Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Glimmer

Medlem
 • Antal inlägg

  52
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. OK, jag måste göra några fel. Jag har nu försökt under en lång tid men ovanstående lösning fungerar inte när jag trycker. Å då har jag försökt med de 5 olika Samsung vi har här hemma, 3 st 4-5or och ett par tidigare. Eller så kan jag inte ge en acceptabel tryckare.
 2. Gav min kära hustru en ny Samsung på Alla Hjärtans dag. (Sånt lönar sig alltid). Men hon ville ha samma RING-signal som på gamla telefonen. Lätt som en plätt, trodde jag. Med Bluetoth och WiFi på båda fixar det väl sig snabbt. Men icke. Jag får helt enkelt inte till det? Hur att göra detta. Jag behöver ju bara flytta en melodi, men, kan tänka mig flytta över alla från gamla till nya mobilen. Men hur?? Givetvis skall det stå FLYTTA i rubriken.
 3. Det verkar som om vi här haft liknande huvudvärk. Inget fungerar nu i alla fall men HAR gjort det för nån vecka sen. Man kan inte få tag i Wifog. Email till deras adresser kommer i retur. (Till och med till deras PRESS-adress). Det är rena spexet. Vi skall skriva till deras annonsörer att de inte får så stor utdelning på sina erlagda kronor. Har de inga annonsörer får de väl lägga ner alltihop. Eller få ordning på det. Vi sitter i Skara så vi har nära till JULA. Börjar med dem. Här väntar vi nån vecka till. Händer inget slänger vi simkorten i soporna. Och kom inte med facebook. Vi sk--er fullständigt i dem. Har inget intresse gå via tredje part till ett företag. Ett företag utan direkt kommunikation är suspekt helt enkelt. Visst, det kostar inget. Mer än en massa besvär. Och det kan vi också vara utan.
 4. Nytt år nya problem. Det är det enda som säkert händer. Nu till detta gamla epost-problem med Outlook 2013 som jag startade i mitten på november förra året. Som jag tidigare sagt, tacka vet jag Outlook Express. Men det fungerar ju inte längre från 7:an och uppåt. Och Outlook 2013 är bara sk--. Dessutom tycker jag det är en massa tjafs som inte behövs och det är för "ljust". Som framgår i denna grupp av frågor o svar är det en hel del som har liknande krångel. Å så vill vi ju inte ha det, i varje fall inte jag. Så jag har äntligen löst det till belåtenhet!! Jag tog helt enkelt bort Outlook 2013 och installerade Outlook 2007. NU fungerar allt som det skall och belåtenheten är givetvis stor. Resten av Office 2013 får sitta kvar, i alla fall så länge det inte krånglar.
 5. Ja det låter bra. Det har jag alltid haft, alla fyra konton till samma mapp. Men i nuvarande 2013-fall så gör det ju skit detsamma eftersom inget kommer . . alls.
 6. Jaha jag testade just en gång till då blev det en annan felkod 0X8004010 F Och det där med Eudora kan vi glömma. Där finns inget att hämta längre.
 7. Har lite trassel med detta. Tittade först på gamla inlägg här och hittade då från 17 januari, och framåt, en person som tydligen hade likartade problem. Då tänker man ju alltid att det var skönt att inte vara ensam. Jag kan alltså inte skicka från detta Outlook 2013. Får felkod 0x800700 0E, (med reservation för bokstav O och siffernollor). Och i och med att det inte kopplar upp för hemtagning så skickar det inte heller. Däremot, som ovanstående tidigare person gjort, så går mina testsändningar iväg. Och även jag har då installerat Thunderbird. Och minuten efter det var allt igång och det programmet fungerade utan mankemang. Å andra sidan gillar jag inte programmet direkt. Lite brötit, som vi skaraborgare säger. Men det fungerar. Synd att inte gamla 6an kan tas med till Win7 eller 8. Mer behövs egentligen inte. Men så är det. Det enda jag i 2013 kunnat undra över är varför det i KONTOINSTÄLLNINGAR -- EPOST därnere står Det valda kontot skickar nya meddelanden till följande plats: ( bakom knappen med BYT MAPP ) Min Outlook-datafil(1)\Inkorgen Skall inte skickade gå via UTKORGEN. Men å andra sidan, inte 17 går det att ändra på det. Så det blir väl att se hur gamla EUDORA har det om jag inte hittar nå't annat. Eller finns det mer att välja på?
