Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

inggus

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Om inggus

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 2002-12-31

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det är en gammal HP-dator men vet inte hur gamma. Den är så gammal att det ligger en win 7 uppdaterat vrån Microsoft till win 10 i den. Det finns några filer som jag inte säkerhetskopierat så i värsta fall får jag koppla upp den mot en annan dator och ta ut de filerna. Ska prova att titta på anslutningarna till hårddisken och se om det kan vara något där.
 2. Har tidigare uppdaterat en dator med win7 till win10 men nu verkar det som att jag kanske måste byta hårddisk. Hur gör jag för att få tillbaka mitt win10 till den nya hårddisken? Går det verifiera på något sätt att man har en giltig licens så man slipper köpa nytt operativ om man måste byta hårddisk?
 3. inggus

  Blåskärm

  När jag startar min Lenovo ThinkPad får jag blåskärm och felkoden UNMOUNTABLE BOOT VOLUME. Då datorn efter ett kort ögonblick startar om kommer meddelandet Loggfil: D:\windows\system32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt och ett förslag att prova olika reparationsalternativ. Inget av de reparationsalternativ som visas fungerar och försöker man med alternativet kommandotolken visas först Administrator: X:\windows\system32\cmd.exe och efter det står det "Otillräckligt med ledigt minne för att utföra detta kommando". Har även fått meddelandet att en I/O-enhet är felaktig. Någon som har en ide om vad man kan göra?
×
×
 • Skapa nytt...