Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sjoholm.medlem

Medlem
 • Antal inlägg

  91
 • Gick med

 • Senaste besök

Om sjoholm.medlem

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1963-05-03
 1. Hej. Undrar om det finns risk för konflikter och problem om man har flera olika brännarprogram installerade på datorn samtidigt?
 2. Hej. Har börjat använda Microsoft Security Essentials och tycker det verkar fungera bra. Min fråga: Man ska inte ha dubbla antivirusprogram installerade samtidigt på datorn, det är sant Microsoft Security har inbyggt antispionprogram och jag vill komplettera med Spyboot S&D. Gäller samma sak med antispionprogram som med antivirusprogram, att man inte kan ha dubbla funktioner samtidigt?
 3. Varför inte använda Microsoft Security Essentials? Enklare kan det knappast bli och programmet har fått fina rescensioner. Ett komplett skydd och inget underhåll att tala om...
 4. Hur lägger man smartast till ett RSS-flöde i Google Chrome till exempelvis Google Reader.? Man kan ju inte som i Windows Explorer och Firefox klicka på symbolen RSS.
 5. Har börjat använda Google Chrome men förstår inte hur jag ska, som man kan göra i Firefox, ställa in så att när man klickar på en mailto-länk välja att mitt mail ska skickas med Gmail?
 6. Tror problemet har att göra med att rutan "Ta bara bort filer äldre än 24 timmar" är ikryssad som standard.
 7. Loggboken är nytt för mig. Vad är det jag ska leta efter?
 8. Blir tokig av att Gimp kraschar hela tiden. Laddade hem detta utmärkta program idag och inser dess storhet, men varför kraschar det för mig hela tiden? Har provat att ominstallera det men samma problem kvarstår. Har jag tur håller det hela arbetet, men kraschar varje gång jag ska stänga programmet. Vad kan detta bero på och hur åtgärdar jag det? Någon som känner igen sig och kan hjälpa?
 9. Hej. I går kom en massa uppdateringar genom Windows Update. 2 av dem går inte att uppdatera. Misslyckas står det. De fastnar på 61 %. Det gäller säkerhetsuppdateringar av Word och Internet Explorer. Detta gällerbåda mina datorer. Varför blir det så här? Är det fel på uppdateringarna. Kommer detta att lösa sig självt?
 10. Ollemunter! Du är otrolig! Ha ha, tillåt mig garva åt mig själv och glädjas över din oerhört gedigna kunskap. Självklart hade du rätt igen, jag hade inte tänkt på 48 timmarsundantaget i CCleaner! Så enkelt. Tack Ollemunter, vips så var de borta. Man lär så länge man lever. Mvh, Peter
 11. Jag har Gimp installerat men inte använt det på flera månader, utan datumet på dessa filer är samma kväll och det enda jag gjorde då, under ett par timmar, var att lägga upp bilder på Facebook med deras javabaserade filhämtningsprogram. Det var strul den kvällen och jag fick göra ett par försök innan det lyckades.
 12. Hej. Min Temp-mapp brukar efter rensning i CCleaner var helt tom, men nu har jag plötsligt fått en massa filer som heter typ IUJ391815507131526665Swap.temp De går inte bort efter rensning i Diskrensning i Windows eller med CCleaner. Det enda nytt jag gjort är att jag provade ladda upp bilder på Facebook med deras avancerade Java-baserade uppladdningsverktyg. Vad är dessa filer? Kan jag manuellt ta bort dem? Det är hundratals och väger tillsammans nästan 500 mb. Datorn fungerar som den ska men det stör mig att ha fått en massa skit i en i övrigt ren dator. Snälla, någon som vet, hjälp mig! Mvh, Peter
 13. Hej! Har en Advent Netbook med Windows XP som börjat bära sig hysteriskt åt då jag startar datorn. Fläkten eller hårddisken rusar maximalt och högljutt i ca 2 sekunder sen startar datorn som den ska. Detta händer då och då och bara vid kallstarter och jag undrar om någon annan har liknande erfarenheter med bärbara datorer och XP? Vad sysslar datorn med? Blåser den datorn ren från damm eller är det hårddisken som snurrar som om den blivit tokig? Låter illa och känns som hela datorn ska skaka sönder! Datorn är ny och garanterat fri från damm. Peter
 14. Installera temat på nytt och avinstallera det med Revo Uninstaller så ska det nog gå bättre
 15. Hej! När man loggar in i Google Calendar står det på inloggningssidan om populära kalendrar och bl a att man kan lägga till veckonummer. Är det någon som kunnat lista ut hur man gör för under mina inställningr finns inte det alternativet, typ Visa vädret, om veckonummer?
×
×
 • Skapa nytt...