Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Johannes IDG

Medlem
  • Antal inlägg

    105
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Johannes IDG

  • Medlemstitel
    Aktiv
  • Födelsedag 1974-08-30

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://www.IDG.se

Profil

  • Kön
    Vill inte avslöja
  • Ort
    Sollentuna
  1. Testa att rensa cachen och ladda om sidan. Upptäckte att eforum inte gav nog med utrymme för nya menyn och den blev utdragen då man var inloggad. Misstänker att du kallar det felet hoptryckt. Om inte så skicka gärna en screenshot på det till mig då min IE6 inte visar några fel efter jag fixade bredden på eforum. ~Johannes
  2. Fixad till att den endast listar 50 senaste poängen... Lösningen som räknar och listar poängen med är inte vidare effektiv och ingen enkel sak att skriva om. Ska inte göra något mera på eforum då jag lämnar över det till en annan utvecklare. Detta blev en liten bonus. ~JoGi
  3. Har hittat massa som har haft samma problem med många sajter. Exempelvis så rapporteras det att blandannat facebook har problem med att sidan inte laddar klart som syns på replyfönstret. Efter mycket testade och felsökande så verkar felet bero på att att göra en document.write och där sedan köra en <img-tagg. Men eftersom det funkar på var 3:e öppning av reply-fönstret så verkar det vara en bugg av något slag för koden i sig ska vara ok. Då jag har identiferat felet så har jag även kunnat göra en workaround som jag precis lagt ut som har löst problemet i alla tester jag gjort. Lösningen består att istället för att göra en document.write så uppdaterar jag en div med ny HTML. Testa och berätta gärna hur det fungerar för dig. ~JoGi
  4. Jag får exakt samma symtom. Och när jag kommenterar bort skrivandet av ikonerna ovanför textfönstret så fungerar det. Så det är en ledtråd, men varför det skulle sluta fungera i FF har jag inte fattat. .... AddUnaryIcon("tummeupp.gif","TUMMEUPP","Tumme upp (alt+7)"); AddBinaryIcon("white","B","font-weight:bold","FET","Fetstil (alt+"); ..... [inlägget ändrat 2008-06-19 09:35:07 av JoGi]
  5. Det är en koppling mellan svn och webservrarna som är trasig som drift fixar. Så fort det fungerar så kommer det gå igång igen.
  6. Uppfattade jag detta rätt nu att det fungerade efter kakorna rensades eller kvarstår felet?
  7. Felet beror på en uppdatering som inte går att genomföra... Drift kommer ta en titt och lösa detta.
  8. Nu är Tidigare år-sidan fixad... Så nu kan man igen förkovra sig i historian på alla trådskapare.
  9. testar svara som nyss inte fungerade...
  10. Texten är ändrad, var en fel teckenkodning som fanns när vi började ändra som bytte ut å till ett annat tecken. Den texten är nu fixad.... Flaggan på Datamodellering beror nog på att det inte finns några inlägg. Så fort ett inlägg skrivs där kommer det lösa sig.
  11. Nope, det är samma kod till alla... Om man inte din klient cachar...
  12. Jag har inget med det att göra... Men tack ändå.. Men det hålls på med lite ändringar i webserver-parken nu som kanske kan ge lite effekter. ~JoGi
  13. En av många gamla förhistoriska saker som ligger i koden och som inte används. Har plockat bort den delen som verkar ha något att göra med Veckans fråga som inte längre finns. Nu ska den inte visa sig längre...
  14. Det var uppslagsproblem mot den tjänst som sköter inloggningen och även populeringen av toppmeny-information. Tog lite tid att spåra exakt vad orsaken var men det var löst igår eftermiddag.
×
×
  • Skapa nytt...