopplat musen till datorn igen men det löste inte heller problemet. Är det ett mjukvarufel eller är det scrollhjulet som har lagt av? Har provat andra möss via samma usb-ingång och scrollhjulet har då fungerat utmärkt!
 4. Har svårt att bestämma mig när båda apparaterna kostar ungefär lika mycket. LG-tv:n är både nyare (2011), har 200Hz-teknik och är större än Sharps tv. Det som är bra med Sharps är väl quattron-tekniken, högre ljusstyrka och mindre effektförbrukning. Det som gör mig orolig är att LG-tv:n inte har ett enda omdöme att gå på medan Sharps tv har väldigt många. TV:n ska mest användas för att titta på sport så vilken ska jag välja? Jämförelse: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=862678,584183
 5. Det är inte till mig hela den här saken handlar om. Platsen där den stationära datorn nu befinner sig på saknar någon form av kontakt för att man ska använda kabel/fiber så vi måste använda mobilt bredband. Jag kom på att programmet fanns i modemet så det var bara att installera det och köra. Tack för hjälpen!
 6. Borde kanske ha nämnt att det är en 8 år gammal dator med XP. Ska ladda ner programmet från Tele2s hemsida och flytta över det på ett usb-minne som jag sedan kopplar till datorn. Jag återkommer...
 7. Det händer inget när jag kopplar mitt modem från Tele2 till min stationära dator. Efter att ha läst runt lite på nätet så har jag fått reda på att det krävs ett nätverkskort vilket jag tror min stationära saknar. Jag har haft ethernet kabelbunden 100Mbit/s förut men vill ha mobilt bredband. Vad är det jag behöver köpa? Ett nätverkskort eller ett trådlöst nätverkskort? Vill inte öppna burken så jag funderar på någonting som går att koppla via USB...
 8. 1. Går det att koppla 1 dator till 3 tv-apparater? 2. Behöver man ett bra grafikkort eller spelar det ingen roll? 3. Vad behöver man för kablar/anlutningar för att det ska fungera? 4. Går det då att visa 3 olika powerpoints/bildspel i de 3 tv-apparaterna?
 9. Jag har Windows 7 men jag tror att det är samma sak med Vista. Man högerklickar på skrivbordet och väljer "Skärmupplösning" sen "Avancerade inställningar". Därefter väljer man fliken som heter precis som grafikkortet i mitt fall så var det GeForce 9500M GS. Resterande steg gäller dock bara Nvidia grafikkort. Man trycker på knappen "Starta NVIDIAs kontrollpanel" och får man upp Nvidias kontrollpanel. Till vänster under "Bildskärm" väljer man "Ställ in skrivbordets storlek och position" och sedan väljer man "Använd NVIDIA-skalning" istället för "Ändra inte skalan" som var förvalt när jag uppdaterade drivrutinen. Tryck sedan på "Använd" och sedan på "Ok" eller liknande om det kommer upp en ruta som frågar om du vill behålla dessa inställningar.
 10. Hittade en lösning på ett forum och nu fungerar allting perfekt!!!
 11. Uppdaterade mitt grafikkort med den nyaste drivrutinen från Nvidias hemsida. Efter uppdateringen startade jag om datorn självklart. Sen dess har det uppstått ett problem. Min dators upplösning är 1366x768 och många spel har inte exakt den upplösningen därför väljer man en upplösning som är nära 1366x768. Det som händer nu när man sätter en lägre upplösning på spelen är att skärmen blir mindre dvs jag får svarta delar på sidorna eller runt om. Förut fick jag helskärm hur låg upplösning jag än satte men upplösningen blev sämre asså jag fick sämre detaljer i spelen. Vet någon hur man får tillbaka helskärmen oavsett upplösning? Video och allt annat får jag helskärm utan problem, det är bara spelen.
 12. Hade tänkt o köpa den här datorn http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=3986447 och koppla den till skärmen via HDMI. Den borde funka va?
 13. Jag vill inte ha idéer på andra grafikkort. Jag vill bara veta om Nvidia GeForce GT220 1GB klarar av BenQ 24" LCD G2420HD i full hd...
 14. Mer info: DUSTIN MUSMATTA 2009 Nypris hos Dustin: 55:- + frakt Mitt pris: säljes till högstbjudande Har 2st...
×
×
 • Skapa nytt...