Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Levnadskonstnär

Medlem
 • Antal inlägg

  88
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om Levnadskonstnär

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Jag kan bara kostatera att detta forum har gjort slut med mig. Dom senaste tre problemen har jag fått klura ut själv p.g.a. att man av någon anledning har tröttnat på mig, så jag får väl jobba ett tag även på detta problem. Jag tackar Cecilia och dom övrig för tidigare hjälp och jag skall aldrig mera besvära er. Tack och adjö !!
 2. Tack ESD. Jag har försökt att lösa problemet och kommit fram till att jag borde lägga tillbaka det som har fösvunnit i registret. Men jag fixar inte det, jag förstår inte heller allt som skrivs så jag vore tacksam om du kunde hjälpa mig ytterligare på ett mera lättförståeligt vis. Tackar på förhand
 3. Hej. När jag gjorde mig av med Ad Aware så fick jag först ett meddelande med blåskärm om att någon fil har blivit raderad, jag gick ut på nätet för att söka råd. Jag fick ett trovärdigt tips och gick till verket. Därefter dyker blåskärmen fortfarande upp under en mycket kort stund strax innan Windows laddas. Meddelandet är enligt bifogad fil som jag han ta med min kamera. Tackar för hjälpen.
 4. Hej Snuffe1111. Det är som Beyaze, man blir aldrig av med det, lycka till.
 5. Hej igen. Jag undrar om jag har någon nytta av Microsofts uppdatering för "Internet explorer" och dess säkerhets uppdateringar då jag kör med Firefox ? Ytterligare en liten baggis för er, Jag har bockat i att firefox ska komma ihåg mig varje gång jag går ut på nätet. Jag vill bara ha min E-mail adress i ifyld, lösenordet skriver jag in själv. Men båda fälten är tomma . Tackar och bugar och hälsar Olle Munter välkommen. Er övriga också. Hej.
 6. Tack Avira, det funkade och jag är jätte nöjd. Jag gjorde fel första gången,men nu vet jag hur det går till. Jag trodde att länken skulle komma till mitt E-mail. Tack och hej
 7. Avira och Mikael63, tack för att ni tog er tid. Tydligen så går det inte att göra något åt detta med strulet att skicka filer med Hotmail. Jag provade genast att skicka hela kalaset via "snabbdata" som verkar vara en bra grej om det funkar. Har ännu inte fått någon länk men jag väntar väl så får jag se. Ni sitter på en hel tips som säkert skulle emotses med glädje av många andra. God dag !!
 8. Så här ser det ut när jag försöker skicka 5 bmp bilder på ett flygplan. Det finns inte en enda zippad fil med i min rara fil. Så det är ett felaktigt påstående att min rar fil innehåller för många zippade filer. Det är ett jäkla kontrollbehov av någon instans.
 9. Hej Mikael63, Jag har delat upp mapparna i flera mindre enheter som jag sedan komprimerar och skickar en i taget. Har varit med om detta förr och det gör mig så förbannad. Försökte skicka via Outlook express som svarar med att den inte skickar något eftersom jag har hotmail . Om hotmails skanner inte kan skanna filerna som i ena fallet bara består av bmp filer, ja då är det en ynklig viruskontrollant. Jag kan ju inte stänga av den heller.
 10. Försöker skicka en 30Mb fil i flera mindre s.k. rar filer då jag inte kan skicka mer än 10 Mb åt gången. Får till svar att den inte kan skicka filen för att det är för många zipade filer. Den kan inte virus kolla innehållet. Jag blir så jäkla arg. Filerna innehåller inget speciellt, texturer till Flightsim och en antal gauges. Det är väl Hotmail men jag chansar på att ni hittar något.
 11. Försöker få med hela texten. Fick just detta meddelande från den drabbade personen. Vanlig E-mail funkade klockrent när jag ominstallerade ZA men nu tycks inte detta funka längre heller. Ikväll slänger jag ut ZA så blir jag nog av med problemet. Synd att man har talat sig varm för programmet som bara har ställt till det för min vän. [b]The firewall has blocked Internet access to your computer (Telnet) from 125.238.15.151 (TCP Port 4030) (TCP Flags:S) Det fanns fem olika såna med olika sifferkombinationer efter "from"...[/b]
 12. Det blev visst lite trångt i förra mejlet. Fick just detta meddelande från den drabbade personen. Vanlig E-mail funkade klockrent när jag ominstallerade ZA men nu tycks inte detta funka längre heller. Ikväll slänger jag ut ZA så blir jag nog av med problemet. Synd att man har talat sig varm för programmet som bara har ställt till det för min vän. [b]The firewall has blocked Internet access to your computer (Telnet) from 125.238.15.151 (TCP Port 4030) (TCP Flags:S) Det fanns fem olika såna med olika sifferkombinationer efter "from"...[/b]
 13. Fick just detta meddelande från den drabbade personen. Vanlig E-mail funkade klockrent när ominstallerade ZA men nu tycks inte detta funka längre heller. Ikväll slänger jag ut ZA så blir jag nog av med problemet. Synd att man har talat sig varm för programmet som bara har ställt till det för min vän. [b]The firewall has blocked Internet access to your computer (Telnet) from 125.238.15.151 (TCP Port 4030) (TCP Flags:S) Det fanns fem olika såna med olika sifferkombinationer efter "from"...[/b]
 14. OK om så är fallet varför fixar inte MS det, är du säker på att det inte är ZA som ligger bakom det hela. Om felet ligger hos MS så borde det väl vara ett rama skri vid det här laget för det är många som lever med messenger. Det som stör mig mest är att det i felmeddelandet står att man jobbar "off line" vilket inte är sant. Tack Avira för att du bröt tystnaden nu är det bara att vänta.
×
×
 • Skapa nytt...