Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

J.R

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senaste besök

Om J.R

  • Medlemstitel
    Nykomling

Profil

  • Kön
    Man
  • Ort
    Göteborg
  • Intressen
    Foto, Hifi.
  1. Jag har flera datorer anslutna på kabelmodemet, fungerar allt bra med andra datorer, wifi, till telefoner, iPad. Nätverks(tråd)ansluten dator slutade fungera. En gul triangel syns på nätverksikonen. Felmeddelandet kommer när jag felsöker. Nätverksdiagnostik Hittade problem PNRP-tjänsten (PNRPsvc)eller tjänstenPeer Networking Identity Meneger (p2pimsvc) körs inte. -inte åtgärdat- Hittade problem Local Area Connection 3 saknar giltig IP-konfiguration. -inte åtgärdat- Hittade problem Tjänsten Peer Networking Grouping körs inte. -inte åtgärdat- Diagnostik 1. Koppla ur..... 2. Lampor slocknar..vänta 10 sec 3. Anslut igen. Men klart routern fungerar OK, det är något annat. Nätverkskort känns inte igen. Datorn fungerar bra i övrigt utan uppkoppling.
  2. Hej, Jag hittade felet, började tänka lite vad som hände. Efter avast genomsökning så startade datorn utan drivrutiner. AAA...ha kollade jag systemtjänsten och det var av bokad. Nu fungerar allt som det ska. Men varför har det hänt det, det har jag ingen aning om. Mvh/jon
  3. Hej, Jag hittade i loggen detta. Så det är Malwere. Frågan är hur tar jag bort det? Tack
  4. Hej! Jag har kollat jag får inte fram något. När jag startar datorn då laddar den skärmdrivrutinen. Så fort jag rör musen, då går det bort det syns på ljussättningen.
  5. Hej Moderator, Jag tittade på ett tv program via Firefox. Plötsligt hakade datorn upp sig, Jag startade om då kunde jag se bara med mobilkoppling??? Tänkte vad är det? Sedan gick det några dagar kunde titta genom en mindre ruta men allt var OK! Nu har jag virus sökt med Avast som hittade skadlig program, det skulle läggas i karantän, men för att få bort den så ska man starta om datorn. Då startar Avast i dosläge, och söker efter virus och skannar. När allt var klart, så startade jag om datorn och då var det utan drivrutiner och annorlunda skrivbord, ingen nätverk (drivrutiner laddas ju inte) ingen återställning fungerar. Jag kollade så USB fungerar så jag kan ladda program förmodligen. jag läste senaste inlägget så jag inaktiverade Java. Hur kan jag få tillbaka mina inställningar? Tacksam för hjälp. Jag har W7 Ultimate Mvh/John
×
×
  • Skapa nytt...