Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Koskullskulle

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Koskullskulle

 1. Helt plötsligt kan jag inte skicka mms eller installera appar på min ett år gamla Sony Xperia 10. När jag ska skicka en bild får jag bara ett meddelande att bilden är för stor. När jag ska installera en app snurrar installeraknappen i evigheter. Jag kan ta emot mms och använda gamla appar. När jag flyttar över sim-kortet till min reservtelefon, en gammal huawei, funkar det utan problem så felet sitter i telefonen. Hur kan jag kopiera över appar till reservtelefonen? Begriper inte instruktionsboken och jag har några dyra appar som jag vill ha i bägge mobiler. Har version 10 och senaste uppdatering.
 2. Jag kan inte logga ut från Facebook på min iPad. När jag klickar på den nedåtriktade pilen där logga ut-alternativet finns så snurrar bara en rund ring i evigheter. Startsidan med alla meddelanden o inlägg kommer inte heller fram. Hände likadant förra gången jag gick in från paddan. Stängde den gången bort sidan och gick in på min stationära där Fb funkar o bytte lösenord ifall nån hackat paddan. Men det hände alltså samma sak igen. Vad kan jag göra?
 3. Verkar knepigt med IP-adresser. Men jag blev orolig när jag på facebook i sökrutan uppe i vänstra hörnet såg att jag skulle ha sökt på flera namn, vilket jag inte gjort. Misstänkte då förstås att nån hackat sej in på mitt konto. Tack alla som svarat.
 4. Någon har gjort sökningar på personer i mitt FB. När jag går in på säkerhet o inloggning såg jag att jag var inloggad i Gammelstaden och ett IP-nummer. Där bor jag inte. Bytte lösenord o försökte igen. Samma inloggare. Efter ett tag loggade jag in igen o då var det i Hundsjö och ett annat IP-nummer. Testade med Explorer, Chrome o Firefox o det var samma användare. Hur blir jag av med den här inkräktaren? Hur får jag reda på mitt eget IP-nummer? Har bytt lösenord igen.
 5. Blir till att köpa nytt. Kostar 955 spänn inkl frakt att laga på chipnplay. Inte lönt. Men tack ändå.
 6. Har en 4år gammal m2 Aqua som funkar bra fortfarande
 7. Jag kvaddade laddningsporten på min Sony Xperia med en trasig kabel. Vet nån en pålitlig firma som kan fixa sånt o ungefärligt pris.
 8. Tack för hjälpen. Lyckades få bort datumet lätt. Men hur jag än klickade på året så blev det kvar att vänner kan se det.
 9. Jag fyller snart år o vill inte att det ska synas på FB. Vet nån om jag kan förhindra det? Måste över huvudtaget mitt födelsedatum synas?
 10. Jag har windows7 och explorer. Nu dyker det upp problem med webbplatsens säkerhetscertifikat på många sidor jag tänkt besöka. Har gått ut eller är inte längre giltigt. Är det datorkrasch på gång? Har bråttom komma in på bankens sida, törs jag det? Hur ska jag göra för att bli av med eländet.
 11. När jag blir medlem i en facebookgrupp blir mina vänner automatiskt ditlagda som sökande o det tycker dom väl inte är så kul. Hur ska jag göra för att plocka bort dom därifrån eller hindra att dom över huvud taget bli ditlagda?
 12. När jag skulle uppgradera min bärbara HP med Windows 8,1 (som var installerat när jag köpte den) till Windows 10 så hade den hållit på i 7 timmar när jag gick o la mej. När jag vakna hade laddkabeln lossnat och batteriet var slut o datorn död. När jag fick igång den så hade den återinsatt 8.1 o förbrukat det mesta av min återstående månadssurfpott. Min fråga är måste jag köpa mer svindyr surftid för ett nytt försök eller finns det nåt annat enkelt sätt. Har ju bara 10 dar på mej att uppgradera gratis. Jag är nybörjare o klarar inte av nåt avancerat.
 13. Då laddar jag ner VLC . Måste ha missuppfattat när jag läste om uppgradering. Tack.
 14. Min bärbara med Windows 8:1 har cd-spelare. Som jag fattar det måste jag köpa en app från Microsoft för att den ska funka om jag uppgraderar till Windows 10. Det har jag ingen lust med, så hur kan jag göra.
 15. Min skrivare, Canon Pixma 980, äter bläckpatroner. När jag slår på skrivaren står den först och tuggar flera minuter innan jag kan skriva ut eller kopiera. Enligt Canons support så går det åt lite bläck för att den rengör huvudet, men en gång såg jag på mätaren att halva behållaren gick åt. Skriver kanske två gånger i månaden, så inte ska den väl hinna torka så mycket på den tiden. Han föreslog att jag antingen skulle ha den påslagen hela tiden eller skicka in den på verkstad vilket väl kostar lika mycket som skrivaren. Varje utskrift blir ju svindyr på det här sättet. En patron innehåller 9 ml och kostar ca 150kr.
 16. Mitt Bank-id fungerar inte fast jag har rätt säkerhetsprogram installerat och beställt ett id på Sparbanken. Varje gång jag slår på datorn kommer en ruta upp att säkerhetsprogrammet behöver versionskontrolleras. Och när jag försöker logga in nånstans så är det tvärstopp. Har Windows 7 och Explorer och 64 bitar och pc för allas gratisnorton virusprogram.
 17. Tack för hjälpen! Har aldrig vetat att man kan använda utforskaren för avinstallation. Hittade lite annat skrot som oxå hamnade i papperskorgen. Så nu finns det plats att fylla på annat skräp igen. Första inlägget i Smart var Bingo!
 18. För 3 år sen skrotade jag min gamla HP Deskjet-skrivare och installationsskivan gick nog samma väg. Nu går det inte att avinstallera drivrutiner och tillhörande Photosmart med Ändra/Tabort program. Hur gör jag?
×
×
 • Skapa nytt...