 8. Om du använt din dator till detta tyidigare så bör det finnas tv-kort i din dator redan. -- Nu var det så att hårddisken kraschade, så det finns inget kvar
 9. Har haft några program jag sett TV på bärbar dator med, alltså via antenn, (EJ nätet). Efter kraschad hårddisk, (mekaniskt), är de borta. Kommer ej ihåg namnen på dem. Då det bara fungerar tänker man inte på det. Nu behöver jag nya. Några förslag?
 10. Har formaterat disken Kopierat CDn med Windows 7 till SD-kort + kopierat till USBpinne Kan inte installera på den tomma disken. Tjatar om att BootMgr saknas MEN den ligger på både kortet och USBn VAD gör jag för fel eller rättare HUR skall jag göra
 11. Njae, INTE mellanrum är det vanligaste ute i svängen Det är vi i Sverige som kör med mellanslag mellan 3e o 4e siffran Och inte ens det i de flesta elektroniska fall'Det SKALL då vara UTAN mellanslag
 12. Har tagit bort epostprogrammet under ikonen BREV-app (Nu blankt) Vill ha dit OUTLOOK under ikonen istället Hittar inte något om hur att göra Går det över huvud taget? Jodå, Outlook finns ju som EGEN ikon, inte så vacker VILL HA brevet istället
 13. Har sedan år 2000 använt Office 2000 och har klarat mig bra med det. men så sålde en affär ut nya 'gamla' versioner av en hel del datorprogram. Däribland M Office 2007 för en mycket låg peng. Uppgraderade och har nu i två dagar försökt få fason på Outlook 2007. Utan större lycka vad gäller kolumner i Inkorgen, med flera. Jag ställer in datum och annat som jag vill ha det. Lika förbannat är det återändrat nästa gång jag kommer tillbaka. Är det fel på mig eller 'systemet'. Jag måste säga att gamla Outlook Express var betydligt enklare o snabbare att jobba med. Varför skall allt ändras till förbannelse egentligen?
 14. Det var ett tag sedan jag installerade Flash Player. Efter hel rensning och ominstallation var det dags igen. Men va'fan håller de på med nu Adobe? Nu räcker det inte att enbart ladda ner Flash Player. Gör man det smyger de in nerladdning av Toolbar och Google och tusan vet vad mer som kommer helt plötsligt. Finns det något annat man kan ta hem istället för att slippa detta fjant?? Lite redigering kl 10.10 cirka Jag skrev till Adobe o frågade. Fick svar " . . att det ibland p gr a vissa tekniska överhoppanden (om jag översatte rätt) så kunde det 'följa med' några andra program trots att man klickat bort dem . ." Nu har jag i alla fall enbart fått hem Flash Player.
 15. Tack båda, när man råkat ut för trassel så tänker man inte alltid klart. Nu är ljudet åter. Igår kväll blev det Real Madrid - Ajax istället för datorjobb. Inte dumt det heller. Men början till strulet skedde i Italien, Rom, förra veckan. Hade drygt 12 % ledigt på den disken men under arbete minskade det drastiskt för att sluta på knappt 1,4 MB !!!! Datorn gick alltså ej att använda överhuvud taget. Vad som skedde vet jag ej och det skedde trots alla säkerhetsprogram. Men nu är det glömt, datorn som ny (nu också ljudet) och den skall inte proppas full med allsköns program o annat. Bara det som "behövs" för jobbet, och knappt det.
×
×
 • Skapa nytt...