Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

stoffe90

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Okej. Det är en Lexmark X4550. Jag följde din andra länk cecilia men det funkar inte för den hittar inte drivrutinerna för den modellen. Jag fattar det som om man ska Windowsskrivare via SAMBA eftersom skrivaren är installerad på andra windowsdatorer.
 2. Hej. Jag har en lexmark närverksskrivare. Saken är den att jag nyligen installerade Linux ubuntu på min ena dator och kan inte installera skrivaren på den datorn då jag inte fick någon installationsskiva för linux utan bara för windows. Jag är ganska ny på linux och undrar om det finns någon som vet om det går att installera skrivaren ändå? Och hur i så fall? Jag är i behov av skrivaren så skulle bli väldigt glad om nån kunde hjälpa mig.
 3. Tack för hjälpen. Acer deluxe försvann men då tog Windows media center dess plats. Jag märkte dock att man kan styra vissa program med knapparna.
 4. Jag har en acer aspire 5530 och på den finns sk lighttouch knappar som styr mediaprogrammet Acer Deluxe. Jag undrar om det går att ändra dessa knappar så att de istället styr något annat program (t.ex. Winamp) eftersom jag inte använder Acer Deluxe. Jag blir glad för alla svar. Tack på förhand!
 5. Tack för hjälpen. Ska kolla upp det genast
 6. Hallå. Jag har haft stor problem med min dator. Många av problemen har blivit bättre men jag har ändå förstått att jag inte kommer att få en fullt fungerande dator om jag inte utför en fabriksåterställning. Saken är den att jag har blivit av med min återställningsskiva. Är det någon som har något tips på hur jag kan göra? Kan man låna någon annans skiva? Jag har windows xp home edition. Snälla hjälp mig!!!
×
×
 • Skapa nytt...