Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Averell D.

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Averell D.

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1954-07-08
 1. Hej Hulda, kör TP-test för att se om det är anslutningen eller din dator som orsakar segheten. Du hittar TP-test på http://www.bredbandskollen.se/. Då vet du i alla fall om du ska leta på din dator eller nätverksanslutningen. Är det datorn så finns det program som mäter prestanda, har du vista finns en "gadget" som mäter hur hårt belastad datorn är. Om den ofta slår i taket så har du felet där. Upptäckte just att bredbandskollen har tips vad man kan göra om man tycker det är segt. Gå igenom deras checklista så bör du hitta problemet!
 2. Det var det värsta! Var lite skepisk till ditt förslag tills jag upptäckte funktionen fotoalbum - hade inte sett den förut. Som du säger, den har allt som behövs! Det enda jag saknar är att kunna köra det i en DVD-spelare, nu måste jag plugga in datorn i TV:n för att kunna köra, men det är en överkomlig begränsning. Stort tack för tipset!
 3. Att du inte ka spela upp bilderna i DVD-spelaren för TV:n är inte så konstigt, det är många som inte klarar formatet då du sparat bilder. För backup av mina bilder har jag dels en lös hårddisk och som extra backup bränner jag ut dem på DVD. (Som jag inte heller kan titta på i TV:n :-) ). Då har jag bilderna på två fysiskt olika ställen.
 4. Hej, någon som har tips på ett bra program för att skapa bildspel? De jag hittat som varit bra på att skapa övergångar, sätta visningstid per bild, zooma m.m. har bara kunnat spara i tjockTV-format. Jag vill spara i minst HDTV, gärna bättre upplösning. Kan man i bildspelet också få med funktioner som att pausa, byta bild etc. så är det ett plus.
 5. Hej, det första jag skulle kolla är hur mycket minne du har? 256 MB blir segt, 512 kan räcka, men 1G är inte dumt. Just nu är ju minnen hyfsat billiga. Om du gör en sökning på nätet så ser du att fssm32.exe hör till ditt antivirusprogram, F-secure.
×
×
 • Skapa nytt...