Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

grynet

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Är det någon som har erfarenhet av "bryggor" som accecppoint ? Jag har samma problem fast i ett gammalt hus och jag funderar på att köpa en brygga för trådlösa nätverk (för visst fångar de upp signalerna, förstärker dem och skickar vidare?). Hur är de att installera ? Vilket märke är att föredra ? Har int emöjlighet att ha fler kablar kopplade till routern för då måste jag börja borra i väggar och golv och huset är K-märkt... /Hed
 2. Hej Har en ny HP (dv5) med BlueRay spelare i och enligt instruktioner från HP det bara gå att titta på Blue Ray skivor i programmet QuickPlay som följer med datorn. Funkar alldelse utmärkt för mig.
 3. www.zamzar.com är jättebra förutom de något irriterande smileisarna som kommer upp och skriker (men det går ju alltid att stänga av ljudet) Lycka till !
 4. Försöker fixa till en kompis dator som har Windows 2000 installerat. Tänkte snabba upp uppstarten genom mscongif (som ju funkar utmärkt på xp och Vista) men hittar den inte. Har gjort som "vanligt" och skrivit msconfig i körfältet. Finns det någon anna väg att ta ?
×
×
 • Skapa nytt...