Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

s-amue-l

Medlem
  • Antal inlägg

    91
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Ja, tack så mycket! jo, med dom gamla funkar det så det är lugnt.
  2. ja, det är definitift svårare/trögare att sätta in dom nya.
  3. Nu när du säger det så var dom faktiskt svårare att sätta i än dom gamla...
  4. Ja, tack! Men jag läste lite på wikipedia och där stod det att ram minnen för stationära har 240 pin och bärbara har 200 pin. På dom här som jag har nu står det att dom har 240 pin??
  5. Jaha, men dom här passar ju, och dom till min bärbara är ju nästan som en kvadrat. Men jag får väl skicka tillbaka dom då.
  6. Har nu prövat med båda dom gamla i och sen med ett av dom nya i taget i slot 3. Fortfarande samma problem, går igång normalt med dom gamla men inte med något av dom gamla. Kollat på den här sidan: http://www.pctechbytes.com/bios.htm och det verkar som om jag har bios versionen AWARD, det var den enda som hade en beskrivning som passade in på mig: Beeps: Repeating (endless loop) = Memory error
  7. På både dom gamla och nya är det DDR2 och PC5300, och båda är på 1,8V. Jag har 4 slots och ska jag då ha i båda dom gamla i slot 1 och 2 och ha i ett av dom nya i slot 3?
  8. Hejsan! Har precis köpt nya ram minnen på 2x1 gb, men när jag sätter i dom så piper datorn hela tiden: piiip (paus) piiip (paus) piiip (paus) piiip... o.s.v. Slutar aldrig. Är dom nya trasiga eller?, för när jag har dom gamla i istället så funkar datorn normalt och startar upp helt ok.
  9. Varför ser det ut så här?: (Större bild finns här: http://samuelsundin.se/ingen_anslutning.JPG) Jag är ju ansluten till nätverket och det går att ladda sidor, men det är som om vissa delar windows inte reagerar på detFundersam? Den där lilla ikonen i aktivitetsfältet har också ett kryss over sig och när man hovrar över den så står det "Inte ansluten. Trådlösa nätverk är tillgängliga." Har startat om datorn hur många gånger som helst och även startat om tjänsten WLAN Auto Config.
  10. Hej, jag har en wm6 och jag håller på att försöka använda den som en fjärrkontroll till windows media center på Windows Vista enligt den här guiden: http://merelyexisting.wordpress.com/2008/07/25/windows-mobile-media-center-remote-control/ Jag har gjort precis som det står och lagt till den i mina enheter på datorn: Tyvärr så funkade det inte med att välja någon nyckel, det kom upp en ruta på mobilen men det hann avbrytas på datorn så jag fick köra utan nyckel. Vet inte om det har ngn betydelse men. Ja, men sen skulle man kryssa för windows sideshow på egenskaper, och det funkade: Men sen när jag tröck på ok så lyckades den inte att installera drivrutinerna som den skulle, men jag gick vidare ändå. Och då skulle man trycka på connect på windows sideshow i mobilen, men då får jag bara upp ett felmeddelande som säger något om att jag ska se till att mobilen och datorn är ihopparade. Jag fattar inte? Hur ska jag para ihop mobilen med datorn? Med en bluetooth active sync eller? För det funkar inte heller att göra. Jag har ju liksom gjort precis som det står, tycker det värkar lite suddigt det här. Skulle värkligen uppskatta om någon ville hjälpa mig.
  11. Så du vill alltså bara ha ljudet i mpeg4 filen till en wma fil? (wma står ju för windows media audio.)
  12. Om du vill konvertera filen kan du pröva den här: http://www.fxbear.com/free-mov-converter.php
  13. Du menar inte wma? (istället för vma)
  14. Ja! Tack ollemunter, att jag inte tänkte på det Ska genast starta en.
  15. Jag har inte gjort någon överklockning, och jag har inte installerat eller uppdaterat någon hårdvara. Jag ska ta mig tid att läsa dom där länkarna senare, såg att det stog en hel del där
×
×
  • Skapa nytt...