Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

stiffe32

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Tog ut svart toner och skakade lite på den. Tyckte mig se någon form av streck på ena kanten av kassetten under "valsen", men det kanske hör till då det finns på båda sidor (och suddet bara är på ena sidan) Suddet kvar vid utskrift av pdf, men inte lika markant som tidigare. Utskrift av en vanlig bild (jpg) är fortfarande "perfekt". Samma pappersinställning används för båda typerna av utskrift. Funderar lite på om det är tonern i sig (annan modell än tidigare), men då borde bilder bli dåliga med.
  2. Nej det är något som uppstått de senaste 2 månaderna ca. Funderade på om det kunde vara trumman, men då skulle inte vanliga bildutskrifter fungera kan man tycka. Noterar att det är samma "fel" om jag skriver ut direkt från Indesign, Illustrator och Phtoshop (verson 5). Men en bildutskrift skött av Windows självt (Windows 7 pro 64-bit) fungerar utan problem. En utskrift från Word 2007 fungerar inte heller (även om suddigheten är mycket mindre).
  3. Har ett skumt problem som dykt upp nyligen med min laserskrivare (Samsung 3175). När jag skriver ut pdf-filer, så blir det som en rand ungefär en cm in på utskriften. Allt som hamnar där blir suddigt oavsett om det är text eller en bild. Har testat med att välja gråskalor, låta skrivaren välja färg (blev värre då), kvalitet på pappret och skriva ut som bild. Däremot fungerar det hur fint som helst att skriva ut en vanlig bild via Windows egen utskriftsfunktion. Några förslag på vad som kan vara fel?
  4. En tanke: när du skulle installera windows, hur gjorde du med drivrutiner till SATA-disken? Under uppstart (innan partionering tror jag) får du frågan om du vill trycka F6 för att ladda in dessa i minnet. Då skall man stoppa in en diskett med dessa på, annars finns en risk att blåskärmen kommer någon gång under installationen,, eller (som i dittt fall tydligen) efter uppstart. Detta beror på att Windows XP inte kan hantera SATA-diskar från start, vilket ex Windows 7 klara galant.
×
×
  • Skapa nytt...